29 maj

Heldag i skolan, solen, stan. Trevligt men ont i benen efter en lång dag. Hittade en tröja och ett par brillor i stan. Och ett par skor från hm. Dom kom ut idag men bara till hm på hamngatan och bara ett par stycken i storlek 38 och jag skulle behöva ett par 39or. Men dom skulle komma i veckan. HUR fina som helst! Måste verkligen köpa dom!! Så glad! hahaha!

tröjan och solglasögonen
Skorna, dör på dom!!

I helgen är det SM, inte att glömma! I uppsala, ska bli hur kul som helst! Även om jag har bajsont i benen. Wihu! Vi ses där för ni kommer och hejjar på oss! Ha det bäst och håll tummarna hårt imorgon, puss!

24 maj

Som vanligt; tiden rusar iväg!  Kom precis hem från träningen, det gick bra idag. SM närmar sig! Fick ont som vanligt men imorgon ska jag iallafall till sjukgymnasten så får vi se vad hon säger. Inte för att jag tror att hon kommer säga något jag inte vet, men det är väl lika bra att gå dit :)

Har haft en väldigt trevlig långhelg iallafall! Vart med mina älsklingsbestisar vero och emmah en del, tränat, träffat människor som ligger mig nära. Det är alltid kul! :)

Imorgon är det idrottsdag i skolan, vi ska springa... Lam idrottsdag, kärrtorps idrott är väl kanske inte den roligaste men vafan!

Fortfarande har jag inte fått reda på någonting om USA. Jag lovar att berätta det för er och självklart i bloggen så fort som jag får reda på något!

Hoppas att ni har haft en najs helg allihopa! :)

18 maj

Hallå i regnet! :)

Skön dag idag; datakunskap (prov), kort spanskalektion och ingen matte. Skön vecka kommer det bli också, lång helg torsdag till söndag. Sen är det inte mycket kvar. Sommarlovet är verkligen påväg! Regn idag iofs, men det hör till.

Har forfrarande inte fått reda på vart i USA jag ska och när jag åker och jag vet fortfarande inte när jag får reda på allt heller. Tyvärr, vill verkigen veta!! De får snabba på lite! :)

När Vasilika kommer hem (förhoppningsvis utan tandställning) så ska vi åka och handla lite sen måste jag leta efter min miniräknare som bara har försvunnit. Ingen aning om vart den är och måste ha den imorgon på matte nationella.:|

Ska hälsa till mormor och Jonas här i bloggen också! Ta hand om Poppe och mata henne mycket! haha :)

17 maj

Hejsan!

Tänkte inte skriva så mycket mer än att jag hittade en underbar blogg idag; http://mammamelissa.blogg.se/ 
En änglamamma som skriver om när hon gick igenom en förlossning som tyvärr tog slut för fort. Blir alldeles tårögd och rörd av att läsa hennes blogg och jag beundrar henne verkligen för hur hon har tagit sig igenom det hon har gjort. Måste gratta henne till hennes nya bebis som är påväg, Grattis, du kommer med all säkert bli en underbar mamma!



11 maj

Hejsvejs!

Idag har jag vart i skolan, stan, pluggat matte, tagit spruta, ringt sjukgymnast och ätit lite mat. Hittade en superfin klänning i stan som jag vill ha men inte köpte.Så himla fin, ellerhur? (bilden nedan)



Jag tog den andra twinrix sprutan (hepatit). Så nu har jag tagit alla mina sprutor inför USA, 4st. Nu väntar bara den tredje twinrixt sprutan som jag ska ta när jag kommer hem från USA. Men det har gått bra iallafall, men tanke på min spruträdsla. uuuuhhhäh


Nu ska jag fortsätta plugga lite matte, sen lite samhällskunskap och sen göra ingenting :)

10 maj

Yes, idag är det 10 maj då. Jag ska snart åka iväg på STS avresemöte. Vet inte riktigt vad det är men det ska bli spännande :)

Igår var jag med flera hos Veronica som hade middag, hon fyllde ju år i tisdags så vi firade henne lite. Hon hade gjort väldigt god (GI) mat. Vi satt och pratade och hade trevligt. Fina presenter fick och också. Lite senare så drog vi till skinnis där inte var så mycket folk så jag, emmah, rebecca och mathias åkte hem efter ett litet tag.

Såpp, antar att jag får skriva lite här om vad som hände på mötet senare. Vi hörs då, puss! :)


8 maj

Godmorgon! :)

Har egentligen inte så mycke att skriva men inget annat att göra heller, haha! Denhär veckan har vart as skön verkligen. I onsdags slutade vi 11.20, torsdag slutade vi direkt efter nationella runt 11 och idag börjar vi 12. Hur skönt som helst :) Allt pga sjuka lärare typ...

Iallafall, jag sitter och äter frulle just nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag efter skolan. Slutar 15.15 så call me om du vill hitta på något.

Med vänliga hälsningar, Joanna

6 maj

äckligafulaskitben det är dags att sluta göra ont nu!


5 maj

Hejhallå! :)

Låång dag idag men ändå känns det som att den bara rusade förbi. Glatt humör som hjälpte till kanske? Nja, vet inte. Men det känns som att även mina läääängsta och seeegaste dagar bara rusar förbi mig. Helt plötsligt så sitter jag hemma igen. Jag tror, eller jag vet snarare, att om man verkligen försöker att engagerar sig i det man gör på sina lektioner så blir det både roligare och det går snabbare. Man vet ju att de tråkigaste lektionerna går segast. Tänk på det nästa gång ni sitter och bara vill att lektionen ska ta slut! :D

Just nu iallafall så sitter jag och väntar på att min deg ska jäsa klart. Jag håller på att baka bröd, haha! Väldigt mysigt faktiskt och det blir ju så himla gott med hemmagjort nybakat bröd! mums! Måste väl erkänna att jag har fuskat litelitelite. Ett sånthär mjölpaket köpte vi igår när jag och vasilikavar och handlade. Det är bara blanda med vatten och jäst. Hade i lite oliver också, det blir nog supergott! :) 
 











Vi hörs senare, pok♥

(skrivet för 3 timmar sen)

3 maj

Inne på maj månad nu, känns skönt! Speciellt när det har vart sånt underbart väder!

Jag har fortfarande inte fått reda på vart jag ska (usa-resan) och jagv vet inte när ja får reda på det heller, det kan komma när som helst. Tänkte att det är bäst att jag skriver det här för jag får frågan 50 gånger om dagen. Fast det glädjer mig mycket att ni undrar såklart!

Har vart sjuk i några dagar nu, haft feber och vart lite hängig, ont i halsen och hostar gör jag. Hoppas på att det blir bättre snart. Om ni har några mirakel huskurer så skriv dom gärna här! Har redan provat att dricka 5 pressade lime. Observera att det inte var någonting annat än lime i glasen! Surt...Väldigt surt...Vet inte heller om det hjälpte så mycket men :) Jag har bild på det i mobilen men kan inte ladda över det till datan tyvärr. Det ser iallafall gott och somrigt ut. haha!

Vi hörs senare guys, puss!

RSS 2.0