24 september

Hejjjjjjjjj! :)

Åh, vad jag önskar att alla kunde vara med och se hur jag har det! Men jag får berätta här istället och lägga upp lite bilder på fb. Igår var det Brittanys (hostsister) och Pims (utbytesstudent från thailand) födelsedag och eftersom att det var onsdag så firade vi dom i kyrkan. De hade en helt awesome tårta!

Imorgon är det homecoming! Det ska bli superkul! Vet ju inte riktigt vad det är, men vi alla har ju sett highschoolfilmerna; homecoming queen, dance, footballgame, pepraly osv :) Jag har precis fixat mina goodiebags till min lil' sis och mina två lil' bulldogs med godis och småsaker.  LeeAnn (min hostmom) har fixat helcoola mum's åt oss. Lägger upp en bild från google, kan inte riktigt förklara vad det är men man har dom på homecoming iallafall. Jag kommer säkert ta massa bilder imorgon så då får ni se hur min ser ut :)  

Yes, jag har det super och allt går så fort, snart två månader - herregud! Alla säger att min engelska har blivit mycket bättre, det är ju kul! Och jag börjar komma in i skolan och så, vänner och allt. Känns verkligen så bra! Jag är så glad att jag är här men kan fortfarande knappt fatta det. Jag är i USA, Texas, går i skolan här, har fått vänner för livet här. Det är stört! Jag får rysningar av att bara tänka på det. åh! :) Och allt detta tack vare min kära mami och pappa! Ni försår inte hur mycket det betyder för mig att jag har fått åka hit. Jag är glad verkligen! Ni är bäst, tusen tack för allt ni har gjort för min för att göra denhär resan möjlig!!!

Och självklart tusen tack till alla vänner, familj och släkt som har stöttat mig in i dethär!

Även om jag har det super så ser jag verkligen fram emot att få träffa er alla igen om några månader! Det kommer bli super! ♥





22 september

Godkväll! Tänkte lägga ut min adress så den som vill kan skicka en hälsning :)

Joanna Sarvanidis

LeeAnn Hanks
Woco st 2520
Brownwood TX 76801
USA

Sov vidare ni, jag ska också sova snart!

sleep tight ♥


Brittany writing

hey whats up im joannas host sista.(no im not black lol) anyways having joanna here is awesome who knows maybe ill get to come meet some of her friends sometime well... dont know what else to put lol but i do think she thinks texans are nuts lol jus a little bit anyways!

21 september

Hey peolpe! :)

Ni ska se ovädret här! Det är inte att leka med. Blixtar som lyser upp hela himlen, man ser dem slå ner överallt! Regn som öser ner, blixt och dunder! Ena minuten är det hur varmt som helst och inte ett moln på himlen, en timme senare vräker det ner! Crazyyyy :)

Hoppas alla hade en bra dag och att ni alla sover sött nu :)

Imorgon är det pinkday, glöm inte!

20 september

Hello Swe! ♥

21 september för er. Just nu har ni säkert precis gått upp för att fixa er för en ny dag. Skola, jobb, ledig? (Isåfall ligger du nog och sover just nu). Själv ska jag sova nu snart. Tänkte bara hälsa så mycket till er där hemma. Hoppas ni har en super bra dag, med frisk vind och höstsol! Om inte, så vet ni att jag tänker på er, hoppas det kan hjälpa er om det är någon som har en dålig dag. Smile for me! :)

Var på tivolit som dom har ställt upp för Brownwood reunion igår. Det var kul, de hade lite karuseller, stånd, konsert och så. Det var trevligt! Var med några från skolan först sen träffade jag Aziz (utbytesstudent från tyskland). Det är skönt att prata med andra utbytesstudenter, någon man vet är i samma situation. Det blir som ens familj här. Man har sin hostfamily, men sen har man de andra utbytesstudenterna. Känns bra :)

Imorgon är det neonday i skolan, jag har en limegrön tshirt och neonstrumpor, haha! Men nu måste jag sova..

Kommentera gärna, tänker på er alla så mycket!!

19 september

Hej gott folk!

Ännu en vecka har gått och nu är det helg igen. Tiden går fort, här borta iallafall! Denhär helgen är det Brownwood reunion, så imorse var vi på parad och ikväll ska vi till ett litet tivoli som dom har ställt upp här i stan, ska bli kul! :)

Igår var det match, och vi vann, wihu! Alla var jätteglada, vi 45a de andra laget. Vilket betyder att om ett lag har 45poäng mer än det andra laget så är spelet slut även om det är tid kvar och jag har för mig att det vad i början av sista kvarten. Det var kul, första gången vi vann, hahaha! :D

Nästa vecka är det spititweek, man klär ut sig varje dag. Temana är; Neonday, Pinkday, Crazyday, Animalprintday och Maroonday. Så på Fredag är det homecoming, med footballgame och dans och så. Vi får se hur det blir, säker super, jag vet att alla seniors har jobbat mycket med homecoming planerna :)

Hoppas alla har det superbra hemma! Tänker på er!

Puss och kram!


ps. tack för posten mami, blev supermegaglad! Ni får gärna skicka post! :D

12 september

Hejsan alla där hemma!

Hoppas alla har det bra, tänker på er så mycket och hoppas ni mår bra! Även om kylan kommer mot er, moahaha! Här börjar det faktiskt också bli lite kallt, har vart lite regnigt de senaste dagarna. Men det börjar gå ner sig från 105F till 85-90 om dagarna, och runt 70 på kvällarna kanske. För er som inte vet hur mycket det är; 100=38 , 85=29,4 , 70=21. Så är det..

Yes, här om dagen hade vi crosscountry tävling, min första, det var kul! Jobbigt såklart, vi sprang 1,9 miles (vilket är strax över 3km). Jag vet inte vilken plats jag kom på men det var många med och tävlade och en tjej från våran skola kom tvåa med ca. 12 minuter och jag låg på 14 så jag är nöjd, haha! Med tanke på hur jag sprang innan jag kom hit! hahaha!

Men mitt liv här rullar på, practices, church, footballgames och skola och massa annat kul! Tänkte berätta lite om hur skolan fungerar här. Vi har 8 ämnen som vi har varje dag, samma schema varje dag, kan skriva upp mitt schema här;

8:10-8:58 - Datakunskap
9:02-9:50 - Geometri
9:54-10:42 - Engelska
10:46-11:34 - Fysik
11:38-12.26 - Ag (vet inte riktigt vad det är, vi pratar typ om växter och djur, haha)
12:26-12:56 - LUNCH
12:56-1:44 - Hemkunskap typ
1:48-2:36 - Spanska
2:40-3:28 - Idrott

Som ni ser, Varje lektion är 48 minuter, och rast 4 minuter, varken mer eller mindre! Skolklockan ringer in och ut och då är det att hämta böcker och gå till klassrummet. Men det är inte för strängt ändå, lärarna säger åt mig att jag ska fråga om jag inte förstår och säga till om det bli för mycket att göra. Så det är skönt, men det är inga promblem :)

Så varje fredag är det pepraly, då har vi ett tema för varje fredag så alla är utklädda som i fredags hade vi american theme, så alla hade p sig de amerikanska färgerna och så har det vart hawaii tema och superhero. I slutet av dagen, efter skolan så går alla till idrottshallen så har vi lite pepp inför football matchen med lekar, cheerleading och de som har bäst utklädnad får lite priser, typ godis och så. Sen på kvällen vid halv 8 är det match som alla går och tittar på, vi dansar och hejjar på killarna, haha! Efter matchen så är det 5th quarter i kyrkan, vi äter lite mat och umgås :)

En annan kul grej vi har i skolan är "little bulldog" och "little sister". Little bulldog är lite som ett fadderbarn, det är småbarnen som har en highschoolelev som de kan se upp till typ, min lil.bulldog bakar och ritar en teckning till mig varje fredag som hon lägger i mitt skåp och jag har gett henne lite saker också, typ klistermärken, pennor och småsaker. "Little sis" vet man inte vem det är förrän homecoming (som är om 2 veckor) men vi skriver brev till varandra för att lära känna varandra lite ändå och för att få reda på vad man gillar och så för man ska typ ge varandra presenter på homecoming, det är lite samma sak som bulldog bara att det är en lite äldre tjej som ska ha någon att se upp till. Det är kul faktiskt! :)

Nu vet ni lite mer om vad jag har för mig, :) Skriv gärna tillbaka om det händer något kul eller ändå!
Puss och kram på alla!!!

3 september

Halloj sweden! :)

Imorgon är det fredag, vilket innebär footballgame och peprally och temat för denhär fredagen är hawaii, så vi kommer ha på våra cheer-dayclothes och hawaii hulahula och sånt ni vet! Ska bli kul som alltid! Jag trivs fortfarande och har det bra!

Imorgon kommer det hit en tjej från thailand också, utbytesstudent. Ska bli kul att träffa henne. Hon ska bo hos en tjej här och gå i samma skola. De har tydligen haft problem med att hitta familjer åt alla, det är första gången det händer sa min cr och dom har tillochmed fått skicka hem folk. Första gången det händer med. Tycker så synd om dom som har fått åka hem. Jag är så glad att jag är här! även om jag saknar er hemma♥

Men nu måste jag sova, lång dag imorgon! Och i helgen ska vi åka till min hostmothers bror så ni vet :)

pussar och kramar er Joanna!


RSS 2.0