30 mars

Nästa onsdag fyller jag 18! Tänkte att jag var tvungen att skriva det här så att ni hemma i sverige inte glömmer bort mig och det, haha! :)

Värmen har kommit hit, hoppas att det stannar, men skulle faktiskt inte göra så mycket om det var lite svalare när vi har träning.

Det här gjorde vi igår; lyfte vikter och sånt under idrotten, sen hade vi träningn direkt efter (eftersom vi har athletics sist). För er som inte vet kan jag ju säga att ett varv runt friidrotts/fotbolls planen är 400m. Vi skulle sprinta 100m, gå 100m, sprint 100m, gå 100m = ett varv. Vi gjorde det 8 varv. Kan ju inte glömma säga att det var 29 grader ute den dagen. Galet! Efter det så var vi ju inte klara, dags för lång- och höjdhopp ;)

Idag så var det spring 100m, 200m, 300m, 400m, 300m, 200m, 100m och gå 200m mellan varje sprint. Sen höjd- och längdhopp för mig. Observation idag; 31grader!

Men jag klagar inte, tänkte bara att ni kanske ville veta, haha! Vill man komma in shape så får man ju ligga i. Det var meningen nu att jag skulle lägga upp en bild på brännan, men det blev inge bra bild på det så.. Men oroa er inte, ni kommer säkert se det när jag kommer hem ändå, haha!


22 mars

Tänkte bara börja med att jag skriver ju i min blogg för er hemma i sveriges skull, så att ni kan ha lite koll på vad jag har för mig här i texas. Och det första jag gör när jag går in på datan är att kolla om jag fått några nya kommentarer. Lite svårt att få nya när man aldrig får några, hehe ;) Isåfall kan jag ju bara skriva i min American Diary istället, haha :D Ni fattar, jag saknar ju er med! Kul att få en kommentar då och då, hehe, tjat tjat, lite girig :)

Kom precis hem från 2 klasser Tae Bo, Sarah tog med mig dit. Jobbigt, men väldigt bra träning! Det där måste ju typ ha brännt alla mina kalorier för veckan, haha! Ska fortsätta följa med henne när jag har tid efter friidrotten. Kan vara bra för beach 2010 och efter-ett-år-i-amerika, haha :D

Nu ska vi gå någonstans och käka, så vi hörs!
pussssssssss

21 mars

Självklart så måste jag lägga ut videon på (gamla sofiaflickor) brommagymnasterna som vann SC-Guldet i helgen! Fan vad duktiga ni har blivit, så stolt! Saknar er till tusen och kan inte vänta tills SM, ska ladda upp framför webbTV kan jag lova. Texas supportrar er! Helt jälva bäst. Ladda upp nu så kommer det gå så bra! Stort Grattis tjejer!!




Annars själv så har jag vart i parken hela dagen med Sarah och Magnus och spelat tennis i solen. Skönt! Men gud vad jag saknar gymnastiken! ♥

19 mars

Okejokej, hej igen! :)

Kom precis hem från friidrottstävling, kom tvåa i höjdhopp! :D Hoppade längdhopp, sprang 100m, 200m och 400m stafett. Men vet inte riktigt hur jag gjorde där än. Men det är kul, måste bli lite snabbare bara, men det kommer förhoppningsvis! Dethär var ju bara min andra tävling så.. Soligt och härligt som det har vart här (22 plus idag va..) så har man ju fått en het bondbränna av att ha haft träning ute hela eftermiddagarna, haha! shorts och avklippt t-shirtbränna, haha! Men allt känns bra, solen och träningen gör mig på topphumör x1000! :D

(ps. det var en kille som sprang 300m häck och ramlade, så helikopter var tvungen att komma och hämta honom, hoppas verkligen att det inte är någon större fara!)

Den 17 mars så var det Cali (min nya hostsis) 7års dag, en i min skolas födelsedag och St. Patrick's Day! Alla hade på sig grönt, jag med! Och om inte så fick dom massa smånyp i armen. Haha :) Har haft en bra men lite trött vecka efter roadtrippen. Såg mycket av america. Mycket öken, mycket bil. Men hur kul som helst! Ska absolut åka till las vegas när jag fyllt 21. Vi har redan bestämt första reunion med Magnus, Sarah och TJ, haha! En annan helt awesome sak; Dutch Bros! Kan bara säga en sak, absolut bästa smoothies och kaffe och annat! Så himla gott! Men det finns bara på västkusten här. Ska verkligen starta en i sverige, så himla goda!  Mums!

Iallafall ska snart gå ut och gå på prommenad med Sarah, tror att hon ska ut och gå i parken. Sen äta lite middag :)

Saknar er där hemma, men det rullar på fort här! Snart fyller jag ju 18 också, herregud! :D

Love you! ♥

9 mars

Nu ska vi snart hoppa in i bilen igen. Vi är just nu i Sacramento, California, och ska köra vidare till Oregon där vi ska vara i några dagar tills vi börjar bilresan hem igen. Igår vart det mycket bilkörande. Vi åkte från Las Vegas vid 2 tiden kanske, och kom hit vid 1 på natten, så.. Långa Cali, men om ca. 5 timmar så är vi i Oregon.

Las Vegas var awesome. Blingbling all over, haha! För er som har vart där, vet hur det ser ut, sett bilder, eller Vasilika och Dennis som ska dit; så bodde vi på ett hotel som ser ut som en pyramid, ashäftigt! Vi bodde på 16e våningen och hade jättefin utsikt, speciellt på kvällen när man såg allt som lyste och blinkade! Tyvärr så regnade det på kvällen när vi var där, så vi gick runt i regn men det var ok. Såg massa coolt, filmade lite och tog massa kort så jag lägger upp det senare när jag har lite mer tid :) Grand Canyon var ju också väldigt mäktigt måste jag säga. Men även där hade vi lite otur med vädred, det började snöa massor när vi kom dit, men vi överlevde! :D Men nu ska vi åka, så vi hörs snart igen!
Puss! ♥



(ps. mamma och pappa som är vänner med min hostmom på facebook, ni kan följa våran resa bättre där, läs hennes notiser, hon uppdaterar helatiden :D )


6 mars

Vi har precis kommit fram till vårat första hotel i New Mexico, ska stanna här över natten imorgon åker vi till Grand Canyon. Vi lämnade Brownwood vid 18.30 och nu är det 1.30 (2.30 egentligen i bwood pga tidskillnad). Vi stannade i Abilene och åt på en buffé. Hur nice som helst! Massa olika saker hade dom; fried station, steak station, mexican-, taco-, american-, chocolate station, haha :) Ni fattar? Åt massa mat och blev proppmätt!

Men nu ska jag sova, vi ska upp vid 8.30 imorgon och åker när vi är redo; 10 timmars bil till Grand Canyon - sova där någonstans och sen 4 timmar till Las Vegas dagen därpå. Night fokes! ♥

2 mars

Så vart det mars! :)

I helgen så bytte jag familj. Min förra värdfamilj var tvugna att flytta och hade lite problem och så, så.. Men jag bor i samma stad och så. I den här familjen så är det en pappa; TJ och mamma Sarah, de har två döttrar; Kelly som snart fyller 7 och lilla Brooklyn som är 1.5. Så Magnus som ni ser på bilden där nere som är från Norge. Han bor också här. Jag trivs jättebra här, vi gör lite mer saker än vad min förra familj gjorde. Så det är lite mer som en riktigt americans familj kan man kanske säga. Nu vet alla det iallafall. Lång historia kort. Men det känns bra nu :) Super! Här är min nya adress;

1011 7th street
Brownwood TX 76801
USA


På fredag så åker vi på roadtrippen (vilken föresten är med denhär familjen som jag bor med nu, och Pim), ska verkligen bli hur kul som helst, längtar! Las Vegas, Grand Canyon, Californien, Oregon. Vi har redan bokat hotellet i Las Vegas och de andra kommer vi ta som vi åker. Sooo, soo excited! :D

Imorgon ska vi börja med field events på friidrotten. Än så länge har vi bara sprungit. Idag så hade vi ben under athletics. Jobbigt? Ja! Men vi var inte klara inte, vi hade practice efter skolan också, som vi kommer ha nästan varje dag sen när vi kommer igång. Vi sprang ett uppvärmnings varv runt banan. Sen så sprang vi så långt vi kunde på 60 sekunder fem gånger. Yes, känner att jag är ur shape, men som sagt, det kommer! Längtar tills imorgon bara. Ska träna längdhopp och höjdhopp då. Våran första tävling är på torsdag, men vi har ju inte tränat mycket än så det är bara som tränings tävling. Sen får vi se vad jag gör, tresteg? höjd? längd? 100m? osv.. Haha!
Men nu ska jag sova och ni alla ska snart upp (om ni inte har sportlov?). Själv ska jag till skolan imorgon så Godnatt!

RSS 2.0