30 mars

Halloj! :)

Snart är det första april och det betyder att jag snart fyller år! Tänkt vad härligt, vad fort det går! Snart är det sommar också. Fast det betyder också att det inte är långt kvar tills jag åker till USA som självklart ska bli superkul, men samtidigt lite tråkigt (att lämna allt och alla). Spännandeeee! Vill verkligen veta vart jag kommer och vad för familj jag ska få. Går och tänker på det helatiden!

Fullt upp denna vecka. Något skolarbete varje dag. Snacka om att lärarna klämmer in allt innan lovet.
Måndag - dataprov
Tisdag - Sam-läxförhör
Onsag - Spanskaprov
Torsdag - Matteprov
Fredag - Engelska inlämning

Herreherre... Därför är det bäst att jag sätter igång med pluggandet. Vi hörs! ♥

24 mars

Hej på er denna soliga men väldigt kalla vårdag!

Tänkte mest bara skirva att det är kul att se att det finns kvar några tappra fans (bloggfans till mig alltså, höhö) trots mitt lilla uppehåll. Men nu är det bättretider med solsken och då blir man pigg och lite sugen på att skriva av sig lite vårkänslor.

Igår när jag satt på tbanan så såg jag en kille som höll på med sin rubiks, (ni som känner mig väl vet nog vad som hände då) självklart så tog jag fram den på kvällen när jag kommit hem från träningen. För er som inte vet så var jag väldigt geekig när det gäller Rubikskub och jag måste säga att det gick bra, sista lagret som är lite knepigt, man kan ju inte komma ihåg allt! Men nu tänkte jag ta fram den igen faktiskt, haha!

Vi hörs senare så får ni höra om Afro-dansen som jag ska på ikväll Gå ut på en prommis och njut av solen! :D


23 mars

Hejhallå!

Kom hem från träningen för ett tag sen, har precis ätit och duschat. Idag blev det bodystep med Vasilika och Veronica, kul men svettigt som fan! haha! Imorgon ska vi på afro-dans typ, ska bli kul. Har hört att det är asroligt så ser fram mot det.

Jag vet inte om jag skrev det i förra inlägget men vi är hundvakt åt tre av mormors fyra hundar i två veckor framöver medans hon är i thailand. Lisa, Linda och Ida, plus att vi har lilla Poppe här också. Så det är fullt hus, dom är så busiga! :D

Det blir att lägga sig tidigt idag tror jag, är ganska trött och det är ju en dag imorgon också!

Godnatt på er! ♥












Såhär kämpade jag på idag, haha!

22 mars

Godkväll! :)

Har gjort om lite här på bloggen, vet inte riktigt vad jag tycker om det, är ju inget profft direkt. Men om det är någon som kan sånthär och skulle vilja hjälpa till lite så säg till! haha! Kära syster Vasilika och Dennis kom hem från Asien i torsdags, som jag hade saknat dom! Och så kom mamma hem från alperna igår också. Avis på dom som är ute och reser, själv får man stanna hemma och gå i skolan. Man trodde ju att det fina vårvädret var här för att stanna, men icke sa nicke, nu kom snön tillbaka!

Tänkte skriva upp en längtar-till-lista, tiden går lite snabbare i det tråkiga slasket om man har något att se fram emot och längta efter.
1. Träningen imorgon
2. Påsklov
3. Min födelsedag, 7 april och dagen efter
4. Få reda på familj och plats i USA, (kan inte sluta tänkta på det!)
5. Vårkänsla, vårsol
6. Sommar

Kan fortsätta hur långt som helst! Men något jag verkligen vill ha är lite värme, eller det behöver inte vara värme, bara inte snö, snälla lite sol! Och självklart, Vart kommer jag att bo ett år framöver efter sommaren? Och med vad för typer? Jag dör av längtan efter att få reda på det! Men nu ska jag titta på lite vänner och sen ta och sova. Godnatt på er alla! ♥



...

Nu fick jag precis veta, eller ja vi bestämde att vi ska gå på pilates imorgon istället för yogan idag. Då kan jag plugga lite nu istället och läsa my new book. xoxo, gossipgirl!

moahaha!

9 mars

Goddagens!

Skönt att måndagar går fort! Efter skolan så åkte jag och köpta Gossip Girls, the Carlyles, You just cant get enough. Det är den andra boken, det första läste jag ut idag. Vi skulle läsa en bok på engelska och det var då jag köpte den men jag tyckte den var så bra att jag köpte den andra idag när jag läst ut första, också på engelska. Det var var faktiskt inte så svårt och det är lika bra att göra det, träna upp mina engelska kunskaper nu när jag ska åka till USA. På tal om det; Det känns så verkligt nu, och jag längtar! Det ska bli så spännande! aaaaah!

Vid 18 tiden så ska jag på poweryoga med Emmah och Vero för första gången, ska bli jättekul! Längtade typ hela förra veckan. Kan ju berätta också att detdär kortet på västertorp (som jag sa att jag skulle köpa för ett halvår sedan kanske) ska köpas idag och det är alltså där jag ska på yoga. Funny! För 400kr får jag gå på olika pass, simma och använda gymmet. Men innan träning så blir det pizzakit till middag, mums!

Ha det bäst! ♥


8 mars

Hallooooojsan!

Ojoj vad tråkig jag är som aldrig uppdaterar här, men jag har typ inte tid, haha! Jag har fullt upp med att fixa med papper (både på kärrtorp och aspudden), fylla i mer papper, vaccinera mig, läsa ut en bok, göra ett engelska test, fylla i ännu mer papper och så vidare. Det är mycket som ska göras innan jag åker, på tisdag ska jag på läkarundersökning också och om några veckor ska jag vaccinera mig igen. Allt för att man ska ha fullt skydd när man är borta så länge. För att ta det säkra före det osäkra.


Nu vet ni det, om jag inte uppdaterar så är det för att jag helt enkelt inte har tid. Men sen jag skrev senast har jag haft det bra ska ni veta. Det har vart lite tjejmiddagar, melodifestivalen, musikal, gått på stan,  allt jag skrev där ovan, ätit, sovit, skola. haha!


Hoppas att ni har det bra allihopa!


ps. saknar dig Vasi, snart kommer ni hem!! ♥


RSS 2.0