27 december

Hejhej alla :)

Jag har inte riktigt orkat uppdatera så tänkte mest skriva att oroa er inte, im still alive! Julen var supermysig, kalle, mat, julklappar, ja ni vet ju alla hur det fungerar! Igår var jag i stan nästan hela dagen, bytte ett par skor som jag fått i julklapp. Ska snart möta veronica på en fika. Hör gärna av er närsom om ni vill hitta på något kul under lovet! :)

Ha det bra, pusspuss!

24 december


23 december

Hallu! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Håller på att julbaka med syster. Saffranskakan ligger i ugnen och vi ska göra lite julgodis och rödbetssalladen till imorgon. Jättemysigt, alla paket ligger under granen inslagna och klara nu också. Ikväll blir det en traditionell 23 december. Uppesittarkväll med pepparkakor, glögg, rim. Hoppas att ni också skriver rim på era paket som ni ger bort, det är ju mycket roligare att öppna dem då! :)


22 december

Hejhallå!
Det är löjligt nära julafton nu, i övermorgon helt enkelt. Men jag har haft en jättetrevlig dag idag iallafall. Först var jag och brunchade med Matilda, jättetrevligt, vi satt på fåtöljen i två timmar, haha! Åt jättegod grekisk toast, mums! Efter det så var åkte jag in till centralen och träffade pappa och hjälpte honom med lite julklappar. När vi var klara så åkte jag till medborgarplatsen och tog en fika med Mike. Trevligt, men nu är jag hemma. Ganska skönt, isisisiskallt ute!

Imorgon ska jag och Vasilika julbaka lite, mysigt va? Göra lite julgodis och saffranskaka, gott! Efter det är det bara att hälsa julafton varmt välkommen!

Hoppas ni har haft en bra dag, pusspuss!

21 december

Snart jul och idag var jag, Vasilika och pappa och julhandlade lite. Kulor till granen och annat smått och gott. Så nu har vi fixat det fint med gran och allt, jättemysigt! Ska vara här hos pappa över jul och så för er som vill veta. Men det betyder självklart inte att jag inte lever, haha! :)



Fint va? :)

20 december

Om 4 dagar är det julafton! Wihu! Vad mysigt det ska bli! Var på landet idag, myspys. Vi hjälpte mormor med hennes nya data. Hon måste lära sig lite hur man använder den. Jag visade min blogg också så jag hoppas att jag får en kommentar någongång av dig nu mormor!


Bild från igår, tjejerna i klassen, love! :)

18 december

Idag var det ingen lång dag i skolan inte, vi slutade 20 i 1, hade inte sh. Efter det åkte jag in till stan, köpt julklappar. Nu är allt klart, det känns skönt. Inte för att det har vart så mycket att handla iår men ändå. Kollade på lite saker till mig jsälv också. Köpte en kofta, en tröja och tre st trosor :)



Det är min önskelista, haha! Skor från Zara (vasilika säger att det finns likadana på hm, men vet inte) och en necessär från Face. Fint va? Så önskar jag mig ett par spetstights och  nytt 'innehåll' till min filofax. Året tar ju faktiskt snart slut.

Det var det. Inställd träning idag, ingen träning förrän 28e. funny! :)

Vi hörs! puss♥

17 december

Godmorgon!

Eftersom att min tbana går om typ 20 min så tänkte jag skriva ett litet inlägg innan. Ni kanske fattade att jag tittade på Titanic igår, hade gårhud hela filmen, snyft.. Det var år och dar sen jag såg den senast och jag tror faktiskt att jag bara har sett den en gång. Då var jag liten. Så det var verkligen kul att se den. Det måste ju verkligen vara den bästa filmen, så otrooooligt bra! Blir alldeles till mig, haha :)

Idag i skolan så är det julbord, gott! Sen imorgon och på fredag så är det buffé, så vi kan ju anta lite sådär vad det kommer vara.
Lägger upp en dagensdagens bara för att jag inte har gjort det på jättelänge;



Ha en bra dag! ♥


.

titanic  ♥

15 december

Åååååh! Sitter och tittar på massa gympavideos på facebook, blir helt tårögd! Jag vill också, saknar det så mycket. Jag är verkligen heltaggad, efter jul då jälvar tänker jag börja köra vare sig jag får eller inte, kan inte hålla mig längre. Jag bliv fan galen av all jälva sjukgymnastik, så jälva tråkigt! Vill bara börja köra igen... Skulle göra vad som helst för att få bort denhär äckliga jävla skadan. miss it



i love you girls♥


14 december

Idag är det 3e advent, myspys! Bara en vecka kvar i skolan sen jullov, skönt! Ska till fjällen typ den 3 januari, ska bli hur kul som helst, älskar att åka snowboard, så jälva kul! Hoppas att det inte är allt för kallt där då bara. Längtar iallafall!

Ja, efter en najs helg med några i klassen, juluppvisning och gympatjejerna så är det ingen träning idag. Ganska skönt att ta det lugnt. Nästa vecka kommer säkert gå asfort, det gjorde denna vecka iallafall. Tiden springer iväg, snart är det jul och jag har gått på ktorp i ett halvår. Herregud, det känns inte som det, men kul har det vart iallafall! :)

Vi hörs senare love, puss♥

21.58

Jag orkar inte med denna jädrans feber, hade 38.5 nu igen, fryser och så också:( Den verkar vilja komma och gå som det vill. Hade inte imorse iallafall, men nu har jag det igen.

Glömde säga att det är ju lucia på lördag så imorgon är det lussemys i skolan, luciatåg och fika och så, jättemysigt! Det är bland det bästa jag vet tror jag, älskar verkligen stämningen på lucia, i love it!

Var bara tvungen att lägga upp en bild (som inte alls passar till inlägget men ändå)

Så jädrans söt, älskaälskaälska!!! ♥♥♥

11 december

Hejsan alla! :)

Jag har fått lite klagomål här och där om att jag har vart dålig på att uppdatera. Så här kommer det. Idag efter skolan så var jag hos sjukgymnasten och hon kollade lite på min rygg. Efter det så var jag i slussen med Chrissy och pratade lite. Och tillslut så åkte jag på träning i liljeholmen. Så jag kom hem för ett litet tag sedan. På tal om gymnan så är det uppvisning på lördag. Kuligt! Efter det på kvällen så ska vi ha gympakväll, myspys! :)

Imorgon ska jag vara med några i klassen, vi får se vad vi hittar på, funny!

Vi hörs senare, ♥

18.40

Såg precis på termometern att jag har feber, 38.5, stackars mig. Ska nog göra lite risgrynsgröt och äta! Sen bädda ner mig och mysa :)

lovelovelovelovelöve♥


18.02

Ensam hemmaaaaaaaaaa, vad ska jag göra? Måste plugga men orkar inte, thihi!

17

Hejsanhejsan allihopa!

Kom hem för ett litet tag sedan. Har vart hos sjukgymnasten och tränat lite. Jag var hos sjuksyster idag också, hälsokontroll typ. Vägde mig, kollade hur lång jag var, BMI och fyllde i ett papper med lite frågor om hur man mår och så. Hon verkar jättetrevlig, sjuksyrran. Trevlig!  Men det gick bra! :) Hade inte växt någonting, hon sa att jag troligtvis har växt klart; 166cm. Men det gör mig inget, det är väl en normal längd i guess :)

Vi hörs senare, pusspuss!

9 december

Godmorgon!
Julen närmar sig med stormsteg! Redan 9 december. Som ni ser så har jag ändrat min blogg lite, men är inte riktigt klar jag var ju tvungen att sätta på filmen som jag skulle se. Så jag får fortsätta någon annan gång. Förresten så somnade jag ändå i mitten av filmen så har inte sett det, superbra Joanna! Vaknade runt 3 och gick och lade mig. Så vi får se hur det går på engelskan idag.

Ska till sjukgymnasten idag också, så vi hörs efter det, puss på er! ♥

8 december

Hejhej! Dagen i skolan gick snabbt, spanska och media bara. Sen efter skolan så var jag i stan med Chrissy, vi kollade lite julklappar. Vet vad jag ska ge Vasilika nu iallafall, men kan tyvärr inte säga det här eftersom att hon är et största fanet av mig blogg. (ellerhur? vet att du läser nu, moahaha!)

Jag köpte faktiskt lite saker till mig själv också, kan behövas ibland. BH med matchande trosor och ett par skor.


Var tycks? Skorna ser kanske inte så jättefina ut på bilden men är väldigt snygga på, ca. 8 cm klack.

Vi hörs senare, nu måste jag titta på 4.50 from paddington. Engelskaboken ni vet... Måste ju kolla på filmen,

Love lovers♥


ajajaj

Ett litet smakprov på hur knäna kan se ut efter ett maxat fristående;

Inget jälva photoshop här inte! haha!

7 december

Jag antar att alla vill veta hur det gick. Hur bra som helst i kvalet, vi hade 4e bästa poängen. 0.1 från att komma 2a så det var väldigt jämt. Men i finalen så gick det inge vidare, det var lite missar och lite sura miner för det. Så så var det, men det är inget att göra åt nu. Vi ska fan ta igen det i april! Men jag är såååå stolt över allt tjejer och över oss. 8.35 i fristående efter 3 gången vi tävlar på det, det är jävligt bra. Och det kan ju bara bli bättre, ellerhur? :)

Orkar inte ta det så mycket mer, så där fick ni en liten sammanfattning. Imorgon är det skola igen, kissobajs, moahaha!

8 december imorgon, betyder mycket. Mamma åker :(, 11 dagar till jullov, och annat kul får jag hoppas! :)

Ha det så bra allihopa! Sov så gott!

22.50

Godnatt allihopa! Önska oss all lycka till i helgen!! Vi kommer att äga!

Sov så gott♥

4 december

GodmorgonGodmorgon! :)

Sitter och tittar på Vakna med the Voice som vanligt på morgonen. Ska snart gå iväg till bussen. Efter skolan så ska jag in till stan ett tag, titta julklappar och så. Om det är någon som läser detta och vill göra mig sällskap, smsa mig då! Slutar vid 2, alltid kul med lite sällskap. Halv 6 (tror jag, 6 kanske) är det fristående träning. Kuli :)

Efter träningen så ska jag hem till mamma, då måste jag packa inför helgen. Sova hos mamma och iväg till skolan imorgon med rullväska och allt. haha! Alltid lika kul att gå i skolan med den. Vi åker runt 1 på fredag så jag kommer behöva gå från skolan och kommer inte hem imellan eller något. Så här har ni kanske det sista blogginlägget. Men vi hörs igen på måndag 8 december.

Önska oss lycka till i helgen, håll tummarna! :)
pussokram♥



pluggpluggplugg

Jag orkar inte ens börjat, behöver hjälp av någon som är bra på politik. Det är bajstråkigt och jag suger! Help meeee!


21.14

Sådär ja, nu är jag hemma igen. Hahah, känner mig som värsta bloggaren idag, har bloggat massor. Men det är kul, :)
Det gick jättebra på träningen, alla körde jättefins oh stog och nu är det bara en friståendeträning kvar och sen tävling i helgen. Ska bli hur kul som helst! Speciellt eftersom att vi ska tävla i samma hall som vi tog silver i usm 2006, vad kan det betyda? :)

Men nu måste jag verkligen plugga, ska ju vara med i debatten på samhällskunskapen imorgon. vi kanske hörs senare ♥

17.42

Har precis ätit pannkakor, blev proppmätt. Gud var jag har börjar skriva mycket nu för tiden. Kul för er som läser kanske. Hatar när man läser en blogg så går man in flera gånger så har den inte uppdaterat på aslänge. Som jag brukar vara alltså, haha!

Ska iväg på träning nu. Har inte pluggat någonting. Får alltså göra det när jag kommer hem. Vi hörs då kanske :)

pussss


klänning

Här är klänningen, Det förra bilden fungerade inte, så här får ni se, ni som ville det, fin va?  Mycket finare på :)


15.15

Hejhejhej :)

Jag har ptecis kommit hem från skolan nu, måste plugga. Samhäll och Engelska. Vi ska ha politik debatt imorgon typ. Och så är det boken som ska vara utläst nästa vecka. Tråktråktråk, ska kolla om filmen finns så att jag kan ladda ner den istället. Kommer aldrig kunna läsa ut den. Juste! När jag läste mitt horoskop imorse så stod det såhär;

Du bör snarast ta itu med något som redan skulle ha varit avklarat. Mottot för dagen: "Sätt fart!"

Det måste ha vart boken de menade, hahaha! Nejmen jag läser faktiskt alltid horoskop på morgonen i metro. När jag ändå är igång där så kan jag ju berätta min nya morgontradition, eller nya och nya, sen gymnasiet. Jag väntar på tbanan, Läser min metro ända tills jag kommer till slussen, brukar alltid vara klar lagom i tid tills jag är där. Sen när jag går på skarpnäck tbanan så läser jag horoskop (inte alla, men om personer som jag bryr mig om) Sen gör jag sudoku som för det mesta brukar bli klar tills jag är framme i kärrtorp. Kul va? Så nu vet ni det. :)

Vi hörs senare, pussokram!

08.05

Jag gick nog upp lite för tidigt, har inte haft något att göra i en kvart typ, och min buss går om en kvart. Så en halvtimma underfär, haha! Så nu har jag inget att göra. Pappa tittar klart på Step Brothers, han var tvungen att gå och jobba igår, så han fick inte se klart det. Kul film, haha! Beror lite på vad man har för humor iofs. :)

Efter skolan så får jag se vad jag hittar på, har träning lite senare. Sista redskapsträningen innan tävlingen. Hoppas det går bra! Jag ska ju inte vara med på redskap. Men fristående, har ju träning på torsdag, känns bra. Då ska vi sätta det sista och finslipa det. Jag har ju äntligen fått till min dubbelpirra, skönt! Den går lite segt, men jag är runt iallafall. Jag ramlar inte omkling och gör illa mig själv och andra som förut typ. haha! Nu ska den bara sitta i helgen också.  Måste säga att jag tycker om er tjejer otroligt mycket och vi ska fan visa dom i helgen!


3 december

Godmorgon!

Dagarna springer ifrån mig känns det som. Redan 3 december. Men det är kul. Snart jullov, julafton, nyår osv. Alla dessa mysigheter. Måste köpa julklappar, har knappt börjat tänka på det. Mamma åker snart iväg, philipinerna. Jag är så himla avundsjuk på henne! Men kommer sakna dig massor mami!

Nu måste jag hoppa in i duschen, ska ju iväg till skolan också. Bara språk idag, svenska, engelska, spanska......


pusspuss

22.34

Jag och Vasilika har precis tittat på Step Brothers, hur kul som helst. Höll på at garva ihjäl mig helatiden typ. Imorgon är det en lång och tråkig dag i skolan, men måste man så måste man. Tur att man har lite kul folk omkring sig iallafall. :)

love to you♥
Godnatt

2 december

hejhallå :)

Idag så har jag vart i skolan, det gick bra. Inte på engelskan dock, jag orkar inte läsa ut den där boken. Den ska vara utläst nästa vecka och då ska vi ha prov på den. Den är liksom 350 sidor lång och nog det urtrååååkigaskte boken jag någonsin läst. Och jag kan inte läsa dåliga böcker. Mina ögon säger bara stopp, jag får inte läsa tråkiga böcker för min kropp helt enkelt. Den förbjuder mig! Så det blir nog att ladda ner filmen och se den istället.

Efter skolan så träffade jag älsklingsemmah på en fika på fåtöljen i slussen. Men när hon var tvungen att gå så gick jag till min sjukgymnast. Lite för tidig, men jag fick komma in och träna ändå. Det gick bra, tog verkligen ut mina övningar och tog tid på mig. Har ingen stress. Nu har jag precis kommit hem och Vasilika står och gör mat, spaghetti och köttfärssås. Hon vill att jag ska hjälpa henne med en tävling som hon har hittat. Hon är med i alla sorters olika tävlingar hon har hittat, så om ni ser min hotmail någonstans så vet ni att det är hon. För hon vill inte använda sin egen, hahaha!

Vi hörs mer ikväll förhoppningsvis!
puss på er alla och tack för att ni finns! ♥

18.18 - någon tänker på mig

Jag vet att ni alla bara vill veta hur jag mår och visa att ni bryr er och att ni finns för mig. Och det gör mig jätteglad, verkligen! Men ledsen på samma gång, för det får mig bara att tänka och jag vill inte tänka. Vill bara leva. Vill bara att tiden ska gå. Ni behöver inte tycka synd om mig. Det är för vårat bästa. Förlåt om jag inte svarar när ni skriver. Jag måste nog låta det lägga sig lite. Nu låter det som att jag inte vill att ni ska skriva, men tvärt om. Gör det gärna, men jag vill bara inte att ni ska bli besvikna om jag inte svarar. Det är inte för att jag inte bryr mig eller inte vill veta av er. Det vill jag. Men ibland vet jag bara inte vad jag ska skriva, tycka eller tänka. Bäst att bara vara tyst då ibland.

Du tittar säkert på how i met your mother nu, i know u love it. Känns konstigt att veta att du läser. Du får veta hur jag mår, men jag vet inget om dig. Om vad du har gjort idag, om hur du mår, om vad du tänker. Men det är väl bäst det.

if we belong together, we'll find each other


dator

Dagen har vart helt okej med tanke på omständigheterna. Var inte i skolan, var och köpte lite julpynt med pappa och Vasilika. Och min klänning kom idag, hur fin som helst! Men det var inte det bästa av allt. Fick en tidig julklapp av pappa;


Snyggaste laptopen någonsin tror jag! tuuusentuuuusentuuuusen tack pappa!♥


1 december

Jag vet att du läser. Jag vet att du har tagit bort bilder på mig. Jag vet att du taggat av bilder på dig. Jag vet att du har kvar bilden på oss. Jag vet att du kommer titta igenom min bilddagbok. Jag vet att du kommer läsa mina dikter på dikta.se. Jag vet att dina växter kommer att dö nu. Jag vet att du kommer mata fiskarna. Jag vet att du inte kommer orka byta vatten på dom. Jag vet att du är hemma. Jag vet att våra minnen finns kvar. Jag vet att du grät igår. Jag vet hur gdu känner. Jag vet hur jag känner. Jag vet att det alltid kommer vara du och jag. Jag vet att jag aldrig kommer att glömma dig. Jag vet att det inte behöver betyda slut på allt. Jag vet att vi kommer hitta varandra någon gång. Jag vet att du var mitt liv. Jag vet att du vet det. Jag vet att du var min och jag var din.
Jag vet att vi älskar varandra.

RSS 2.0