24 februari

Hejj :)

Idag hade vi våran första friidrotts practice. Jag och Brittany var heltaggade verkligen och det gick super. Lite ur form såklart, men det kommer komma tillbaka! Vi har det ju varje dag i athletics sen har vi träning efter, men vet inte vilka dagar i veckan än. Längtar tills det sätter igår på riktigt med tävlingar och allt. Jag tror att coach vill att jag ska träna höjdhopp, längdhopp och någon spring grej, vet inte hur långt bara, får se :) kul!

I helgen var jag och bowlade med Magnus (från norge) familj och min områdesrepresentant+familj och några andra. Magnus fyllde 18 i måndags så hans hostmom hade fixat lite åt honom. Titta på tårtan, haha! :)



Annars så är det att kolla lite vinter olympics, höra på alla i skolan skryta om hur många medaljer usa har och försvara sverige med att usa är 234325 gånger större, haha! Men i crosscountry skiing kan dom inte ta oss, haha! :D

Nästa fredag bär det av till roadtrippen, längtaaaar! Ska bli så sjukt kul verkligen! :D

Saknar er där hemma, hör från alla om kaos med sl och all snö. Vi hade snö här igår snöade ganska mycket faktiskt (inte som hemma såklart), skolor ställdes in, folk gick hem tidigt eller började sent. Men inte zephyr inte. Men vadå? Lite snö får de väl tåla sa jag, haha! De får aldrig snö här och säger att dethär är den kallaste vintern på flera år, precis som i sverige. Så minsta lilla snö och alla freakar ut här, lite kul :)


16 februari

Hejhej :)

Hoppas alla har haft en bra dag, hade en bra helg, bra alla hjärtans dag. Själv hade vi långhelg, presidentday på måndag. Inte för att jag vet varför dom firar det iår i Texas eftersom att alla här hatar Obama, haha! ;) Iallafall, jag har det fortfarande bra, det rullar på.

Semeldagen, Fettis dagen, Fet tisdagen, whatever, var det idag för er hemma. Hoppas alla åt en semla för det blev det inget här. Haha! Men det är inte bara det som firas idag utan min älskade kära Mormor fyller år idag! Grattis Mormor, Jag älskar dig och saknar dig! Längtar till att få ligga ute hos er i solen. För er som inte vet det så har min mormor och Jonas finaste hemmet och finaste trädgården. Åh, blir så glad bara av att tänka mig bilden i huvudet. Love it ♥

Nu ska jag titta på ett Family Guy avsnitt sen är det sovdags. Godnatt :)

12 februari

Som ni ser har jag precis skrivid om resan. :) Nu sitter jag och dricker nyponsoppa (tusentack mamma som skickade så att jag kunde göra det) Har blåbärssoppa som ska fixas också när nyponsoppan är slut. Mums! :)

Alla i skolan var glada att se mig igen, så kul :) Tiden börjar rinna iväg fortare och fortare och imorgon har jag vart här i 6 månader, 4 månader kvar. Vissa har redan fått sitt flygdatum, inte jag. Men det lär komma snart :) Saknar ju alla er där hemma såklart, men samtidigt vill jag inte lämna allt här. Det är som att jag har tre olika liv liksom. Ett hemma i sverige, ett här i texas och ett med alla utbytesstudenter. Jag älskar allt och har det så himla bra!

Vet inte om jag skrev det förrut, men en kille i min skola 'asked me to prom', kul va? :D  Så nu blir det att börja leta efter en balklänning! So excited! :D

Ha en bäst helg och supermysig alla ♥dag.
You know I love you!


Disney World

Åh, har kommit hem från världens bästa resa. Disney World, Florida med massa underbara utbytesstudenter. Vi har haft så himla kul tillsammans och jag ville aldrig åka därifrån! Ska berätta om hur det var.

Började med att jag åkte till Lydia på onsdagkväll och torsdag morgon så åkte vi till flygplatsen i Dallas, det tog ungefär 3 timmar dit, så upp och hoppa halv 6. Väl på planet (som vi fick springa till för att vi trodde att vi hade mer tid än vi hade och tog god tid på oss när vi köpte godis till resan, haha). Vi visste att resan skulle ta runt tre timmar och efter en och en halv timme så hör vi piloten säga att det är dags för landning i New Orleans(!!!), vi fick panik och trodde att vi hade gått på fel plan. Vårat flyg skulle ju gå till Orlando, inte New Orleans! Herregud, haha! När vi var påväg att landa så frågade jag killen som satt bredvid oss (var ju tvungen); "Excuse me sir, where is this flight going?" haha! Han måste ju trott att vi var helt knäppa. Men han sa iallafall att det bara var en liten mellanlandning. Så vi kunde andas ut. Men när vi satt och väntade på att lyfta igen så försökte vi komma på om New Orleans var en stat eller vad det var. Så.. vi frågade och än en gång måste nästa kille tyckt att vi var dumma i huvudet, och han skrattade och sa att det var en stad i Lousiana. :D

Vi kom iallafall fram till Orlando, gick runt på flygplatsen som var full av Disney butiker, och andra. (För er som vet att jag har letat efter en parfym när jag var i sverige men fick reda på att den inte fanns där, jag hittade den på flygplatsen, för 50% off, så glad!) Vi kom till hotellet vid 6 och det var redan fullt med utbytesstudenter där. Vi åt och gjorde oss hemmastadda. Bada i poolen och bubbelpoolen. Träffade alla andra. Vi bodde 4 i varje rum och jag bodde med Ingrid och Marianne (norge) och Pan (thailand). Hotellet var föresten i själva disney området. Allt är så väl gjort där och det är som en stor disney stad. Bussar, hotellen, vägskyltar, allt i disney tema.

På mornarna så tog vi bussen till de olika parkerna; Epcot - där var det framtid, olika länder och lite sånt tema. Hollywood studio - ja, där var det film, american idol, musik och allt sånt. Magical Kingdom - where dreams come true, det stora disneyslottet, mycket för små barn. Animal Kingdom - Djur, safari. Downtown Disney - Shopping, restauranger osv :) Här mellan åkte vi runt. Träffade Disney figurerna, åkte massa olika attractioner. Ojoj, vad bra det är där. Allt är så väl gjort, de tänker på sina kunder och tar hand om dom. När man står i kö för en attraction så finns det alltid något att göra, spel på vägen, coola saker att titta på. Ja så det var inte så att man stog och blev uttråkad när man stog i kö. Men det var inte så farligt ändå, de flesta köerna var mellan 10 och 30 minuter, sen var det några andra som var 50-70 min, men som sagt.. Och alla grejer man kunde göra. Berg och dal banor, 3D filmer, varje attraction hade antingen en liten historia eller så lärde man sig något av den. Varje park hade en 3D film, så häftigt. Alla vet ju hur 3D är, men de hade liksom dofter, vattenskvätt, lite vind osv med i filmen. Så kul :) Vi hade helt okej väder hela veckan. Första dagen var det varmt men det började regna vid 3 tiden, regna mycket! Men det var bara att gå runt blöt, vi hade kul ändå. Dag två, helt okej, molnigt men inte kallt, dag 3 lite kyligare och dag 4 var det sol och värme :)

Dag 3 så var det Magical Hours i Magical Kingdom, parken var nästan tom och öppen till 12.30 men innan det så var vi på en show. Åh vad fint det var. Vatten, alla disneyfigurer, kan verkligen inte förklara men jag filmade lite av det så ska lägga upp en video senare. (Glöm inte titta på bilderna på facebook från resan också!)

Åh, vi hade det så himla kul och jag saknar alla som var där så mycket! Men vi har redan börja planera reunion, sommar, oktoberfest i tyskland osv. Det var ju folk från överallt, så. Vi från europa ska iallafall träffas igen snart, helt klart! Can't wait! :D Jag kan inte förklara hur kul vi hade det, hela tiden verkligen. Inte en tråkig sekund. Så det var helt klart den bästa resan i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma. Finns så mycket med att berätta från resan men det här får bli inlägget om det.

I love yall guys, thanks for the best time of my life! ♥


10 februari

HEJ! Kom precis hem från bästa resan ever med de bästa människorna! Lovar att skriva om hur det var i florida imorgon, men nu måste jag sova. Tillbaka till skolan imorgon.

Love yall♥

RSS 2.0