24 februari

Hej på semeldagen!

Jag har inte riktigt orkat uppdatera här och vet inte om jag egentligen orkar det nu heller men jag gör det ändå. Det kommer tillbaka någon gång. (Skrivandet alltså) Jag kommer på jättemycket som jag vill skriva ibland, ex när jag sitter på tbanan, när det är fint väder, när jag känner en doft. Men sen när jag kommer hem så orkar jag inte sätta mig och skriva. haha, jaja.. :)

Idag har jag iallafall vart och solat med min älskade vän Emmah, när vi var klara så bestämde vi oss för att ta en prommis därifrån (hornstull) till liljeholmen och sen åka hem. Det var ju så himla fint väder idag. Jag hade tänkt köpa semlor till mig och pappa men när jag skulle göra det så var jag verkligen inte sugenlängre. Och detta har jag gått och längtat och suktat efter så mycket, i typ två veckor. Hade bestämt mig för att inte äta en enda liten semla, inte ens smaka på en. För att jag skulle äta en idag. Men så var jag som sagt verkligen inte sugen. Men lite fick jag ångra det när jag kom hem och suget hann ikapp mig, haha!


Ha det bra, vi får se när jag skriver igen. :D ♥

18 februari

Hallojsan! Jag vet att jag har vart dålig på att uppdatera och hade egentligen inte tänkt göra det nu heller. Men jag gör det självklart för att min kära syster som fortfarande är utomlands och njuter av den sköna värmen och annat vill veta vad jag har för mig.

Just nu är jag i skolan, svenska, sen datakunskap, slutar 15.45, låååång dag alltså. Men imorgon har vi en skön sovmorgon.

För er som inte visste det så kan ni läsa det här nu; Nu är det bestämt att jag ska åka till USA efter sommaren och vara borta ett år och plugga. Det är inte helt klart än men det är på g. Jag har anmält mig och någon gång nästa vecka (tror jag) så ska jag på intervju. Tills dess ska jag ha skrivit ett brev om mig själv på engelska (2 A4 sidor - dataskrivet, asmycket!) Men mamma hjälper mig, hon är bra på sånt! Det är till alla famlijer i USA som ska ha något att gå på när de väljer vem de vill ha hemma hos sig. Så jag ska alltså skriva vad jag är för person, vad jag tycker om, vad jag brukar göra på fritiden och massa annat för att jag ska få den familj som passar bäst för mig. Åh, det är så spännande och jättenervöst!


Självklart så är detta inlägg inte bara tillägnat mig syster och alla andra
 läsare, utan också; Emmah min älskade bästavän som fyller år idag. GRATTIS BABE! ♥

9 februari

Hallojsan!

Seg och trött dag idag som blev mycket reoligare efter skolan när jag åkte in till stan för att leta nya skidkläder. Det gick jättebra. Som tur var så hade jag med mig Mathias som smakråd, tack för det! Det blev iallafall vitt och mörkgrått typ. Väldigt fint och jag är nöjd!

Det blev inget spanskaprov idag förresten, spanskaläraren vad sjuk så vi ska ha provet nästa måndag istället. Så vi hade 3 timmar håltimme idag. Funny, segt.. På onsdag ska vi till romme, ska bli superkulkul!


Sist men inte minst får självklart inte glömma skriva; GRATTIS CHRISSY!

5 februari

Godmorgon! :)

Sovmorgon idag, börjar 10.25. Jätteskönt! Behöver inte känna någon brådska, har tillochmed kokat ett ägg så nu sitter jag och äter frukost. Det måste ju vara det skönaste med sovmorgon, inte att man kan sova hur länge som helst (kan ändå inte sova längre an halv 8 på vardagar för att man är van vid att gå upp tidigt) utan att kunna ta det lungt och chilla på morgonen. haha! Det ska jag göra nu iallafall.

Dagen ser ut som såhär att jag ska till skolan snart och slutar 16.15 (seeeeent) och efter det så är det ingen ide att åka hem innan träningen som börjar halv6 så ska höra runt lite om någon vill fördriva lite tid med mig. Så om du vill det, hör av dig på telefonen! :D

Ha en underbar dag, puss! ♥


2 februari

hallojsan! :)

Trött dag idag. Eller egentligen inte trött, inte seg, ingenting. Det var en dag som bara var. Helt enkelt. Efter skolan så åkte jag in till stan. Köpte ett par vita tygskor från vagabond, en grå tight kjol och en svart spetsklänning från monki. (Hade egentligen tänkt att det skulle bli ett kul inlägg med bilder där ni kunde få säga favvo-köpet, men kamerakrångel...) Fint var det och ni kommer garanterat se det här i bloggen på ett eller annat sätt, annars i verkligheten. :)

Hoppas att alla har haft en bra dag. Nu ska jag fortsätta spela lite piano :D

ps. saknar syster♥

1 februari

Godkväll! :)

Mötet igår gick bra, som sagt bara ett infomöte så de berättade lite om sina egna resor och erfarenheter och vi som var där fick ställa lite frågor. Det kändes bra. Har inte riktigt bestämt mig än. Eller nästan. Men kan inte göra det helt förrän jag pratat med en person som jag vet skulle stötta mig till tusen i dethär. Och det är precis vad jag behöver så. Kan inte bestämma mig helthelt innan dess. Även om jag vet vad det kommer bli. Men det är sånt man har en bästavän till. :)

På tal om något annat så har jag spelat lite piano idag. Ibland kan jag få ett ryck och gå in för att lära mig en låt på synten, så kollar jag upp hur den spelas på youtube så lär jag mig den. Det gick ganska bra faktiskt. Det är kul! Lite tråkigt att jag inte är så bra bara. Jag skulle verkligen vilja kunna spela piano riktigt bra och kunna spela helt sådär av mig själv. 
När jag höll på att leta på youtube så hittade jag min nya favoritlåt eller melodi kanske man ska säga. Och nu vill jag inte att ni tänker på twilight och att jag gillar den för det. Den är bara så otroligt vacker och så.. Vet inte, kan inte förklara. Det är som världens finaste dikt, på piano. Vackert!

River flows in you - Yiruma


RSS 2.0