29 november

Nu är jag hemma från Thanksgiving holiday. Hade det väldigt trevligt! Träffade lite släkt, åt massa god mat. Ni vill nog veta vad så här kommer lite av vad som stod på bordet: turky (såklart!), skinka, potatismos, macaroni and cheese, sweet potatos, greenbeans, chocolate pie, pecan pie, pumpkin roll, fruktsallad, hot rolls, stuffing, blablabla massa annat :) Alla var i köket och lagade mat från tidigt på morgonen till lunch när vi åt.

Vi träffade Brittanys aunt (moster) Renee som vi var med nästan hela helgen. Hon tog med oss till henns gym, till frisören, hon lärde oss laga hennes "hot sauce" och vi julpyntade hennes hur och julgran. Hon och hennes man Robert är underbart snälla och trevliga människor och ser så fram emot att träffa dom igen! :)

Vi hade superfint väder och gick runt i t-shirt ute i solen, så när vi vaknade upp på söndags morgonen, första advent, så var marken täckt av snö och tjocka snöflingor föll från himlen. Det var SÅ mysigt! åh! :)  Men det var dags att åka hem, och här finns det ingen snö. Amarillo (staden vi var i) ligger ca 5 timmar upp norr från Brownwood där vi bor så.. Men jag hade det bra och längtar så till christmas vacation! :)

Tänker på er alla, hoppas ni hade en bra första advent! ♥


25 november

Halloj :)

Imorgon är det Thanksgiving och vi ska snart åka iväg familjens släktingar. Vi kommer vara där hela helgen så jag vet inte om jag kommer vara inne på datan så mycket, så ni vet det. Undrar hur det kommer vara, Thanksgiving, wihu! :)


kort och gott, hoppas alla har det bra! saknar er alla!


22 november

Så fort gick det för denhär veckan och helgen att in the past. Och nästa vecka kommer gå ännu fortare för vi är bara i skolan två och en halv dag sen är det thanksgiving holiday och vi ska åka till Hanks' släktingar. Åh, undrar verkligen hur det kommer vara. Fira Thanksgiving, spännande! :)

I helgen har vi vart ute hos Ray, min hostmoms kompis, dejt, i dont know, haha! :) Men så det är ju kanske bra att veta. Så nästa gång jag säger Ray så vet ni vem det är. Vi var ute där ett tag sen åkte vi och köpte biljetter till NewMoon som var soldout hela dagen men vi fick biljetter till 10-showen. Måste säga (som alltid) boken var mycket bättre. Vet inte, men filmen var typ bara som en liten fnuttig överblick av boken. Det händer så mycket mer i boken! För er som vill veta så har de filmat klart Eclipse (tredje boken) och den har premiär 30 Juni! Iallafall i usa. Ah, kan inte vänta tills den kommer ut!!

I fredags var jag och min hostmom ute och åt, min syrra var hos hennes kille. Vi åt på primapasta, jag åt tortellini, så gott! Med mozzarella och massa gott. Och idag har vi inte gjort supermycket. Söndag=städdag och jag hade badrummet idag. Jag och Brittany turas om med vardagsrummet och badrummet. Sen våra egna rum såklart :)

Brittanys pojkvän fyller år imorgon, så vi har bakat lite kakor också. Men annars så har ni min helg där i det stora hela :)
Hoppas ni har haft en bra helg ni med! Tänker på er alla där hemma och hoppas att ni överlever kylan, moahaha!

Puss och kram! ♥

Här är en video från i lördags hos Ray:


17 november

Helloo :) En trevlig dag har börjat gå mot sitt slut. Har lite kul att berätta;
• I december ska jag börja på gymnastik här! Åh, kan knappt vänta. Tänker på det all the time! Undrar hur det kommer bli, so excited! 
• I helgen ska jag på bio och se NewMoon, cant wait! :D

Måste berätta om mina två aha-moments idag (älskar såna ögonblick, det finns inget bättre än när man kommer på något men inte tänkt på förrut och man känner sig så smart, haha). Vi tittade iallafall på tecknad film under en lektion och det var då de kom:

Första: Alla vet vem Cruella De Vil. Elaka tanten i 101 dalmatiner. De Vil=Devli=djävul=elak= ahaaa...
Andra: Vet ni vilken film jag pratar om när jag säger Oliver; en tecknad film om en liten kattunge som bor ensam på gatorna. ahaa...= de har gjort en fabel av Oliver Twist.



En liten film från dagens basketball game innan jag gör mig redo för natten. Jake och José hälsar till mina älskade vänninor hemma i sverige :)



Lite mysko inlägg, jag vet. Men godnatt/godmorgon! ♥

15 november

Hejjjjj! Jag har kommit på den smarta iden att lägga upp videoklipp, videoblogga lite alltså. Kul va? Så får ni se hur jag har det. Här får ni se vad jag har haft för mig i helgen.


10 november

Redan november och snart har jag vart i USA i tre månader. Tiden går så fort! Snart jul, snart första advent! Åh, julen! Vill ha jul nu, vill titta ut genom fönstret - en tidig adventsmorgon - tända nästa ljus i avdentsljusstaken. Känna doften av jul. Varm i sin morgonrock titta ut i kylan. Känslan, julmys -finns det något bättre? Frukost en julmorgon. Med familj, människor jag tycker om, eller själv. Det går inte att beskriva. Vill ha det nu, och jag kommer sakna det så mycket! Ligger just nu i min säng och ska snart sova och lyssnar på julmusik! Så mysigt.

Från en sak till en annan så är football season over now. Basket säsongen börjar, (men jag är inget basketfan så jag kommer inte spela det) tyvärr så är det det enda min skola erbjuder nu, eftersom det är en så liten skola. Så jag kommer inte göra så mycket. Har fortfarande athletics iofs, så lite kommer jag hålla igång som tur är :)

I lördagskväll var jag på bio med Brittany och LeeAnn, vi såg the box. Vet inte om ni har den därhemma? Men den var helt okej, tills den blev dålig. haha! Logiskt :) Men det jag skulle komma till var iallafall att jag längtar tills jag ska gå och se nya twilight filmen - New Moon, åh! :D Men jag såg en annan film på reklamen som jag så gärna vill se också; Dear John tror jag att den hette. Det finns en bok som några i min klass har läst och alla säger att den är sååå bra, samma författare som skrev the notebook, men den kommer inte ut förrän i februari, så.. :)

Nu ska jag lyssna på lite med julmusik och sen sova så gott medans ni snart ska börja gå upp.
Hoppas ni har en underbar dag, tänker på er! ♥


1 november

Halloj, halloj!

Ja, jag har sett fågelturken på youtube, om det är någon som inte har gjort det; gör det!

Igår var jag på halloweenparty igen va, hos en tjej i min klass, trevligt! Hennes föräldrar hade fixat massa, litet typ "spökhus" och dom skrämde livet ur mig och tyckte att det var hur kul som helst. För er som vet att jag är väldigt lättskrämd - de verkar tycka att det är väldigt entertaining. :)
Vi sov över där och kollade på skräckfilmer hela natten, och dagen efter - idag - gick vi till kyrkan och så har vi bara vart hemma.

Imorgon ska alla som har spanska på konsert, kulkul! :) 

Saknar er alla där hemma!  Saknar gymnastiken! ♥


RSS 2.0