soliga tisdag

Hej hej! Jag sitter ute på balkongen hos pappa och solarmed datan i knät. Det är så härligt väder! Och jag är så gld att jag äntligen är klar med både nyheterna och akilles.Lämnade in den idag, efter att vi hade gjort våran redovisning om myten "Orfeus och Eurodike - en sorlig kärlekshistoria". Det gick bra!

Ska snart iväg på träning, och efter den så åker jag hem till mamma där Mathe är. Åh vad jag längtar! :)

Nu ska jag sola vidare , vi hörs! :)

pluggpluggplugg

Ojoj, vilken plugg-dag! Är snart klar med min Akilles-uppsats, sjukt vad lite det står om honom på internet, ingenting nästan. Så är jag snart klar med Nyheten, inte riktigt, det är inrikes-nyheten som inte är riktigt klar än. Jag tar bara en lite paus.

Imorgon kommer Mathias, längtar jättemycket! Han ska vara här över valborg och åker hem på söndag. Inte riktigt klart om vad vi ska göra på valborg, men vi ska väl grilla med alla, och sen kanske isak var ensam hemma så vi går hem till honom lite senare, vi får se. Det ska bli trevligt iallafall! Vad ska ni göra på valborg? :)

Nu måste jag snart fortsätta, har ju träning imorgon så ingen tid för att plugga då. cu! :)

28april

Godmorgon! Sovit gott?

Sitter och äter frukost nu, min busgår om ungefär en timme. Har komp-ledigt från gympan denhär veckan också, härligt, annars skulle vi ha börjat med utegympa. Iofs har det vart så varmt  gympahallarna så att man knappt har kunnat vara där inne, men det ska ju inte bli lika fint väder denhär veckan. Tyvärr.

Efter skolan så ska jag hem direkt och plugga. Så imorgonkväll kommer Mathe! :)

godmorgon

Förlåt (igen) för atrt jag inte har skrivit på jättelänge. Men faktiskt så skrev jag ett mobilinlägg igår när jag satt och väntade på bussen, men det verkar inte ha kommit fram. Jag skrev att jag hade vart på tjejmiddag hos Johanna (från gympan) eftersom att hon hade fyllt 18 i veckan, jättetrevligt! På ta om att fylla 18 så gör Sonja det idag, grattis båda två!! 

Igår på gympan gick det bra, det blev inga dubblar, men skruvar och tre moment fram på matta. Sen lite styrka i slutet som alltid behövs och känns. Men jag var nöjd. :)

Idag så ska jag inte på gympan eftersom att det är grekisk påsk och vi ska hem till farmor och äta och sådär, släktmiddag typ. Ska bli jättegott, älskar farmors mat! :)

Men nu måste jag plugga, Nyhetsredovisning på onsdag och GrekiskGud-uppsatsas inlämnad på tisdag,

peace n' love mates!


grekland

image82


Jag vill verkligen till Grekland i sommar, jag saknar det så himla mycket. Jag känner liksom att jag behöver åka dit. Jag hoppas verkligen att jag ska dit i år. I miss it and i need it! ♥

soliga måndag

Sååååå härligt väder, i love it! Ute i solen hela dagen!

Var i stan med syster och hennes kompis, köpte min balklänning. Den var lila-rosa, ska väl ha något snyggt smycke och fixa håret och allt, skor, väska. Ska bli kul! Det är fan snart, 3 juni, sen slutar vi 5e, skönt. Sen i sommar flyttar Mathias hit, gud så jag längtar! Saknar honom, men han kommer på tisdag nästa vecka, så ska han vara här till söndag. ♥

Jag ska till stan med Vasilika på fredag igen tror jag, shoppis lite. Vill verkligen shoppa nya kläder, skor, allt! :)

Vi hörs huns! :)

väder!

Jag glömde skriva om vilket underbart väder det är! Jag älskar det! Man blir så himla glad av sånt, och det bästa är att det ska vara så hela nästa vecka också. På onsdag skulle det bli 15 grader, najs? Hoppas det håller i sig länge! :)

fredag

Hej! Jag är jättetrött så det blir ett litet inlägg nu. Jag tror inte att jag har sovit så bra denhär veckan för jag har vart jättetrött helatiden. Men iallafall, snart kommer Mathias, äntligen! :)

Idag efter skolan så åkte jag och Emmae in till stan och chillade, kollade runt lite. Kollade efter balklänning, det måste fixas, ska kolla lite i helgen också. Någon som vet någon bra affär?

Nu ska jag vila liten innan jag ska packa ner lite kläder och åka hem till mamma och träffa min älskling! :)

peace and lööööve

17april

Hej allihopa!

Vi hade bokens dag idag, kul i början när Jonas Hassen Khemiri var där. Sen var det väl ganska slappt. Någon sjuk uppsats-uppgift bara :S

Nu sitter jag och väntar ihjäl mig på att de preliminära intagningspoängen ska komma, de skulle ha gjort det vid 13 idag. Men jag väntar fortfarande. Vill verkligen veta, speciellt Tibble där Mathe ska gå.:)

lateeeeeeer


16april

GRATTIS ISAK! :)

Nationella i engelska idag, uppsatsdelen. Jag blev faktiskt  nöjd med mig, jag skrev dendär om proud. Det flöt på så bra när jag skrev kändes det som. Det har vart en väldigt seg dag, jag har vart ganska trött också. Nu är jag hungrig och pappa står och steker falukorv,mums! :)

Ska kolla på vänner sen, skönt att bara ta det lugnt. Vi har ingenting denhär veckan, inget prov, läxa, nothing! Imorgon har vi bokens dag, härligt! Det kommer en författare och pratar(han som har skrivit "Ett öga rött") och så ska vi gå på tipsrunda och lite så. Det blir najs!

see u! ♥

kväller

Har precis kommit ur duschen och pratar med  Mathias. Träningen gick ganska bra för mig.mInte så seriös kanske, alla var trötta och i slutet av träningen var typ alla helt övertrötta och skrattade åt allt och alla. Men så kan det vara, haha! Nu sitter jag iallafall och dricker te och äter lite. Orkar inte skriva mer. mihi

Vi hörs imorgon, pussokram!

15 april

Nu är jag hemma hos mamma, tänkte hämta lite saker innan jag åker iväg till träningen. Jag vet, jag har blivit sämst på att uppdatera. Så jag får berätta idag vad jag gjorde igår; Inget speciellt egentligen, efter skolan så var jag lite med Isak, innan vi skildes åt så käkade vi pizza. Väldigt gott eftersom att det var så länge sen jag åt det. Mums! :)

Imorgon fyller Isak år! Alla fyller verkligen år i april.

Jag får skärpa mig med uppdateringen nu så hörs vi ikväll! pok!

so-lektion

Hallå! Nu har vi So-lektion och vi ska skriva en uppsats om grediska gudar, jag har inte valt vilken av alla gudar jag ska skriva om än, men det kommer nog gå bra. Ska börja nu, sen hade jag tänkt fortsätta när jag kommer hem, vill inte sitta med dethär sista kvällen. Juste, vi hade ju prov i torsdags (grekiska mytologi) och när jag räknade ihop ungefär vad jagt trodde vad jag skulle få var jag rädd att jag inte ens skulle få G, men det visade sig vara fel, eftersom jag fick VG, wihu! Med tanke på att det bara var en G-VG prov, så är det ju skitbra, haha! :)

Vi hörs senare, pözz!

äntligen hemma

Sådär. nu är jag äntligen hemma! Det blev inget köpt idag, en chailatte (huuur god som helst), det var riktigt gott, hade nästan glömt hur det smakade. Jag älskar skummet. Jag bytte ett par shorts (som jag fick igår) till en storlek större och lämnade tillbaka en blus, som jag iofs gillade lite, men ändå kände att jag inte kommer sätta på mig.

Innan jag skulle åka hem så provade jag två klänningar på hm, jätte söta,speciellt den ena. Vi får se om jag köper dom.

Jag sitter och tänker på Mathias, jag saknar honom så mycket. Jag älskar när vi är med varandra, jag verkligen älskar det. Jag längtar så himla mycket tills han ska flytta till stockholm. Ni kan inte förstå. Man kan nog aldrig förstå hur jobbigt det är att inte få vara med sin pojkvän när man vill om man inte har upplevt det. Usch, men nästa helg kommer han hit. Du är bäst älskling!

söndag

Godmorgon!

Ingen träning idag, tänkte åka in till stan, men det är så dåligt väder så jag får se. Vad ska jag annars göra? För ett tag sen åkte pappa iväg med Vasilika som ska till Barcelona (vill också!!) och på tal om det så åker snart hela 9f (emmah, rebecca osv) dit på klassresa. Jaja, min klass får nöja sig med gotland. Men det ska också bli kul!

Jag saknar Mathias!  Nästa helg kommer han hit igen, längtar!

peace n' love

12 april

GRATTIS SYSTER!

Efter en lång dag med  våruppvisning med sofiaflicksen och lite släktträff så sitter jag i mitt rum nu med datan i famnen. Vasilika har tjejmiddag och var jättesnäll och lät mig vara hemma, fast hon inte fick vara här igår när jag hade det.  På tal om det såvardet jättemysigt, kul att alla tjejerna kunde komma, (förutom den såkallade rebellen som hade åkt till gbg). Vi åt nachos, pratade coch hade det softis.

Här lär jag sitta ett tag. Mathias ringer nu och så har jag ju vänner (serien) på datan som jag ska kolla på. Måste sluta nu, puss!

Måste säga grattis till Johanna A som också fyller år idag, sweet sixteen! :)

godmorgon

Godmorgon!

Jag och Vasilika har precis ätit frukost. Har sovmorgon till 12.25 för att vi hade dans igårkväll. Jätteskönt! Iallafall, dansen. Det var faktiskt jättekul, tyckte jag iallafall, vad tyckte ni andra som var där?  Jag trodde inte att det skulle vara någon som skulle våga dansa bugg och allt, men alla gjorde ju det så det var ju inte allt pinit. (haha)

Jag ska till stan innan skolan, ska köpa present till min syster. Kanske något till mig själv också? :)

Ikväll ska jg ju ha tjejmiddag  hos pappa, ska bli jättekul. Har sagt till Emmah att hon ska ta med sig singstar (GLÖM INTE DET).

Vi hörs senare, pözzz

danskväll

Hallåhej!

Ikväll ska jag först på träning, som jag inte ska vara med på utan bara titta på eftersom att skolsyster har sagt att jag är på gräns till feber, vädligt förkyld och min piercing håller kanske på att bli infekterad (det ser bättre ut nu). Så jag får se hur det bliv med uppvisningen eftersom att det här är sista träningen innan.

Vid sju måste jag gå från träningen för att möta emmah, rebecca, veronica och ylva så ska vi till blommensbergs skolan och dansa. Det är typ någon tradition som aspudden och blommens har, danskväll för alla 9or. Först på dagen kommer en instruktör som lär oss dansa foxtrott (?). vals och bugg. Vi får se hur det blir :)

lateeeer....

sorryyyy

Jag vet, jag har inte skrivit på huuuur länge som helst! Och jag hatar det för då måste man skriva så mycket om allt som man har gjort när man inte har skrivit. Och det orkar jag aldrig. Men jag ska ta det kort.

Helgen;
Tävling; grencuperna junior. Det gick riktigt bra för lag ett som kom 1a i matta, delad 5a i fristående och 6a i hopp. av 38 lag. Lag två körde också bra, men kom inte till final tyvärr. Det var en jätterolig tävling, alla var glada och lugna och körde hur bra som helst!
När jag kom hem var det bara att sätta sig vid datan och göra klart hemkunskapen. Jag kom inte i säng för än 03.30, så jag var jävligt trött dagen därpå.

Igår måndag;
JOANNA FYLLER ÅR! Ja, igår blev jag sweet sixteen. Vaknade av att mami och Vasilika kom in med frukost på sängen och en present. Tack!!  Jag åkte till Mathias på kvällen och kom fram vid 00.20 då han kom och mötte mig vid båten och vi gick hem till honom. Han hade gjort hur mysigt som helst, jag fick världens finaste prestenter. Och jag har världens bästa pojkvän!

Idag;
Idag har jag och Mathias vart tillsammans i ett år. Det har vart ett super år, det bästa året i mitt liv. Tillsammans med min älskling. Nu är han i skolan och jag sitter här vid datan. Ska plugga lite snart. Sen när mathias kommer hem ska vi laga lite mat och så ska han få sin present. Hoppas att han blir glad :)

Jag åker hem imorgonbitti, tråkigt. Men vi ska snart ses igen! Juste! Jag har "sagt upp" mig hos barnvakten också. Det gick bra, Härligt, nu slipper jag ha ångest för det! haha! :)

see you guys!

so-lektion

Hej, vi har so-lektion nu, är i datasalen. helt själva - helt gaaaalet! Det är fest här inne! nej.
Vi ska börja med grekisk mytologi, ska bli jättekul faktiskt! Nu ska vi leta efter lite fakta typ.

Ikväll kommer mathias till mig, sen åker han hem på imorgonbitti. Har saknat honom såååå mycket! längtar! :)

2 april

Nu har jag kommit hem från skolan. Ska forstätta med hemkunskapen så att jag blir klar med den någon gång. Lite senare, vid 19 så ska vi till Nikos och Marina för Nikos har fyllt år. 20 fyller han, eller inte idag, men det var någon gång i veckan iallafall.  Grattis! herregud, 20år (!!!)

jaja, måste jobbajobbajobba nu! (:

trött

Nu har jag hållt på med min hemkunskap ett tag. Sen jag kom hem från träningen, som faktiskt kändes riktigt bra. Men nu orkar jag inte mer. Pappa sa att jag skulle hjälpa mig imorgon. Det är inte så mycket kvar, men jobbigt. Det ska ju vara inne imorgon, men jag hoppas att man får lämna in hela veckan. Annars får jag väl bara säga det. Nu är jag för trött för att forstätta så jag får ändå inget gjort. Har åkt fast lite.

Jag håller på att bli galen för att jag saknar Mathias så mycket. Sa jag att jag har köpt en present till honom nu? (tack till er som kom med lite tips) Jag tänker inte skriva i bloggen vad det är, för jag vet att Mathe tittar in lite då och då. Ni får väl veta det senare helt enkelt.

Svar till Tor: Kanske för att boken som jag skulle köpa inte har kommit ut i pocken än. Akademibokhandels hade beställt den, men den hade inte kommit än. Så det så! För er andra som undrar vad det är för bok så heter den "Som jag vill vara" av Katarina von Bredow. Jag har läst tre av hennes andra böcker; "Räcker det om jag älskar dig?", "Expert på att rodna" och "Hur kär får man bli?". Jag verkligen älskar att läsa hennes böcker, hon är så bra på att skriva ungdomsromaner. Otroligt, det rekommenderar jag starkt!

Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt på er alla! (:

äntligen!

Nu äntligen fungerar bloggen igen! Men det har inte hänt så mycket speciellt, så ni missar inte så mycket om ni har väntat på nya inlägg här! ;)

Om två timmar ska jag iväg på träning. Innan dess så ska jag plugga på hemkunskaps uppgiften, måste göra det när jag kommer hem efter träningen också, eftersom det ska vara inlämnad imorgon. Men det ska nog gå bra!

Sista träningen innan tävlingen, eller sista redskapsträningen, det är en fristående träning kvar också. Det har gått bra för mig på hopp, sådär på matta. Ni får hålla tummarna för oss i helgen!

Nu måste jag börja med hkn. Vi hörs senare! pok!


RSS 2.0