skärpning

Ja, ett inlägg om dagen minst, sure! Men jag har inte tid, eller det har jag väl kanske egentligen. Det har bara inte blivit så. Jag och Mathias har väl inte gjort något speciellt dom här dagarna, chillat, vart i stan och lite annat. Ikväll ska vi på BIO och se PS. I Love You, har hört att den ska vara bra och en rikgit gråtfilm, vi får väl se. Jag har jättelätt att gråta till film, så det blir att ta med sig näsdukar. haha!

Tänkte visa en jacka som jag köpte här om dagen på H&M, skitsnygg verkligen. Inte så snygg på bilden, men jag är verkligen jättenöjd, ni kommer säkert att få se den på mig på bild någon annan gång.



Ja, vi hörs när vi hörs nu helt enkelt. Tänker inte lova någonting för det kommer nog inte hållas ändå som ni har märkt, höhö! Hoppas att alla har haft ett superbra lov och att det forstätter så, skriv gärna vad ni har gjort. Saknar er alla!  (Jag är inte helt uppbokad bara för att Mathe är här, han är inte farlig!)¨

pözz

förlåt

Hej och förlåååt för att jag inte skrev något igår. Nu är det lov och Mathias kom igår och som sagt som ni vet så blir det inte så mycket skrivet då. Men jag ska försöka skriva iallafall en gång om dagen.

Nu har jag precis kommit hem från träningen och är helt slut efter att ha kört världens jobbigaste styrka, både i början och i slutet av träningen. Orkar inte skriva så mycket mer om den, inget speciellt liksom. När jag kom fram till axelsberg så mötte Mathias mig så gick vi till ica för att handla lite till tacosen som vi ska göra ikväll, mumsigt!

Igår så kom ju Mathias, Det var underbart väder (fast väldigt blåsigt) så vi gick lite i stan. På kvällen så tittade vi på melodifestivalen. Vissa låter tror man ju är skämt bara, herregud. Patrik Isaksson tycker iallafall jag borde ha gått vidare, eller vad tycker ni?

Vi ska jag gå och puss Mathe som ligger i soffan och tittar på fotboll (som vanligt, haha!)

Vi hörs kära blogg!

a lot like love

Har precis kollat på filmen "a lot like love", men jag missade slutet eftersom att isak kom och plingade på och skulle lämna sitt AIK-kort till mig så att Mathias skulle kunna få låna det medens han är i åre. Han skulle precis åka så han kom bara upp och lämnade kortet för att sedan fara iväg, hoppas du kommer ha det bra Isak, och ta det lungt! :)

Mathias båt kanske blir inställd föresten, det är typ värsta stormen på gotland, så han vet inte om dom kommer kunna åka. Och om han inte kommer imorgon på mogronen så kommer jag att bli vädligt ledsen. Men hoppas på det bästa! Jag saknar honom såååå!

hoppas att alla har haft en bra dag för det har iallafall jag (i det underbara vädret), godnatt! :)

shopping

Ja, jag kom hem för två timmar sen ungefär, har inte vart hemma på hela dagen då som ni förstår. Jag är helt slut i mina fötter och ben efter att först ha vart i skolan (haft idrott), gått på älvsjömässan och vart i stan till klockan 7. Jag mötte Simon och Emmae i stan och vi kikade runt lite, sen åkte dom hem men jag stannade kvar ett tag till och köpte ett par skor. Här är vad jag har köpt idag (både på mässan och i stan);



benvita espandrillos från mässan
skor från nilson
solbrills från h&m

Imorgon kommer mathias, längtaaar!

Hejhej! Nu är jag påväg in till stan får jag ska möta Emmae oc

Hejhej! Nu är jag påväg in till stan får jag ska möta Emmae och simon. Har precis vart på älvsjömässan med pappa när Rebecca där Vasilika stod. Det var ungtföretagande och Vasilika och hennes två kompisar sålde mobil fickor som jag har hjälpte dom lite med förut. Det fanns massa roliga saker som folk stod och sålde. Armband, espandrillos, flipflops som satt fast på fötterna och massa annat kul. Inget speciellt hände i skolan, var lite flum idag kände jag. Haha! Imorgon kommer mathias, längtar<3 vi hörs när jag kommer hem, kram!

olsen twins

image67Olsen tvillingarna, stora mode-ikoner. Så otroligt snygga och glamourösa.  just love them, och kan man göra annat? Dem bara glider fram på sina höga klackar med en starbucks i handen.













Nej jag skulle inte tacka nej till att få
ha deras garderob att välja kläder från på morgonen.


varmare tider

Åh så jag längtar till varmare tider! Då man kan gå i sommarkläder och bara vara ute och chilla. Här är lite fina och sköna vår- och sommarkläder som jag bara vill sätta på mig och gå ut i värmen i sommar;



Flower-plower, det verkar vara blommigt som gäller i sommar och det verkar som platåskorna ska till också. Väldigt fint och glatt tycker jag.

torsdags träning

Ja, inte så mycket att säga tror jag. Det var fristående träning. Vi gjore lite ändringar inför SM och gcj (grencuperna junior) Vi slutade lite tidigare eftersom vi inte hade någon tränare ( alice såklart :) Men Petra gick efter halva träningen, hon är ju gravid i, vad är det (?) 4-5 månaden. 

kissikissikiss

hejhallå! Nu har jag precis redovisat. Det kändes bra faktiskt. Nu s

hejhallå! Nu har jag precis redovisat. Det kändes bra faktiskt. Nu sitter jag och alla andra i klassen och lyssnar på 60-talet som fick köra efter oss efter oss. Efter so-lektionen har jag no, sen grekiska. Vi får se om det blir något, ibland smsar min lärare och säger att det inte blir något och att jag inte behöver komma. Haha! Vi hörs sen när jag kommer hem, kram!

parkfight

Smurfarna och Knäckisarna fightas i lekparken;


miss u

Jag saknar världens underbaraste människa.

redovisning och falukorv

Nu är den klar, men öva mer kan man alltid göra! Har skrivit stödord också, ifall det skulle behövas, men vi hoppas på att det inte kommer göra det. Det enda jag måste göra imorgon är att skriva ut bilden som jag ska dela ut till de andra medens jag pratar. Ska leta efter lite gamla kläder som jag kan sätta på mig också, så att jag ser ut som att jag levde på 70 talet. haha! Det ska bli kul! 

                           image63



Ska steka lite falukorv och koka makaroner att äta. Mamma ska jobba och Vasilika är i stan och har ätit där så jag får göra egen mat. Sen ska jag fortsätta öva påmin redovisning. Gud vad jag tjatar om den hela tiden. Det är typ det enda jag har skrivit om idag. Men stå ut, det är snart över! :)

På lördag morgon så kommer Mathias, längtar!!

slappa joanna

Nu har jag legat i denhär soffan hela dagen. Usch, börjar kännamig uttråkad. Jag är ensam hemma också så... Jag bajsar på min redovisning, jag vet inte hur jag ska göra den. Usch, är rädd att allt kommer gå åt helvete.

Min barnvakt ringde mig nyss också, hon undrade om jag ville vara barnvakt på fredag men jag sa att Mathias skulle komma då och att det inte gick. Jag vet iofs inte om han kommer på fredag eller i helgen, men.. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag har ju sagt de förrut, det känns som att det inte är värt pengarna. Det skullenog vara lättare om ungen var lite yngre, hon 6år nu. Vi får se..

Emma och Simon kommer snart hit för att hämta min skåpnyckel för att Simon ska hämta ett spanska papper som han har tappat bort. Jahaja. Vi hörs senare kära blogg!

snart klar

Så, nu är jag nästan klar, eller jag är klart skulle man kunna säga, ska finputsa lite när mamma kommer hem, hon borde väl veta lite om 70talet. Också så ska jag lära mig den, men det ska nog inte vara så svårt eftersom att det är jag som har skrivit den och läst samma sak fast på olika sidor typ 4567gånger. Men nu ska jag ta en lite paus från det här.

Det är typ nå fel på min mobil, jag kan inte ta emot sms. Först trodde jag att det var fel på pappas mobil för han sa att han hade skickat massa sms till mig, men inget av dom har ju komit fram. Och nu säger emmae att hon också har skickat sms men dem har inte heller kommit fram så det verkar ju konstigt.

Jag frågade emmae om hon ville åka och simma med mig, men hon kunde inte. Tråkigt nog. Jag får hitta på något annat. Vet inte vad än så länge. Det blir nog bara att jag är hemma, övar på redovisningen. Men det är skönt med en vil-dag. :)

utvecklingssamtal

Ja, utvecklingssamtalet gick som väntat. Det var ju skönt! Men nu ska jag fortsättapå min redovisning. Enliten paus måste jag få ta och då kanske jag ska göra en ansiktsmask, det sulle vara skönt. Vi får se, skriver mer sen :)

godmorgon

Godmorgon alla! Är ledig idag, jätteskönt, fast dumt att det var på en onsdag iställetför imorgon för torsdagar är så otroligt långa och tråkiga. Men det här funkar bra också.10.30 har jag utvecklingssamtal och det ska nog gå bra. Det har det gjort allaandra gånger iallafall, pappa och Percy börjar prataom massa annat förattfå tiden att gå typ. haha! (Nu låter det som att jag bara skryter men det är inte meningen,tycker bara att det är lite kul.)

När jag kommer hem därifrån så är pluggish som gäller. Och det är verkigen det! Inget annat får komma före. Imorgon rär det ju redovisning och eftersom jag hade vg+ i historia förra terminen så måste det bli bra så att det kan bli ett mvg för det här är det sista vi ska göra i historia.


s c :)


aftonbladet

Jag har funderat på att börja jobba lite på aftonbladet. Sälja tidningar i mitt område där jag bor och jag vill verkligen tjäna lite pengar. Jag jobbar ju som barnvakt men det har typ inte blivit av så många gånger plus att det inte känns som att det är värt det eftersom jag får ganska lite i lön och inte är där så länge. Om jag skulle jobba på aftonbladet så och gå runt och sälja tidningar och sälja 150st i  (ca.18 tidningar varje dag) så skulle jag tjäna lite över 700. Och det skulle ju sitta fint sådär varje månad. Om dem som jobbar på aftonbladet tycker att man sköter sig bra så kan man få chansen att sommarjobba på aftonbladet och hjälpa till där också, och det skulle ju se bra ut i CVt om man vill bli journalist.

Men jag vet inte, mamma tyckte att jag kunde prova, men att det kanske inte var en sån jättebra ide nu i slutet av skolan och när jag har gympan och allt. Och det är ju sant, men eftersom det bara är på helgen och helgdagar och jag har träning på helgerna så kan jag ju gå varje morgon innan träningen. Det skulle fan vara perfekt. Jag ska säga det till henne när hon kommer hem, haha! Man börjar vid 9-10 och så skulle jag jobba till kanske 12-13. Ja, det kan bli bra det här! Om det är någon helg som Mathias kanske kommer eller om jag inte orkar så kan jag bara ringa och säga det dagen innan så är det inga problem.

Ska försöka ta tag i detta. Om det är någon som har jobbat på aftonbladet och delat ut tidningar eller liknande så skriv gärna och säg vad ni tyckte om det! 
 Ska nog säga till barnvakten också att jag inte vill forstätta längre, det känns lite sisådär.

kram

vårkänslor i februari

Måste bara skriva att det är så himla skönt med sol! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag såg idag att dom hade borstat bort allt grus från vägarna också och att den ljusgrå asfalten lyses upp av solen. Jag älskar vår, även om det är februari och det fortfarande är kallt (låt er inte luras), men det känns bra att ha känslan. Som ljuset i mörkret. Man blir så mycket gladare, eller var säger ni?

Vår - kärlekens årstid

Hemma från skolan

Oj vad den här dagen gick fort då. Jag kommer knappt ihåg vad som har hänt. Vi tittare på film på engelskan, som vi alltid gör efter att vi har haft prov i engelska. Så det har ju tagit ett tag att titta på den, nu är det bara ett avsnitt kvar. Goal heter den föresten, haha! Men nu är det spännande faktiskt, synd att du inte såg det emma! haha!

Imorgon så är det utvecklingssamtal i skolan och det betyder att man är ledig hela dagen förutom den halvtimman man är i skolan. Då ska jag pluggapluggaplugga! So-redovisning. Inte så kul, men det måste bli klart och det måste bli bra. Om man ska få mvg så får man inte ens ha stödpapper, stört. Men det ska jag väl klara hoppas jag.

Idag är det träning också. Det var ju ingen träning i helgen så det känns som att det var hur länge sen som helst sen jag tränare sist.

Vi hörs!


slappt

Godkväll! Jag ligger i soffan med datan i knät och tittar på tv och inte har så mycket för mig. Den här dagen skulle jag sammanfatta seg. Pannkakorna som jag gjorde blev iallafall väldigt goda.

Ikväll när jag ska prata med Mathias så ska jag nog berätta hur mycket jag tycker om honom. Ni får usräkta om ni tycker att jag tjatar om blablabla mathias. Men som ni förstår så jag vi inne på andra veckan utan att ha träffats, men snart kommer han. Jag längtar jättemycket! Ni kommer nog att fåstå ut ett litet tag till är jag rädd. :)

Imorgon är det tisdag och vad ska jag göra då? Träning, plugga lite innan det.. Vet inte, vi får se. Men dethär blir nog det sista inlägget för idag tror jag iallafall. Så vi hörs imorgon gott folk! godnattpuss!


pannkakor

Har pluggat lite, men måste fortsätta med redovisningen. Men jag tog ett litet uppehåll för att göra pannkakor, jag är ensam hemma så det blir det till middag. Jag steker dom i en liten stekpanna så dom små och tjocka, haha!

vi hörs guys! kram

Grattis!

Tänkte bara gratta Emmah på hennes födelsedag. Grattis darling! Du vet att jag alltid finns för dig och att det alltid kommer att vara vi. Även om det inte är som förr så vet du; Du har mig Emma!

image62

Hejhallå

Ni får ursäkta mitt förra inlägg lite. Men ni förstår hur jag känner, ellerhur? Jaja, jag får kämpapå engelska nationella, har hört att dom inte ska vara så svåra så hoppas!

Idag måste jag plugga, ska göra klartmin redovisning som jag ska ha på torsdag så idag gäller det! Måste satsa på dethär nu! :)

kram!

mobilbloggar lite.. Godmorgon alla, jag är jättetrött och har engelska

mobilbloggar lite.. Godmorgon alla, jag är jättetrött och har engelska. Vi fick precis reda på vad vi fick på våra engelskaprov och jag fick g+. Så jävla surt. Så nu är jag lite bitter... Jag kommer typ få ig i engelska för att våran lärare är helt störd. Jag orkar inte med henne. Som tur är så är inte måndagar så långa så jag kan nog stå ut den här dagen. Ska inte sura nu, låter som att jag är bajs. Men när engelskan är slut så kan jag andas ut. Vi hörs sen, kram!

hemma

Ja, nu har vi kommit hem till mum igen. Det blev en lång dag på IKEA (ni får se bilder sen) där vi köpte en matta, gardiner, kuddar, och lite prydnader och annat fint. Vi skulle ju ha rosa, och när vi hade plockat det mesta så fick vi syn på en underbar tavla som vi bara var tvugna att ha: Den var jättestor och motivet var en ros, jättefin. Så vi bytte ut alla rosa saker till röda, lite mörk sammet röd. Jättefint! Men vi ska tillbaka till IKEA någon gång i veckan och köpa lite mer saker. Skrivbord och nattduksbord och såna saker kunde vi inte köpa när vi var självaför då skulle vi inte få med oss det, så det får pappa följa med och hjälpa oss med. När vi skulle till pappa (som inte var hemma så vi tog bussen) så skulle vi ta bussen från IKEA och det har vi ju aldrig gjort förrut, så när vi ska av så har vi åkt en station för långt. Och det var ett ovanligt lång mellanrum mellan dom där jävla busshållplatserna. Så vi fick med alla saker att bära på. Inte så kul!

Hemma hos pappa gjorde vi inte så mycket, fixade lite i rummet, gjorde tomatsoppa med pasta i. Sen skulle vi hem och såg på sl.se att v precis hade missat bussen och att nästa skulle gåom en halvtimma så bi bestämmer oss för att gå hem och när vi går förbi tbanestationen i axelsberg så ser vi att tåget som vi skulle ha kommit med står inne på perrongen, det var lite kul! Det tog 45 minuter att gå från pappa i huddinge till mamma i axelsberg, herregud, det kallar jag en långpromenad, men det är uppfriskande och nyttigt! Ni kan ju tänka er nu hur mycket jag och vasilika har gått idag. Fan att jag inte hade på mig stegräknaren. Först på IKEA, sen från bussen och sen hem. Men då har vi fått oss lite träning och det är bra. För nästa vecka (från och med imorgon alltså) ska jag ha en nyttig vecka, jag har ju försökt två gånger med inte lyckats så bra, men nu är det allvar! haha! Inget godis eller annat snask på hela veckan, möjligtvis lite på helgen. :)

Det här var min långa dag, hoppas att ni har haft en bra helg allihopa! kramar Joanna!

mot ikea

Halloj, nu sitter jag och väntar på att Vasilika ska bli klart så att vi kan åka till IKEA någon gång. Jag kanske fotar lite saker som vi köperså ni också kan få känna hur fint vårat rum ska bli, haha!  Jag hade inte tänkt at skriva så mycket mer än så. Så Vi hörs lite senare kära blogg,kram!

hemmakväll

Jag har bara suttit hemma hela kvällen ikväll. Just nu kollar jag på Se upp för dårarna som gårpå 4an, den är snart slut och då ska jag lägga mig i min säng och ringa mathias som jag saknar jäääättemycket! Han kommer nästa vecka och då ska han vara hela lovet, gud vad jag längtar!

Du är bäst älskling, saknar dig! :)

hallu

Hemma från mormor, vi kom hemför ett tag sen. Vi var där och fikade lite tittade på tv, lekte med vovvarna. Alltid lika mysigt på landet. Det får bli IKEA imorgon istället, det ska bli kul, var länge sen jag var där. Jag ska kanske möta isak snart, han ska käka pizza så jag kanske följer med, men jag har redan ätit så ingen pizza för mig inte.

Jag orkar inte skriva så mycket mer nu, det har inte hänt nått speciellt direkt. Så vi hörs,bajbaj! :)

godermorgon!

Vaknade runt 9 idag och låg och drog mig länge, tittade på tv, försökte ringa mathias, men han ligger nog och sover. Pappas lägenhet var hur fin som helst igår, soffan och bord var inne. Det är köksbordet och stolar till det som fattas, sen är det väl lite småsaker. Det ska vara som ett bar-bord med barstolar liksom i köket, det kommer säkert bli skitsnyggt (som allt annat). Vi fick iallafall pengar för att åka runt och kolla ¨på olika saker till vårat rum, så vi ska till ikea idag eller imorgon. Mormor fyller 66 idag, så det blir säkert imorgon för jag tror att vi ska till henne.

På tal om mormor känner jag att jag måste skriva här att Daisy dog för en vecka sen. De var tvugna att avliva henne för att hon var gammal och sjuk. Hon var 13 år har jag för mig. (För er som inte vet så är Daisy mormors äldsta hund som vi har känt sen hon kom till mormor, det är även Poppes mamma) Mormor har 3 hundar till; Mimmi (som är mamma åt), Ida (som är mamma åt), Lisa. Så det är dom som är kvar, och Popsie. Jag och Vasilika fick reda på det igår när mamma var påväg hem. Självklart blev vi jätteledsna, hon har ju funnits sen jag var 3 typ. Men hon var ju så gammal, hon har det bra nu. Älskade.älskade Daisy, får tårar av att sitta och skriva dethär. Hon var verkligen världens snällaste hund! Världens snällaste, man fick göra vad man ville med henne, rulla runt henne, och hon älskade att pussas, oj vad hon pussades helatiden! Och valpar, hon älskade valpar och skulle alltid ta hand om dom, även om det inte var hennes egna. Och nu är hon borta, kommer aldrig att glömma dig Daisy! :(

1.2.3.
4.
5.

1.Jag pch Daisy
2.Popsie
3.Jag och alla vovvarna, jättegammal bild (2005)
4.Daisy med keps
5. Mimmi och Lisen

Nu ska vi snart åka till mormor, så bäst att jag kilar iväg och gör mig iordning. kram!

Jarmo och Musse är bakis



"Jag mår inte bra, här bak i bilen och jag har precis skitit på mig...!"

fredag!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Det har vart en skön dag som har gått ganska fort faktiskt. Jag hade min idrotts lektion idag, det gick väl bra tror jag, eller var tycker ni som var med på den? Snart ska jag och vasilika till pappa, vi ska laga lite mat och käka och snacka lite om lägenheten och annat mys. Vi ska få se hur det ser ut med möbler också, eller soffan vet jag iallafall har kommit, sen vill han inte säga något mer så man vet ju inte. Sist vi var där så stod TVn på golvet och det var det enda som fanns. Eller sängarna hade kommit då också. Men inget annat, så det ska bli kul att se! :)


Joanna tycker till:
Nu när jag kom hem så var jag riktigt sugen på något kallt och läskande att dricka och det skulle egentligen ha räckt med att ha druckit ett glas vatten. Men så tänkte jag att jag tar ett glas cola, fast jag vet att jag inte ens tycker om cola och typ aldrig har gjort det. Men iallafall, jag tänkte; ska jag eller inte? Så tog jag det tillslut och som jag redan visste så smakade det inge vidare. Jag tycker verkligen bara att det smakar sötningsmedel och smakmedel som inte ens smakar något speciellt, utan bara nå konstigt blaj. Jag vet inte. Konstgjort på något sätt. Självklart kan jag dricka det och om någon tar fram ett glas cola så är det ju inte så att jag inte dricker det. Men det finns många som kan tänka ibland på sommaren typ; "Åh vad jag skulle vilja ha en riktigt kall burk cola", men så kan inte jag tänkta. Jag älskar loka och ramlösa, yummi! En liten notis bara.

Juste, detta måste jag berätta! Simon berättade idag för mig att det finns en sida om aspuddsrykten. Jag vet ju (eftersom att det går tre stycken på min gympa på värmdö gymnasium) att det finns en sida om rykten som går på värmdö och jag och isak har pratat lite om det. Men vafan, aspudden.. "trenderna" sprider sig. Jag vet inte vad sidan heter än för simon visste inte heller det, han hade bara höst talas om det, men jag ska fan leta upp den!
 
Jag måste tacka för fina och söta kommentarer om förra inlägget. Tack! :)

Jag och Mathias

Hejhallå! Jag sitter och tänker lite och lyssnar på musik. Eller musik och musik, After an afternoon lysnar jag på, och jag tänker på mathias. Jag kom på nu när jag skrev att jag har ändå inget att göra och massa tid, så jag tänkta skriva om när jag och mathias träffades. Det verkar ju också vara en av trenderna här på blogg.se. Så bered er på ett långt inlägg;

Det började den 28 februari på playahead. Jag var väldigt uttråkad, satt och spelade harpan, klockan var vid dygnskiftet. Jag skrev iallafall på broadcast "jag sitter och spelar harpan, då fattar ni hur tråkigt jag har! liva upp det lite kanske? :D". Självklart var det massa personer som svarade och skrev massa saker och det var en personerna som skrev någonting i stil med; "do you wanna hear a joke". Vi började prata, och han berättade om si själv och jag om mig. Så efter ett tagså såg jag påhans profil att han bodde på gotland. Fan tänkte jag, han som verkade så snäll och jätte charmig, för det är något som Mathias verkligen är, (hade inte sett bilder på honom än). Vi gick iallafall över till msn och runt 3 någon gång kan jag tänka mig så skulle vi gå och lägga oss. Vi började smsa och gjorde det ett bra tag tills jag somnade. 
              Nästa morgon så kollade jag på mobilen och kom på att jag hade somnat. Fan! Hoppas han inte trodde att jag dissade honom nu. Vi fortsatte att smsa, snacka på pa/msn, webba och prata i telefon. Hur kunde en människa vara som han kommer jag ihåg att jag tänkte flera gånger. Vi låg och pratade hela nätterna, och då menar jag hela nätterna. Vi kunde lägga på mellan tidigast 3 fram till 7 på morgonen. En kväll som jag minns så speciellt, Vi hade börjat prata vid 10 på kvällen och tiden gick, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så för ett ögonblick blev det tyst. Skulle jag våga säga det? Sanningen. Ja, det är klart; "Det pirrar i magen när jag pratar med dig", sa jag. Du blev tyst och jag blev nervös och tänkte att tänk om han inte alls känner så. Fan, jag skulle inte ha sagt det. Jag låg nervös med fjärilar i magen och hörde att du sa; "I min med". Det var en känsla värd at dö för. Oj, vad lycklig jag blev. Vi pratade vidare. När klockan var 10 (!!!!) på morgonen så sa vi att det kanske är bäst om vi lägger på nu, jag skulle på träning vid 13 och han skulle iväg och titta på fotboll på någon cup på gotland. Han skulle vara där vid 11. Jag sov en eller två timmar och åkte iväg till träningen sen. 
                Det fortsatte såhär ett tag. Jag var så glad hela tiden, jag kunde inte tänka på annat än honom. Jag hade telefonen i handen helatiden, kollade på den helatiden för att se om jag hade fått ett sms eller om du hade ringt, även om jag visste att du inte hade det. Alla mina kompisar tyckte att jag var helt knäpp; "Joanna, han bor på gotland!". Tro mig, jag vet, jag hade tänkt på det, men vad skulle jag göra, jag var så djupt förälskad och fångad av honom. Vi började prata om att träffas. Hur skulle det gå? Jag minns att jag nästan inte ens vågade fråga mamma och pappa om han skulle få komma. Men tillslut gjorde jag det och min mamma och Mathias mamma pratade lite i telefon och verkade komma bra överens. Jag var så himla nervös. Nu hade det blivit slutet av mars och jag skulle snart fylla år. I en hel månad hade vi pratat nästan dygnet runt med varandra. Det bestämdes iallafall att han skulle komma hit den 8 april, dagen efter min födelsedag.
                Jag fyllde 15 och snart skulle han vara hos mig. Jag valde ut kläder jag skulle ha på mig, självklart ville jag vara så snygg som möjligt (haha). Nästa morgon åkte jag, mamma och pappa till Nynäshamn för att hämta honom från båten. Ååååh, vad nervös jag var, det går inte att beskriva! Iallafall, efter en timme var vi framme och jag ringer honom, för det hade vi bestämt länge. Jag skulle ringa honom, så skulle vi inte lägga på förän vi kunde höra varandra prata på riktigt, utan telefon. Det gjorde vi. Han sa att han kunde se mig, men jag såg inte honom till en början.Sen.. Där kom han, jag såg honom, jag trodde jag skulle kissa på mig av allt pirr i magen, men jag klarade mig. Vi mötte varanda på halva vägen, la på luren och han släppte sin väska och la armarna om mig. Jag kramade tillbaka och det var så underbart, helt klart den bästa känslan i hela mitt liv! Vi gick till bilen och han hälsade på min mamma och pappa och Popsie såklart, hon vad också med. Vi satte oss i bilen,båda lite spända. Vi pratade, mamma och pappa också. Han höll på att klappa Poppe som låg emellan oss, jag klappade också. Med flit så "råkade" jag nudda hans hand och det pirrade till i hela kroppen. Vi tog varandra i handen. Vi åkte länge. När vi hade närmat oss stan så åkte vi igenom tunneln där vid gullmarsplan om ni vet vart jag menar. Det var där det hände. Våra läppar nuddade varandra för första gången. En snabb puss. 
                Vi kom hem till migoch lämnade hans väskor och åt lite fruktsallad. Sedan åkte vi in till stan denna extremt vackra vårdag den 8 april 2007. Vi gick av i slussen där vi tog katarinahissen upp och kollade på utsikten. Vid dethär laget så hade våra läppar smakat på varandra mer än en gång. Vi tog en promenad genom stan. Hand i hand, han och jag. Mathias och Joanna.

Det här var våran historia med lagom mycket detaljer. Det finns så mycket mer att skriva. Och vad som hände de andra dagarna, men jag tänkta att jag skriver inte mer, vi alla vet ju att det gick bra efter denna dag. Hoppas ni har orkat läsa och kan ta glädje och känna hur vi kände den här stunden och dagen och fortfarande känner. Jag måste säga att jag är lika kär i Mathias som jag var då. Vem visste att detskulle gå såhär? Joanna med ett förhållande på inte ens två månader innan ska snart fira ett år med den hon älskar.

Jag tänker på dig helatiden och saknar dig älskling! Du är verkligen bäst! <3

Yo

Jag och vasilika sitter i köket och chillar lite. Hon läser elle och jag kikar runt lite på olika sidor. Innan hon kom gjorde jag alla-hjärtans-dag-godis. Mandelmassehjärtan dom jagdoppade i choklad. Mums! Lägger ut bilder på dom sen.

Imorgon kommer mamma hem från Egypten där hon har vart en vecka. Hon kommer säkert vara jättebrun och vi här hemma helt bleka! Jag vill åka utomlands. I sommar vill jag åka till grekland och vara där typ hela sommaren. Iallafall typ 4-5 veckor. Jag saknar grekland, känns som att jag inte har vart där på jättelänge. Usch!

Tänkte hälsa till min älskling idag eftersom att det är kärleksdagen. Du vet att jag älskar dig! PUSS!

vi hörs guys! :)


torsdag i skolan

Nu har vi so i datasalen. Vi har grupparbete, vi ska skriva om ett varsitt årtionde och min grupp har 70-telet och jag ska skriva om musik och mode typ. Det ska väl inte vara så svårt att hitta något om.

Hoppas att alla har en bra alla hjärtans dag. Jag saknar mathias, han är ju på gotland. Miss u..! Har grekiska idag efter skolan sen ska jag hem, sen är det träning. Så vi hörs när vi hörs för nu måste jag pluggish!

kram på alla på alla hjärtans dag!

Home

Jag kom precis hem från emma. Jag valde gymnasium och det gick bra, så sen när vi skulle skriva ut det så hade servern kraschat så jag kunde ändå inte fixa detdär och vi har inget bläck i vår skrivare så det funkar inte heller. Men jag kan ju säga vad jag valde iallafall;

Värmdö: Sam-Beteende
Kärrtorp: Sam-Media-Ekonomi
Kärrtorp: Sam-Media-Sam
Värmdö: Sam-Sam
Värmdö: Sam-Ekonomi-Engelska
Östra Real: Sam-Journalistik

Sen får vi se om det kommer se ut sådär sen i vår fortfarande. Men det kommer nog gå bra. Vi ser att jag gillar vörmdö och kärrtorp, men dom fångade verkligen mitt hjärta på deras öppethus. Tänkte bara skriva att för er som inte vet så liggen värmdö gymnasium i gullmarsplan, inte på värmdö. Då vet ni det! Det här var nog allt för denhär gången, vi hörs!


+

Tänkte bara lägga till att det är så otroligt skönt väder ute! Man blir så glad av det, älskar solen. Riktigt vårväderoch gud så lag längtarefter våren. Det är så härligt, var glad!

onsdag

Hallåhallå! Nu sitter jag hos emmae, hon sitter mittemot mig med den andra datan, haha, lite patetiskt kanske? Hon har precis valt gymnasie. Det var meningen att jag också skulle göra det, men så kom jagpå att mitt lösenordär ju hemma, så jag väntar på att vasilika ska komma hem så att hon kan säga det till mig. Sen måste jag välja! Jag skriver senare om hur det gick.

Den lilla hemlisen som jag och emmae hade igår var ju såklart att vi hade bakat en kladdkaka till livia som fyller år idag, grattis livia (!!). Hon blev väldigt glad och suprised när vi sjöng lite för henne i matsalen och tog fram kakan (lägger in bild på den senare). Vi hade nämligen låtsats att vi hade glömt bort att hon fyllde år.

Vi hörs senare, puss på er allihopa! :)

godmorgon!

 Jag sitter och äter frukost nu, lite tight om tid, inte som igår. Ska gå om en kvart och innan det måste jag ut med Popsie. Så varför sitterjag här ch bloggardå? Nej, tänkte bara säga godmorgon, vi hörs! :)

sist med inte minst

Ja, det har blivit ganska många inlägg idag va? Bra eller dåligt? Tänkte bara skriva ett sista inlägg, lite om träningen;

Det gick bra, det verkade som att alla var ganska trötta men det funkade ändå. Vi körde lite grunder på matta i början och sen bord. Sist så hade vi styrka, vi håller på med ett styrke-test som vi gjorde förut också för ett tag sen. Det var kul att se att man hade blivit lite starkare i några saker. Men det var inte hela pappret, vi har fortfarande saker kvar så det blir väl någon gång i veckan. I helgen på söndag så är det ingen träning, lite skönt att få en helgdag ledig när man tränar varje helg båda dagarna. Och på lördag var det frivillig träning, vi skulle inte ha någon tränare men det skulle vara andra i hallen iallafall så vi får komma och träna om vi vill. Jag får se hur jag gör. Om jag tar en hel helg eller går på träningen. 

Jag ska skriva också att om det är någon som vill se lite filmer på gymnastiken så kan ni gå in på youtube och söka på loveeit och fannydeak som har lite videos från träningar, tävlingar och annat. In och kika!

Emmae kom föresten aldrig upp till mig efter träningen den svikaren! moahaha! Hon hade fullt upp. Så jag fick fixa hemlisen själv. Ni får veta vad det är vi håller på med imorgon för det går inte att avslöja i förväg!

Det här blir nog det sista inlägget för idag, men man vet ju aldrig med mig. Om vi inte hörs mer gott folk så är det godnatt!

Emms

Jag har faktiskt tänkt göra det här förrut för nån dag sen, men nu han du före emma! haha, men jag gör det iallafall! Observera att jag skriver endast detta för att jag vill att emmae ska se hur mycket hon betyder, inget annat skäl!

image56
(jag och emmae går luciatåg på sexårs)

Det har liksom vart du och jag ett tag nu, och det känns så skönt. Vi förstår varandra så bra och kan verkligen prata om allt, och då menar jag allt! Det är som att vi känner varandra utan och innan och som att det alltid har vart så. Sen dagis har vi vart kompisar, självklart med repor på lacken. Men det har ändå aldrig vart någon järnridå emellan oss. Otroligt skönt att veta att jag har dig vid min sida darlo! Du är fan  bäst, vi är bäst! Vill bara att du ska veta att jag är glad för allt du gör och hoppas att vi aldrig ska ta slut!

Romme

Ja, för att vara lite snäll tänkte jag lägga upp de efterlängtade rommebilderna. De är inte så speciellt som ni kanske har förväntat er, men här är dem iallafall. Tänkte bara säga lite om det när jag ändå är i farten, det var otroligt fint väder när vi var där i fredags, jättehärligt! Hoppas att alla som åker dit i veckan får det lika bra som vi hade det!




Där var lite bilder iallafall, finns fler så det är bara säga till om ni vill se dom också, :)

paint.net

Jag laddade ner ett gratis photoshop igår, kan inte så mycket om sånt. Men dethär verkar vara bra och på min nivå, haha! Min header gjorde jag igår för att testa lite, men blev ganska nöjd, håller fotrfarande på att lära mig. Här får ni ett smakprov. Till världens bästa!


image45

För er som är intreserade så kan ni gå in och ladda ner programmet på paint.net och ladda ner! :)

tisdag

Ja, då är jag hemma från skolan. Första lektionen-engelska prov, sista lektionen-SOprov. Men det gick ganska bra tycker jag. vg borde jag få på dom båda iallafall! Jag har fixat en egen youtube nu också. Det var inte så lätt kan jag säga, alla namn var upptagna. Men för er som vill söka på mig så heter jag joaaannnaaa.

Jag ska på träning lite senare men innan dess så ska jag fixa lite med bloggen, ni får hålla utkik! Ikväll kommer emmae till mig, hon kanske skulle sova här eftersom att jag är ensam hemma ikväll/natt. Vi ska iallafall göra en lite hemlig sak som jag ite kan nämna här i bloggen, men ni får se imorgon! Vi hörs, puss!

SO lektion

Här kommer den otroligt FULA videon på mig och livia som emmae spelade in för att vi skulle komma ihåg årtal och lite annat som hände i rymden under kalla kriget.  det ska jag säga var riktigt bra eftersom det kom en fråga om det på provet idag!



HAHA, se och lär av vår ramsa!

natti

Jag veeeet, jag lovar att lägga upp bilder och videos, men jag har inte orkat, jag är för slö. Men det kommer, jag lovar! Men nu ska jag iallafall sova, är trött. godnattpuss!


ps. observera min nya design som jag har fixat, och kika in på http://designadinblogg.se ds.

Hallå!

Nu är jag hemma sen ett tag. Det gick bra med röntgen och allt, det gick väldigt fort. Tog inte med än 30 minuter tror jag. När jag kom hem så kollade jag och vasilika lite på IKEAs hemsida efter lite saker till vårat rum hos pappa. Vi bestämde oss för att färgen rosa. Så det blir basfärger vitt,grått och svart med lite rosa detaljer och sånt.  Jag längtar nästan efter att åka till IKEA och kolla runt. Dom har så mycket fina och roliga prylar.

Lite senare så kommer Emmae hit, vi ska plugga so och engelska eftersom vi har prov på det imorgon. Ska lägga upp en video lite senare också på mig och Livia. Vi gjorde en liten ramsa för att komma ihåg saker som hände i rymden under kalla kriget, so serious! Vi hörs lite senare då guys!


Godmorgon

Jag gick upp lite för tidigt idag, vi börjar 9.05 och inte 8.20. Men det är ganska skönt när man har lite  extra tid på sig och kan dra ut allt man gör på morgonen. Men nu sitter jag här vid datan och ska snart kila iväg till skolan. Ska gå lite tidigare idag eftersom jag ska iväg och röntga ryggen, hoppas det inte är någon fara med den! Pappa kommer och hämtar mig vid 14 någon gång iallafall. Så det bli ingen idrott, men jag är klar med min lektion så det ska jag bara lämna in för på fredag ska jag ha den.


Självklart i detta intets brådska så hade jag tid med att ta ett foto och lägga upp dagens outfit, det var ett tag sen sist.


Jeans - weekday
Tröja - gina
Väska - topshop
ett armband som jag inte vet vartifrån det kommer och pärlörhängen.
Det var det, håret uppsatt i en liten knut där bak.

Vi hörs mer sen, kram!

våran låt

Jag har tänkt lite på att alla som är tillsammans har en låt. Ni vet vad jag menar. Så har jag tänkt att jag och mathias har inte det. Men så igår när jag hörde denhär låten så kom jag fan på att det här är våran låt! Jag tänker på honom direkt när jag hör den. Han skickade den till mig någon gång för längelänge sen, innan vi hade träffats och jag lyssnade på den om och om igen, hur mycket som helst!



Jag hittade verkligen ingen bra video, men det får bli denhär. Annars kan ju ju ladda ner orginalet om ni vill; After An Afternoon - Jason Mraz.  Det var det. kram!

lite litet

Jaha, nu har mathias åkt hem. Bajs.. jag kommer sakna honom jättemycket, sjukt otroligt mycket. Han kommer om två veckor, jätte långt till dess.

Igårkväll orkar jag nog inte berätta så mycket om, men Emmae och Simon var här, vi chillade lite, det var najs. Som sagt, inga detaljer! haha!  Kvällen innan det, efter romme alltså så var det "afterski" hemma hos mig, vi gjorde inget speciellt. Kollade på tv, rökte lite vattenpipa och körde våghals (ett spel). Det var typ allt.

Vi var ju hemma hos pappa idag, det var verkligen jättefin och fräscht! Vårat rum kommer bli jättefint, det är ljusgrå tapeter, så tänkte vi kanske ha en svart fondvägg där fönster är, så ska vi väl ha lite färg också, får se. Men det var iallafall jättefint.

Jag saknar redan min älskade Mathias. Ni kanske tänker att jag är dum i huvudet nu, men jag tror ingen kan förstå hur mycket jag älskar honom, hur mycket han betyder för mig, hur våran relaktion är. Helt underbar. Han har verkligen Det. Jag är så otroligt glad att jag har honom. Att vi har varandra. Det är så jobbigt att inte kunna träffas på två hela veckor. Man vill liksom kunna vända sig i sängen och se att han finns där, att där ligger han och tittar tillbaka i mina ögon, kysser mig med sina otroligt mjuka läppar. Istället får jag blunda och tänka mig bort. Vi ses snart älskling, smsa eller ring mig när du kommer hem om du ser dethär! Du är bäst!

Jag vet inte om jag skriver så mycket mer ikväll, vi får se. Annars säger jag godnatt nu, sov så gott allihopa!

halloj

Jag skrev inte så mycket mer igår efter träningen. Men den gick väldigtbra, Fick lite ont i ryggen bara när vi körde matta så jag fegade där, men på hopp gick det bättre. Mycket styrka, vi ska börja med s.k grundträning för att bygga upp musklerna och träna lite grunder. Det ska man väl klara sig igenom, haha!

Idag blir det ingen träning för mig, eftersom jag ska till pappas nya lägenhet som blev klar att flytta in i i torsdags. Det är helt nybyggt område, jättemysigt och fint. Pappas bror bor där också, fast i lägenheterna som byggdes förra året. Det kommer säkert vara helt tomt därinne nu, men pappa har beställt lite möbler och så. Jag och vasilika ska få pengar så att vi kan få inreda vårat rum som vi kommer att ha där. Ska bli jättekul! Kan ta med mig kameran och fota så ni för se området.

Vi hörs senare, kram!


Lördag

Goddag! Jag ska snart iväg på träning, och mathias ska iväg på AIKs träningsmatch med Isak. Ni vet att det inte blir så mycket skrivet när Mathias är här så ni som läser min blogg varje dag får stå ut, höhö! Men lite mer skriver jag nog idag, ska lägga upp lite bilder från romme också. Vi hörs, puss!


hemmmaaa

Nu är jag hemma sen ett tag. Det var jättekul i romme. Mathias är här och isak, emmae, simon och viktor kommer snart på "afterski". Najsigt. Jag skriver med imorgon tror jag, orkar inte skriva nu, puss på er alla!


isak gästbloggar:) hej allihopa, jag sitter på bussen till romme medan

DSC07511.JPG
isak gästbloggar:) hej allihopa, jag sitter på bussen till romme medans jonas tar bilder på mig och min fejkpälsmössa, HIHI. Stämningen är sämre än tidigare år, det känns som att rommeresorna blir tråkigare och tråkigare. Kanske är man tråkigare nu än första gången man åkte i 6an.. Nu låter man bara deppig, det ska bli askul att åka skidor. Jag har fått nummer 181 till skiduthyrningen, jag antar att det inte är något positivt. Jag mår lite illa av godis- och colafrukosten, haha ska käka min mjuka pepparkaka snart också! Nu ska jag fixa lite drag i denna dödens buss, ha det bra! <3

sovdags

Hej alla glada! Jag måste snart gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Usch, hoppas jag somnar på en gång, men det lär väl ta ett tag? Jag hade tänkt ladda ner lite låtar på min mobil, men så är sladden helt knäpp, den funkar typ inte.

Innan träningen så gick jag och emmae till ica och köpta massa saker att ha på bussen, herregud! Men det är bra! Ska nog ta med mig lite kaffe på bussen också, så man hinner vakna lite. Kvart över 6 SENAST ska vi vara vid skolan, kul! Jag åker tunnelbana med kevin och erik. Det är första gången Kevin ska åka skidor, han har aldrig rört ett par skidor innan, så det ska bli kul! :D

Träningen har jag nog inte så mycker kommentarer om idag tyvärr, vi körde lite uppvärmning och så, sen skulle Petra (våran friståendetränare) vara med dem små, så det blev inte så seriöst för oss. haha!

Men som sagt ska jag gå och lägga min nu typ så vi hörs mer imorgon. Godnatt på er alla, puss!

home

Det blev ingen so, vi satt och väntade snällt på Jens, men han kom inte, så alla gick hem. Det var skönt. Emmae hängde med mig hem för att chilla lite och hämta mina skidkläder från vinden. Men nu har hon gått hem. Fan vad jag längtar till imorgon! Jag älskar att åka snowboard och skidor. Det känns som att det var skitlänge sen. Det ska bli funny. Men dom som har delat in hur vi ska sitta på bussen var ju lite roliga. Vi ska dela buss med 7orna typ. 9f ska åka med 8orna och 9e med alla 6or typ. Så har dom skrivit på en lapp; "Tänk på att det är skidor ni ska åka, inte buss" Men vafan, bussresan är ju halva grejen, men jag ska iallafall sitta med emmae, så det blir väl chill. Vi ska gå och köpa något till bussresan sen också.

Halv 6 har jag träning. Så vi hörs nog efter det. kram!

Nu sitter jag i ljushallen, vi har precis ätit lunch. Nationella gick

Nu sitter jag i ljushallen, vi har precis ätit lunch. Nationella gick helt okej. Eller asså det kändes bra och jag var nöjd med min text som jag skrev men har verkligen ingen aning om vad jag kommer få för betyg. Om ni vill veta så skrev jag nummer 2; göra om eller vara nöjd tror jag att den hette. Jag skrev typ att man skulle vara nöjd med den man är och så. Nu har vi bara so sen slutar vi. Hörs sen, kram!

kväller

Jag har precis kommit hem från mina kusiner. Emmae smsade och sa att hon skulle tilll ica, så jag mötte henne simon och elliot. Både jag och emma köpte brämhults juice (yummi) och nå choklad-mint-grejs som såg gott ut till morgondagens nationella prov. När vi var på ica så ringde min syster och sa att hon och min kusin satt på tbanan i gamla stan och att jag skulle hoppa på deras tbana för att vi skulle hem till våra kusiner eftersom deras mamma fyllde år idag. Vi kom dit, åt tacos och lite så. Mysigt!

Men nu måste jag söka reda på lite fakta om vad som är speciellt för krönikor, artiklar, brev, noveller osv. osv. Vi hörs nog mer imorgon, då får nu veta hur det gick. hörs och godnatt! :)

onsdag

hello! Det gick bra på redovisningen tillslut så det känns skönt. Efter no:n så var det hemkunskap och vi gick igenom våran lägenhetsuppgift som vi ska göra (ska vara klar v14). Det verkar jättekul faktiskt, ska verkligen göra min ordentligt och snyggt.  Efter hemkunskapen så var det lunch, pannkakor. Efter det så brukar vi ha håltimme och det hade vi + att spanskan var inställd. Så jag började inte förän 13.15.

Nu väntar jag på att emmae ska smsa, hon skulle till sin barnvakt och hämta sin plånbok som hon glömde där igår när hon var och passade lilla Leo (tror jag att han heter). Vi ska iallafall till ica för att köpa något till imorgon på nationellaprovet; svenska skriftliga. Tre timmar har vi på oss. Vet inte riktigt hur det kommer att gå, hoppas att det går bra iallafall och lycka till alla andra som också ska göra det!

Jag saknar Mathias, men han kommer på fredag-kväll, efter att jag har kommit hem från romme. Gud vad jag längtar, både efter att åka dit och efter mathias såklart! Vi hörs senare, puss!


Godmorgon kära blogg! Jag är i skolan nu, lite tidig. Vi ska ha

Godmorgon kära blogg! Jag är i skolan nu, lite tidig. Vi ska ha no och redovisning och det hade jag självklart glömt bort. Men vi får 20 min i början av lektionen för att förbereda oss som tur är. Jag ringde Emmae när jag var påväg till skolan för att kolla om hon hade gått, men hon svarade inte på sho mobil så jag ringde hem och efter ett par signaler så svarade hon och ba: "Shit jag har försovit mig! Tack, du väckte mig." jag han knappt säga någonting, innan hon la på. Haha, men det är bra. Jag tror hon fick lite eld i baken nu. Vi hörs lite senare guys, kram!

Låt&godnatt

Tänkte bara lägga in en låt som jag håller på att spela sönder för tillfället. Så blir det alltid. Men den här är bra, det är den jag håller på att lära mig på piano också, det går helt okej, måste nog ligga i lite mer om det ska bli bra!





Med den låten och dom här orden så tänkte jag säga godnatt, för nu ska jag sova lite. Godnatt på er alla joannafans (höhö)

träning

Dagens träning; Jätte härlig, verkligen! Alla var på jättebra humör och kärde skitbra, och det gick bra för mig med så det känns jätteskönt. Vi började med lite trampolin och körde dubblar, sen skruvar. Jag måste verkligen lära mig spänna mig i skruvarna, jag blir galen på mig själv! Joanna alias Bettyspagetti. Creddie till fanny som körde jättefin dubbelsträckt 540*. Good! Och alla andra, kul att se!

Eftersom mina träningar har vart lite nere så var det extra härligt med en sån här träning, hoppas det fortsätter så! :)



Jag måste bara säga att jag sitter och äter en semla nu, för alla vet väl att det är semeldagen idag? Själv hade jag glömt bort det men kom på det på träningen så när jag kom hem så fanns det en i kylen som väntade på mig. JAG VET att det är min nyttiga vecka som jag VERKLIGEN skulle försöka hålla, men är det semeldagen så är det! :D

image38


antal steg idag; 9100
antal steg igår; 10300

Tisdag

Hejsanhejsan! Jag har precis tagit mina kläder från tvätthögen, fixat lite i mitt rum och nu sitter jag här och ska göra min Idrotts lektion som jag ska ha på fredag nästa vecka. Jag ska ha någon slags volleyboll, fast man är 4 lag istället för 2, mathias ide, dom brukar tydligen göra det på deras idrottslektioner. Det kommer nog gå bra, jag började igår, så jag tänkte göra klart den nu.

Idag var det nationella, läsförståelse. Det gick ganska bra tycker jag. Inte så svårt. På torsdag är det skriftliga. Det blir nog värre, hoppas det går bra iallafall. Och hoppas det gick bra för alla andra nior med NP idag!

Jag är ganska trött, men ska iväg på träning sen vid 6-7 någon gång. Vi hörs mer efter det. pussokram!

Jarmo fuskar

Ett till avsnitt av Yippee Ki-yay MF med jarmo och musse, se och njut, haha!

fristående

Tänkte bara lägga upp en video (som jag lovade för ett tag sen) på vårat fristående. Man ser kanske inte så jättebra, men för er som inte vet vad ett fristående är får iallafall ett hum om det nu. Det här är från JSM i halmstad 2007 som såg otroligt bra ut.



observera att vi har gjort några ändringar sedan dess

04feb08

Nu har jag kommit hem, det gick bra att åka skridskor. Emmae och Isak hängde inte med eftersom dom har var sjuka hela förra veckan och inte hunnit gå igenom någonting av nationella proven i svenska och var tvugna att göra det idag. På tal om nationella så är det ju imorgon, läsförståelse i svenska. Det kommer nog gå bra, är inte så orolig. Jag trodde att jag skulle vara mer 'uppspelt' för det, men icke sa nicke. Men det är väl som vanligt, jag är inte riktigt den typen som blir så, jag tar det hellre lugnt och låter det gå som det går. Bara jag gör mitt bästa så går det ju inte att göra så mycket mer. Speciellt inte på nationella eftersom det inte är något man kan plugga till.
Något annat jag däremot måste plugga på är SO och engelska, så därför har jag tagit med mig min SO-bok hem för att pluggish lite.

Jag är jättehungrig, mamma har gjort lasange som ligger i ugnen just nu. Jag kan känna doften, mums!

Hej alla! Nu har vi precis ätit lunch, det var soppa. Ganska gott

DSC07507.JPG
Hej alla! Nu har vi precis ätit lunch, det var soppa. Ganska gott tycker jag faktiskt. Ni kanske undrar varför jag valde att lägga upp denhär bilden. Det är tröjan jag har på mig idag. Det var Vasilika som köpte den för att stödja against-aids. Ni kan gå in och kolla på www.designersagainstaids.com . Nu har vi snart so och efter det är idrott och då ska vi till Zinkensdam och åka skridskor. Vi hörs sen när jag kommer hem. Kram!

piano och kladdkaka

Hej allihopa! Just nu sitter jag och väntar på att kladdkakan som jag och min syster har gjort ska bil klar, den är i ugnen. Och medens jag väntar så håller jag på att lära mig spela Love song av Sara Bareilles på piano. Först tog jag ut ackorden, men det gick inge bra, ville att det skulle låta precis som låten, så jag gick in på youtube och sökte och hittade en video som var jättebra, så nu kan jag hela, måste bara lära mig att byta plats på fingrarna lite snabbare. Men det kommer! 



Men nu måste jag kila iväg och kolla om kakan är klar, vi hörs sen! kram!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Idag är det söndag och ingen träning eftersom det var tävling i början av helgen. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det snöar för fullt ute så vi får se vad jag hittar på. Jag kanske åker och simmar eller nått. Får se.. Men nu ska jag nog lägga mig i soffan och chilla lite, titta på tv, kanske ringa mathe. :)

Vi hörs senare, pussokram

Tävlingen

Ja, nu är jag hemma och gud vad det snöar här! Värsta snöstormen. Och vi som tyckte att det var kallt och blåsigt i göteborg. Men jag ska berätta hur det gick; Förträningen på matta såg bra ut, tills Natta skulle köra sitt sista varv och hon trampade snett i stämmet och gjorde illa foten, och det svullnade upp rejält. Stackarn, hon skulle in och röntga när hon kom hem nu. Hoppas att det inte är någon fara och att det  "bara" är en stukning! Hon har gjort illa den foten ett par gånger förrut men det såg inte lika illa ut som förra gången tror jag. Då vart hela foten och benet helt blått. Krya på dig gumman!
Men iallafall, som tur var så hade vi amanda som reserv som hoppade in på hennes plats i friståendet och körde jättebra. Hon fick lära sig platserna, och sen var det dags att tävla! Det var jättejämnt hela tiden, men vi fick poängen; matta: 7.60, hopp: 7,25 och fristående:7.55 slutpoäng 22.40 och kom på delad 3a med gk splitt. 1a kom örebro och 2a kom vikingarna, stort grattis till er som får åka till JNM i Bergen, Norge och representera Sverige.

Men jag tycker inte att vi ska deppa för dethär tjejer, Ni vet att ni kan och att vi är bäst, ellerhur? :)

c u later, pok! (haha)

Nu är vi i hallen, tjejerna har precis kört förträning i hopp. D

DSC07505.JPG
Nu är vi i hallen, tjejerna har precis kört förträning i hopp. Det gick väldigt bra och det kommer att gå lika bra på matta! Tävlingen börjar halv 12 tror jag. Alla är jättepepp och det känns hur bra som halst. Jag hör av mig mer sen. Håll tummarna! Pussochkram

Godmorgon! Jag tycker att det är så kul att man kan mobilblogga så%2

DSC07443.JPG
Godmorgon! Jag tycker att det är så kul att man kan mobilblogga så jag kommer börja göra det. Haha! Nu står jag och väntar på Rebecca i porten. Vi ska till skolan, vi har matte. Jag har packningen med mig. Det är bara en ryggsäck så det är lugnt. Vi hörs senare, pussokram

RSS 2.0