27 april

Hallåååå!  :)

Det jag trodde skulle bli den värsta dagen i mitt liv visade sig bli väldigt bra istället! Orkar inte gå in mer i detalj, haha!  Efter skolan så käkade jag glass med Mathias och efter det så gick jag och Vasilika på långprommis (poppe var också med). Kom precis hem efter en timmes promenad i typ hela mälarhöjden. Jäkligt fina hus måste jag säga, precis vid vattnet och allt. Lite avis blir man faktiskt! Vasilika har iallafall skrivit ut ett träningschema för 4 veckor och jag tänkte att då kan jag ju lika gärna hänga med henne de dagar jag inte tränar gymnastik. Vi får se hur det går, men det började bra och båda är taggade på det så det ska nog gå bra!

Nu ska vi äta lite, sen måste jag städa mitt rum! :D
Vi hörs senare! ♥

Från igår på stan...

Här har ni bilder på det som jag hittade i stan igår, vad tycker ni? Orkade inte fota med grejerna på mig så det får ni se i verkligheten någon gån :) Själv älskar jag allt :D


21 april

Skola, trött, kallt, skäris, mat. Det var min dag i stora drag. Haha! Måste lägga upp en bild på den underbart goda maten som vasilika gjorde (hjälpte faktiskt till lite!!). Det var verklige hur gott som helst!

Två sallader typ, som man äter tillsammans;
Sallad 1; kyckling, tomat, soltorkade tomater, mozarella, oliver, spenat, olivolja, kryddor
Sallad 2; Potatis, kidneybönor, spenat, potatis, olivolja, kryddor. 
spana in recepten här; http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=newbuffe&event=recept&issue=2009,4
 

20 april

Godkväll mina vänner! :)

Blir väl tvungen att uppdatera här då, för att (mitt största fan) syster vasilika tjatar på mig att jag aldrig uppdaterar, haha! Nejmen idag är det måndag, efter skolan så mötte jag upp vasilika, vi åkte in till stan. Köpte ett par skor, en tröja och en byxdress. Jag lovar att fota det imorgon så ni ska få se, är riktigt nöjd! :)

I helgen är det JSM i Lund som gäller, ska bli superkul! Vi ska ta allihopa!! :D
Men innan jag får åka väntar nationella i engelska. Hoppas att det ska gå bra, önska mig (och alla andra 92or) lycka till!

Vi hörs imorgon, sov så gott! ♥


12 april

GRATTIS SYSTEEER! ♥

Som ni förstår, idag fyller min kära syster 20, kul för henne vavava? Tänkte bara komma in här och säga att jag har haft ett super härligt lov! Skönt väder, födelsedagar, skönt väder, träning, skönt väder, mys med kompisar, skönt väder!  och annat trevligt :)

ikväll ska jag iväg och fika med Emmae, länge sen vi sågs. Har precis kommit hem från landet så ska hoppa in i duschen först bara :)

Ha ett superslut på lovet, puss på er!
 













7 april

GRATTIS JOANNA!!!!


6 april

6 april, dagen innan min födelsedag! Vad fort det har gått, och jättehärligt vårvärme har vi! Det kommer nog bli ett härligt påsklov, ska bli bra väder och allt! :D

Tänkte säga att jag har blivit medlem på minoutfit.se så gå in och rösta nu! haha!

Idag har jag vart i stan med Mathe, köpt lite kläder åt honom och present till Vasilika som fyller år 12 april. Som vanligt kan jag ju inte säga vad jag har köpt här eftersom att hon är den trognaste av mina (tusentals) fans! Men iallafall... Efter att jag hade vart i stan så åkte jag, pappa och Vasilika och köpte utemöbler till balkongen, det kommer bli superfint!

Nu har jag precis kommit hem, vi var och handlade lite också. Lite till imorgon, tänkte bjuda mina "gamla vänner" på lite mat och mums imorgon. Ha det super ♥

2 april

Godmorgooon!

Härligt med april och jätteskönt vårväder! Om man tittar ut nu så ser det inte så fint ut men jag såg på vädret att det skulle bli 10 grader idag, fredag och lördag skulle det bli 12, söndag 10 (hon med koll, haha!) Det känns väl bra?

Börjar 10.20 idag, skönt. Men måste gå nu, ha en bra dag i solen! ♥


RSS 2.0