31 januari

Jahapp, sista dagen i januari, det har gått väldigt fort måste jag säga. Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma så att vi kan åka iväg till infomötet. Efter det hade jag tänkt åka till skäris ett tag, mest för att titta om jag hittar ett par jeans som jag vill ha som inte verkar finnas i min storlek någonstans i stan.

Igår hade vi det jättemysigt iallafall, god kladdkaka som jag tror uppskattades, haha! Alltid lika mysigt att bara sitta hemma med tjejerna. Speciellt Rebecca, det var så länge sen! :)

Men nu borde pappa vara här snart så bäst att jag kilar iväg. Ha en superbra dag! puss! ♥

30 januari

Hejhallå! :)

Fredagen gick fort. Hela veckan gick fort. Redan helg. Imorgon ska jag ju på infomötet om USA. Vi får se hur det går, spännande. Lite nervös faktiskt, men det är ju som sagt bara ett infomöte så. Men på något sätt är det efter det som jag måste bestämma mig. Svårt...

Ikväll ska jag ta det lugnt med kära vänner; Emmah, Vero och Rebecca. De kommer lite senare så nu ska jag nog baka en kladdkaka så att jag har något att bjuda dom på, haha! yummi! :)

Ha en supertrevlig kväll allihopa! ♥

29 januari

Såååååådär, nu är Om jag kunde drömma utläst och åh vad bra den var! Längtar redan tills jag ska börja på tvåan. Redan ikväll kanske?  Förälskad som jag är!

Dethär blev inget långt inlägg, men som efter bion så har jag inget mer att säga. Så det får bli godnatt här. Godnatt på er! ♥

28 januari

Aaaah, 80 sidor kvar nu, knappt, på första boken. Nu är det spännande må jag säga, förstår inte hur jag kunde slita mig för att skriva dethär inlägget. Haha!



Jag vet att det är helt förbjudet dålig kvalite men dethär är min absoluta favoritscen och jag bara måste dela med mig av den! Låt mig vara lite nördig i dethär ett tag... haha :)

27 januari

Hejhallå! Orkar inte skriva så mycket idag. Men kan lägga upp en bild på mig och poppe istället, haha! :) Vi hörs någon annan gång istället. Happyface!


26 januari

Hejhej! :)

Försov mig imorse, vaknade av att Chrissy ringde mig när jag egentligen skulle sitta på tbanan, men det gick bra ändå, Kom bara en halvtimma sent till våran två timmar långa datakunskap. Efter skolan så mötte jag upp Emmah och vi gick och runt lite på stan och tog en fika. Efter ett tag så ringde Veronica så åkte vi hem till henne och chillade ett tag. Nu har jag precis kommit hem, vart ute med vovvarna och ska nog ta och läsa ett tag. Haha, som vanligt! Men vad gör man inte? Har inget plugg denhär veckan, än så länge iallafall..

Vi hörs senare, puss!♥

25 januari

HEJ! :)

Måste börja med att säga grattis till Matilda som fyller år idag och sedan grattis till Rebecca som fyllde år i fredags, båda 17 år. Sen ska jag fortsätta med att säga att bra böcker är lika med dålig uppdatering på bloggen. Plus att jag har haft annats och göra i veckan men plugg och allt. Men i fredags iallafall så var jag och fikade efter skolan och sen på tjejmiddag hos Matilda som hade gjort jättemysigt och lagat god mat! När vi hade vart hos henne så åkte vi till Carro i min klass som bor i tyresö så när vi skulle åka därifrån (och missade bussen...) så tog det tid. Men kul var det iallafall!

Igår var jag nere i lokalen där Rebecca hade fixat till det. Super kul var det, träffade många gamla och nya ansikten så det var trevligt! :) 

Och på allt detta så har jag tränat lördag, söndag också, Kul att komma tillbaka, speciellt när det går bra! Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag sätta mig och läsa med min ben&jerrys som jag köpte påväg hem från träningen, haha!

Vi hörs, bye! ♥

22 januari

Godkväll igen!

Har slitit mig från boken för att skriva ett inlägg om dagens sysslor.
Provet idag gick helt okej tror jag. Har som vanligt inte så mycket att säga om det, tycker det är svårt att veta hur det gått på prov, innan man fått tillbaka dom förstås. Så hoppas att han är snabb på att rätta! Vi slutade kvart över fyra (vårat nya schema, aaaah!) Men ändå en ganska skön dag, bara tre lektioner. Men efter det var det bara att åka hem, äta och åka på träning. Inte mycket tid eftersom att träningen börjar tidigt.

Imorgon är det skola igen, men fredag och det betydet helg. Härligt! Imorgon kommer mormor också, hon ska lämna sina två att fyra vovvar här som vi ska ta hand om mendans hon är bortrest. Hon åker på lördag. Och det gör Vasilika och Dennis med. Till Asien i 2 månader, kommer sakna henne hur mycket som helt. Avundsjuk såklart också på att dom ska få gå runt u värmen hela den jobbigaste tiden på året (när det gäller vädret alltså). Jaja, skönt kommer dom ha det och dom har gjort en blogg där de ska skriva om hur de har det så ska väl göra lite reklam för den här då; vasilikadennis.blogg.se

Men nu kan jag inte hålla mig längre. Måste tillbaka till läsandet. Så godnatt på er, sov så sött! ♥

21 januari

Godkväll! :)

Nu får det vara nog med pluggande. Orkar inte mer, ska gå igenom det imorgonbitti en snabbis. Börjar halv 11 så det är skönt! Media, matte, sam står på schemat, prov sista lektionen alltså. Hoppas det går bra och önska mig lycka till imorgon! :)

Var på träning idag, trots min hosta och det gick så bra så. Kul att vara tillbaka igen även om jag var lite seg, haha! Men som sagt, inget mer plugg (nu iallafall) det behövs sömn för att lyckas också så det är det jag ska satsa på nu. Vi hörs mer imorgon så får ni höra hur det har gått.

Godnatt, sov så gott! ♥

19 januari

Hejhallå! Idag har jag vart inne i stan och köpt twilight-böckerna, (den fjärde kommer ut i maj) Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta. Så nu har jag mycket att läsa framöver, böckerna är ju mellan ca. 450-600 sidor så. Men jag vet att jag inte kommer bli besviken så det är bra! Då gillar jag att läsa!



Måste säga att jag är lite besviken på inlägget nedan, behöver mer hjälp! Nu måste jag börja läsa.

18 januari

Godkväll!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Vasilika har fotat lite. Med mammas nya kamera som hon köpte i HongKong; Nikon D90 (ni får vara avundsjuka! haha) Var inte på träningen idag heller, har fortfarande inte blivit frisk så det är ingen bra ide då. bajs... Imorgon är jag ledig från skolan så då ska jag in till stan med Vasilika. Köpa twilight-böckerna om de finns. Men det tvekar jag på så annars får jag beställa hem dom från internet :)

Jag kom på idag när jag tittade igenom STS reklamen att jag ska nog åka på highschool år i USA. Har alltid tänkt på det när jag har fått såndär reklam. En sommar skulle jag ju ha åkt till USA på språkresa över sommaren, men så blev resan inställd för att det var för få som hade anmält sig. Men nu är jag verkligen jättetaggad på att åka. Men vet inte, skulle jag verkligen våga det? Vara borta ett helt år? Men jag är nog mest nervös när det gäller språket, det är klart att jag kan engelska. Men hur det låter vet man ju aldrig. Kommentera gärna vad ni tycker om iden, ska jag eller ska jag inte? Det är ju en sån himla upplevelse och jättebra erfarenhet. Men vara borta från mitt liv hemma i ett år? Jag behöver hjälp. Ska iallafall gå på infomöte 31 januari. Ska bli spännande. Nervös bara jag tänker på det. Herregud! Som sagt kommentera och hjälp mig! :)

Godnatt allihopa, sov så gott! ♥


twilight!

Okej, jag har inte så mycket att säga om filmen, för jag är mållös! Jag tyckte verkligen förut att alla som sa att åh den är så bra du måste se den, läs den, blablablabla var helknäppa. Jag menar; hur bra kan en film/bok vara? Men alltså dethär var heltklart den bästa filmen jag sett. Sen tänker jag inte säga mer för jag skulle aldrig kunna sluta skriva. Jag längtar bara tills jag ska köpa böckerna. Underbart!

Och till Vero  måste jag säga att jag tyckte att han var ful innan jag såg filmen, men det var filmen/hans personlighet som gjorde honom snygg. Ge mig honom, jag är helt förälskad! Ingen tjej i världen kan säga att man inte vill ha en kille som honom! Har verkligen inte ord för dethär så det är likabra jag slutar.  Den här filmen hamnar på min topplista för bästa upplevelser!




Nu måste jag sova, imorgon kommer mami hem, har saknat henne hur mycket som helst! godnatt! ♥

16 januari

Hello! :)

Ska på bio med Emmah ikväll, vi ska se twilight, ska bli spännande. Alla säger att den är så himla bra, alla tjejer iallafall. haha! Säkert en riktigt tjejfilm, men jag är ju tjej, så.. Sara har övertalat mig om att läsa böckerna också så jag ska köpa dom någon gång nästa vecka om de har kommit på svenska då, för i måndags så var de svenska böckerna slut.

Har inte så mycket med att säga, så vi hörs senare! ♥

mat

Många inlägg idag, det var länge sen det var så! Men är bara tvungen att lägga upp en bild på den utsökta middagen min syster gjorde. :)



Kyckling med honung och vitlök, couscous och sallad med bland annat avocado och äpple, mums! Nu måste jag plugga lite. Men dethär blir det sista inlägget så godnatt, sov så gott! ♥

dikta

Det är några som frågat lite om dikta.se och ja man måste vara medlem för att se vad någon har skrivit. Men visst kan jag lägga ut något här ibland om ni som läser vill det :)

Som inget annat, men allt som finns.
Som inget annat jag känt, men allt jag känt i mitt liv.
Som en tanke jag aldrig tänkt förut, men som jag tänker hela tiden.
Som allt tryggt och allt osäkert.
En doft.  

15 januari

Halloj! :)

Matteprov idag ju, och jag har verkligen ingen aning om hur det gick. Jag svarade på allt och så men får se när jag får tillbaka det helt enkelt. Annars har jag haft en bra dag idag men fortfarande ont i halsen och hosta så det blir ingen träning för mig. Känns onödigt att riva upp sjukan när den är på bättring och jag vill ju inte smitta någon. Jag har bitit mig i kinden 3(!!!) gånger idag och den sista gången vad inte nådig, det började blöda jättemycket!  Jag är bäst på att bita mig själv, fråga vem som helst! haha :)

Jaja, nu ska jag väl chilla lite, nästa vecka är det sam-prov så jag ska nog börja läsa igenom mina papper lite ikväll.  Vi hörs, puss!


14 januari

Hejsanhejsan!

Har inte så mycket att skriva egentligen. Har inte riktigt blivit frisk, känner mig lite dålig, ingen feber men ont i halsen och så känns det som att jag går runt i en bubbla typ, som en zombie eftersom att jag inte kan sova om nätterna. Men det är på bättringsvägen!

Jag längtar såååå mycket till sommaren! Kan inte sluta längta! Tänk när man kan gå runt i shorts, känna solstålarna mot huden. Sitta i värmen och bara ååååh... Men det är långt kvar, bara januari. Innan sommaren kommer våren och den är iofs också helt underbar. Kom till mig!

Juste, vill gå och se Benjamin Buttons otroliga liv, den verkar jättebra. Changeling vill jag också se, sann historia om en mamma som vill ha tillbaka sin försvunna son. Så om någon är sugen på lite biomörker säg till! Båda verkar jättebra. Jag tror inte att någon av dem har kommit ut än, men det är värt att vänta, haha! Lite dåligt med kommentarer ibland, med tanke på att läsarsiffran har höjts :)

Imorgon är det matteprov, har pluggat lite. Hoppas att det går bra!
Ha en trevlig kväll! ♥

12 januari

Hejhej alla!

Denhär dagen i skolan var lite sådär. Sov inte så bra inatt, vaknade helatiden. Så skulle jag till sjukgymnasten imorse innan skolan och jag kom dit en över en timma förtidigt. Skulle vara där vid 8.30 men var där 7.10. Var en timma före, hade väl inte riktigt koll på klockan, haha. Så där stod jag, helt ofixad och med svullna ögon. Gick till 7eleven och drack lite te sen fick jag gå tillbaka en timma senare. haha! Träningen gick sådär också, trött och frusen. Jag mötte Chrissy och åkte till skolan. Spanska och Media på schemat. Inte mycket men medialektionerna är långa. Och jag höll på att frusa ihjäl, skakade tom och kände mig inte så bra. Så när jag äntligen kom hem så hade jag feber som väntat, 38.5, och asont i halsen. Bajs. Men börjar bli hungrig så jag måste försöka få i mit något.

Hoppas ni mår bra iallafall! ♥



ps. tack för att du är världens bästa vän

10 januari

Redan 10 dagar på det nya året har gått. Fort! Idag har jag vart i stan lite. Gjort ännu en sak jag inte gjort förrut, handlat grönsaker på hötorget, haha! Det är en av de saker man måste göra innan man dör så och så var jag så sugen på att göra en sallad när jag kom hem så det blev det. Annars har jag inte gjort mycket. Första dagen i skolan igår, det var funny. Vi hade boxning på idrotten och det var asjobbigt, träningsverk. Måste säga att det är nog första gången jag får träningsverk av skolidrotten. Men det är väl bra antar jag.

Jättegod blev den. Mycket avocado, tomat, majs, sallad, gurka, paprika, äpple, couscous och såndär fetaost-olja-oliv-grejs. Super! :)

feber

Tog precis tempen, 38, kände mig lite frusen. Men det är nog bara lite hemma-från-fjällen-sjukan. Det går nog över om jag går och lägger mig. Ska göra det snart, skola imorgon ju! Idrott, matte, lunch, svenska, media på schemat. Sen ska jag träffa älsklingemmah, miss her!

Känns som att jag har mycket att tänka på men egentligen ingenting. Mina tankar bara flyger iväg. Om allt, verkligen allt. Men det känns bra, funny! i feel great about it!  På vägen hem ex. tänkte jag på hur fina träden är där de står helt nakna men vinterklädda i kylan. När man ser dem och tänker på dem så kommer man på så  mycket som de symboliserar. Och det drar en vidare på andra tankar. Det är så fritt att tänka. Jag är så poetiskt, haha! Dont forget dikta.se :)


8 januari

Hej allaaaaa!

Nu har jag kommit hem från fjällen. Det var askul! Vill tillbaka. Men kallt var det, runt 30 minus är väl inget? Nu har jag blivit värsta snowboardproffset iallafall. Skönt att ha värmt upp lite inför romme också så man inte gör bort sig helt och hållet :)

Imorgon är det skola, ska bli superkul att träffa alla igen. Det blir en mjukstart med fredag, helg, skola.

Kan lägga upp lite bilder från fjällen sen, om inte så lär ni hitta dom på facet :D

love♥

3 januari

Hejhej! :)

Idag har jag gjort någon som jag aldrig gjort förut. Jag gick upp för typ en halvtimma sen och dert betyder alltså att klockan var ungefär 15:20. Det  var något nytt som sagt. Men med tankte med på när jag somnade så är det inte så himla konstigt, men det får förbli en hemlighet. haha! Jaja, i denna slappa tid så önskar man att man hade en brabrabra bok, skulle verkligen vilja ha det men har inte orkat leta efter någon så då får man skylla sig själv. Jag får helt enkelt hitta på något annat. Men imorgon åker jag iallafall till fjällen, superkul ska det bli! För er som inte vet det så åker jag snowboard, det är såååååå kul! Längtar! Hoppas att mitt ben inte dör av det nu när jag har fått lite ont. Det ska nog gå bra!



Vi hörs later friends! ♥

2 januari 2009

Hejhejhej och GOTT NYTT ÅR! :)

Nyår var hur kul som helst, vi var hemma hos Johanna på gympan med alla gympatjejer och fixade och åt middag. Rostat bröd med skagenröra (som jag inte äter) till förrätt, kyckling med potatisklyftor och beasås och massa sallad till varmrätt och glass med frysta bär och världens godaste chokladsås (cred till amanda och helena där). Allt var supergott och vi åt så vi sprack. Vid tolvslaget var vi i slussen och tittade på raketer och välkomnade det nya året såklart! En superhärlig kväll och massa pussar till mina sofiaflickor som gjorde det underbart! ♥

Idag har jag vart i stan med syster ett tag och fyndat lite på rean, tänkte visa er vad jag har hittat.




Fint va? Jag är verkligen jättenöjd! Lite sommarkläder så nu är det bara värmen som saknas. Längtar efter att få ha på mig det! Min favvo var nog den blommiga byxdressen, vilken var eran? 

Det var allt för mig, vi hörs snart igen! ♥

RSS 2.0