27 september

Hejhallå! Idag tänkte jag bara skriva lite om vad jag har gjort.
Igår var jag och gymmade hos Mita, hon visade lite hur det fungerade och så tränade jag lite ben. Jag gjorde lite andra övningar också så att hon kunde titta på mitt ben för att försöka se vad som kan ha orsakat denna helvettesskada.

På kvällen  igår så hade jag en liten överraskning åt Mathias. Jag hade köpt två bio-biljetter till Patrik 1,5. Den var jätterolig, tyckte verkligen om den.

Och idag då.. Jag var inte på träningen, Ingrid sa att jag inte behövde komma in varje träning eftersom jag bara kör styrka och det är ju ganska så frustrerande att bara sitta och titta på. Men iallafall. Först så åkte jag, pappa och isak till aspuddens skola där jag som ni vet gick förrut och där både mamma och pappa har gått. Det var öppethus eftersom de hade 60års jubileum. Det var jättekul faktiskt, de hade gjort jättefint och i korridorerna hade de gått igenom år för år. Pappa hittade skolfoton på massa kompisar, hans brorsa. Hahaha, på 70talet, det var kul att se :)

När vi kom hem därifrån så läste jag lite och mathias pluggade. Sen så bärjade jag storstäda lite i Mathias lägenhet, det blev faktiskt riktigt fint. Nu håller jag på att baka bullar, degen jäser och Eva och Adam började precis så ska kolla på det, sen kommer lite folk och ska köra singstar och köra twister, fun!

Hoppas er dag har var fin!
Kramar Joanna :)


23 september

Bara för att min kära Mathias skrev att jag skulle uppdatera oftare så får jag väl skriva ett inlägg nu då, haha! Det har inte hänt så jättemycket på senaste tiden. Träningsläger fredag-lördag, ylva hade lite fest lördag kväll. Har införskaffat mig lite nya saker, det känns skönt. När jag ändå tod upp träningslägret så förstår ni säkert att jag inte kunde/fick vara med och träna eftersom min inflammation i benet. Har fått lite övningar har Marita (sjukgymnasten) och nu ska jag dit till henne imorgonbitti innan skolan. Vet inte vad hon kommer att säga men det får vi se. Hoppas på något bra, men jag är säker på att hon kommer säga att jag inte får träna än så jag vet inte vad det skulle vara annars.

Snart fyller Mathias år, vet vad jag ska ge honom i födelsedagspresent. Vet tom vad jag ska ge honom i julklapp, tihi! :)




ps. ♥

15 september

Ja, nu var det länge sen igen. Men det är nog så det kommer vara ett tag (som sagt). Det är mycket som har hänt och jag orkar inte skriva om allt, men jag kände för att skriva så vi får se vad som kommer med här nu :)

Jag var hos sjukgymnasten förra veckan för att se vad som hänt med mitt ben som jag skrivit lite om förrut. Där undersökte hon mig lite och sa att mina symptom visade på stressfraktur och det kom ju lite oväntat. Har vart väldigt nervös och känt mig konstig pågrund av allt dethär med mitt ben. Speciellt eftersom jag verkligen hade bestämt mig efter sommaren att nu fan! Men iallafall så var jag hos läkaren idag och fick remiss till röntgen som jag åkte till direkt och fick även svar direkt. Det var inget problem med mitt ben (själva skelettet). Det känns ju skönt. Så då är det något med min muskel alltså och när jag var hos Marita (sjukgymnasten) så sa hon att om det inte var en stressfraktur så är det en inflammation i muskeln. Så nu ska jag tillbaka till henne på onsdag eller torsdag så får vi se vad det blir av allt detta. Men det var allt hittills med mitt ben. Läget just nu är väl helt okej/sådär. Jag har ju inte ont när jag går, inte mycket när jag springer, men så fort jag belastar benet för mycket så känner jag av det direkt. När jag ska sova kan jag också känna att jag har ont. Men vad ska man göra? Jag får tänka på något annat helt enkelt.

När vi ändå är inne och pratar om gymnastiken så, åh! Man blir så sur av att bara sitta och titta på och köra styrka. Vill också! Vill verkligen det! Det var ett tag sen jag kände så, men det är en skön känsla och jag hoppas verkligen att det inte är någon fara utan att jag bara kan smörja in benjävlet med något som gör att jag inte har ont och sen köra på!


RSS 2.0