29 december

Hejjj :) Eftersom att jag är för lat för att skriva på bloggen så lägger jag in en video från igårkväll istället. Ni får inte skratta! Haha! Ser ut som en fet kille :) Det känns ju verkligen super fjantigt att sitta och prata in till en kamera, men som sagt...


20 december

Godmorgon Sverige!

Jag ska snart gå och sova. Ligger i sängen med feber :( Men som tur är är det sista dagen i skolan imorgon. Sen åker vi bil 6 timmar till Amarillo. Ska bli skönt med lite lov. (kommer inte ha internet tills jag kommer hem, sön/mån)  Efter lovet kommer halva tiden vara avklarad här. Visst har det gått fort? Helt stört! Är rädd att vårterminen kommer gå ännu fortare, som den alltid gör. Även om jag längtar hem ibland och saknar er alla! ♥ 

Mormor och Jonas; Hoppas ni hade det underbart i Spanien och att ni inte behövde stå två timmar och försöka få ut er bil från all snö på arlanda :)  

Tänk er när jag kommer hem, när jag sitter på flyget. Pirrar nästan lite i magen av att tänka på det. Vill bara att alla ska veta att jag har det bra och så iallafall!




från eran Joanna på andra sidan jorden♥


18 december

Hejhallå! :)

Kom hem lite tidigare från skolan idag eftersom vi hade provdag. Jag hade Datakunskap, Engelska, AG och Spanska idag. Fick 100 i data, 100 i ag, 100 (plus 5 bonus) i spanska och engelska vet jag inte än. Wihu! Nicenice. På måndag har jag bara geometri och hemkunskap, det ska nog gå bra. Man får välja bort ett ämne man inte vill ta prov i så jag ska inte ta mitt fysik prov och så har vi inte prov i idrott, så det är bara de två på måndag. Skönt :) Sen åker vi till Amarillo igen! Ska bli kul!


17 december

godnatt♥


14 december

Godkväll , Godmorgon :)

Ska snart sova, ni ska snart upp. Såg på tv4vadret.nu att ni ska ha massamassa snö hemma i sverige imorgon, på med vinterjackorna!

I veckan blir det ganska mycket att plugga tror jag, (eftersom att jag är världens bästa på det, ja mamma och pappa; skratta om ni vill) Men det är iallafall six weeks som betyder sixweeks test, det är sista veckan på terminen vilket betyder semester test. Men det ska nog gå bra, det har det ju gjort hittills! Straight A student fortfarande. Efter alla prov också förhoppningsvis :)

Ni där hemma har säkert också mycket nu sista veckan i skolan. Lycka till iallafall! :)


11 december

Hejsanhejsan! :)

Snart är det lucia! Mysmys! De firar inte det här, men ni får ha det så mysigt där hemma dock! Men faktiskt så ska vi, på spanska lektionen, ha lite lucia mys, jag ska berätta lite för klassen hur vi firar jul i Sverige och vi ska baka lussebullar på hemkunskapen innan, en tjej ska göra glögg och ta med sig, pepparkakor och spanska läraren ska göra risgrynsgröt, hon är så gullig min lärare! haha! Hon skulle ta med sig lite grejer så vi kan göra smällkarameller också, haha! Jag visade henne en bok "Swedish Christmas", som mamma hade skickat till mig, och hon kopierade recepten och så. Mysigt va? :)

Imorgon ska jag till en annan utbytesstudens, Lara från tyskland, med två andra utbytesstudenter. Vi ska baka lite julgrejer och så som vi kan ta med oss till Christmas Partyt som FTW har fixat.  :)  Ska bli kul att träffa alla igen. Vi ska ha julklapps utdelning också. Jag har köpt en jättesöt julmugg. Efter partyt ska vi åka till köpcentret och julhandla lite. Julklappar till min hostfamily. Vet nog vad jag ska köpa till mamman. Men jag berättar sen när jag har köpt vad det blev :)

Jag har snart vart här i 4 månader, tänkte påminna er om det! Snart halva tiden, herregud! Snart jul, jullov! Längtar, ska bli så kul att fira jul här. Även om jag kommer sakna allt hemma, så mycket! Kunde knappt hålla tårarna inne när vi klädde julgranen hos Brittanys släktinar. Tänkte på hur vi alltid klär den hemma, men julskivan som vi alltid spelar hemma under jul. Som vi har spelat så länge jag kan minnas när vi har klätt granen. Usch, kan inte skriva mer, för jag kommer börja gråta igen. Saknar er så mycket hemma! Saknar min mami, pappa och sis. Alla er andra som finns med mig här. Vi ses snart igen. Jag tänker på er! Glöm inte bort mig här, kommer snart tillbaka :')

7 december

Åh, det här är andra gånger vi tittar på twilight sen helgen! Haha! Im so in love! Det första filmen är så bra, så fin! Finns verkligen inte ord. Haha, får lite deja vu från när jag skrev ett liknande inlägg efter att ha vart och sett filmen med Emmah, (älskade besta som jag saknar massor) och inte hade ord för filmen. Ni får tycka att jag är största tönten. Men åh, ♥ Haha, ni skulle säkert skratta om ni såg mig och Brittany titta på den filmen. Hatar att andra filmen inte är lika bra bara..

Ta hand om er alla och varandra, tänker på er!

3 december

Hello (:

Tänkte skriva en liten hälsning bara, haha! Imorgon ska det snöa här pratas det om, vi får se, vi får se..

Tusen tack mormor och Jonas för posten!! Vet att ni läser min blogg, hehe! :D Jag blev jätteglad!! Saknar er massor!


1 december

Oh oh, 1 december and Im so excited! :) Jul och allt, mums! Hoppas alla julpyntar och jular lite åt mig! Tänker på er alla där hemma!

Tack kära mor för posten jag fick, blev superglad! Lite tårögd såklart också! Miss you! Och tack farbror Bobby och kusiner hemma för erat julkort! Har en liten video på när min hostsis försöker läsa vad det står. Vi får se om ni förstår något av det, haha! :)


RSS 2.0