juldagarna

HEJ! :)
Har inte hunnit skriva så mycket om hur julen har varit för jag har inte vart hemma. Men här kommer det ;)
Den 23e så gjorde jag INGENTING på dagen men på kvällen så gjorde jag och vasilika julgodis och sen kom anna (vasilikas kompis) så spelade vi bingo och rimmade på alla julklappar och så, drack lite glögg och hade mysigt. Bästa av allt; jag vann 100 kronor på min bingolott, hahaha! :)

Julafton: Vi åkte till mormor på morgonen, packade ner alla julklappar och körde iväg. Det är alltid lika mysigt att fira jul där med mormor, jonas och vovvarna! Fick massa bra saker. Jag skriver inte upp dom, för då kommer jag bara glömma något. Men en sak kan jag skriva som jag fick av pappa. En digitalkamera; Den på bilden, fast en rosa :)
image4
Och idag så åkte vi hem från landet vid 1 någon gång, sen vid 3 så okte vi till några släktingar på pappas sida och åt gott och massa sånt. Nu har jag precis kommit hem och ska kolla på tomten är far till alla barn med vasilika, och emmah kommer snart :)

Imorgon åker jag till gotland, så måste packa ikväll också :)
pussbaj!

pepparkaka

                       image3

lördag

Idag har jag och vasilika vart i stan med pappa. Tredje dagen irad jag är i stan, men det är ju chill. Sjukt mycket folk bara. Vi gick runt och kollade lite, sen gick vi och fikade inne på souk.

När vi kom hem så kollade vi lite på yippie-kai-yey, sen åt vi och sen kom det några släktingar och fikade lite :)  Men nu har dom gått och jag sitter här vid datan och lyssnar på spice girls. Jag älskar fan dom! Jag får gåshud när jag hör dom, love!

Det var väl allt för idag, inte så händelserik dag. baj!

                          image2

fredag

Fredagen vi alla har längtat efter på aspuddensskola är änligen förbi. haha, nejmen idag var det avslutning, kvart i 10 skulle alla vara i sina klassrum för attsen gå ner till ljushallen och sjunga lite och höra på rektorn som pratade. Sen upp i klassrummet igen, prata lite, få betyg, sen jullov! :) Lite besviken blev jag på att jag bara fick g i engelska eftersom jag har haft vg helatiden annars typ. Men det visste jag ju typ redan eftersom jag bara fått vg- och g på proven den här terminen. Men jag höjde ig i alla so-ämnen och no-ämnen och nästa termin vet jag nästan säkert att jag kommer höja mig i minst 5 ämnen om inte fler. så jag är glad iallafall.250 poäng.

Efter skolan så åkte jag, isak, emmah och ylva in till stan och handlade lite julklappar, det gick bra! Sen gick vi till någon mongolisk lunch-buffé och åt, det var jättegott men jag blev bajsmätt! Sen kom veronica in så gick vi i stan ännu mer tills vi var trötta och det var dags att åka hem.

När jag kom hem så slog jag in alla julklappar och lite så..Sen kom vasilika hem och vi bakade pepparkakor. Jag gjorde ett stort pepparkaks-hjärta, (kan lägga ut bild på det sen) men så hade jag inte haft nå bakplåtspapper ellersmör på plåten, så jag fick inte bort hjärtat från plåten,det gick bara sönder :(

Men sen klockan 7 så mötte jag emmah för att vi skulle åka hem tillylva och ha en liten julafton, vi delade ut våra presenter. Jag tror att vi alla blev nöjda med vad vi fick, jag blev iallafall det :) TACK!

Men nu sitter jag här vid datan, har precis kommit em från ylva. Väntar på att mathe ska ringa. Han är och hämtar sin bror vid båten. Jag saknar dig mathias! Men vi ses snart!

Det här vad väl allt för idag skulle jag tro. puss och baj!


torsdag

hallojsan, idag är det torsdag och vi får sluta efter lunch eftersom vi var på teatern igår (som förresten vad jätterolig!). Men när vi slutade idag så åkte jag, emmah,isak,ylva och veronica in till stan för att handla lite julklappar. Men det blev bara ylva som köpte något tror jag. jag har väl köpt nästan alla nu tror jag, jag har typ halva vasilikas present kvar, vet inte vad det ska bli, måste hitta något imorgon!  så skulle jag köpa till ylva och ylva till emmah och emmah till mig :)  älskar jul, det är så himla mysigt! Jag och vasilika klädde våran gran idag, jättefin!

imorgon är det julavslutning i skolan, ska vara där kvart i 10, sen när vi har fårr våra betyg, kören sjungit och rektorn talat så ska jag, emmah, emmae, isak, ylva och veronica, kanske någon mer(?) in till stan och göra ett nytt försök på julklappshandling. Vi slutar ju tidigt så vi ska luncha också, najsigt!

jahaaa,  det var det, bajbaj!

onsdag

Hallu, nu är jag hemma. Det har vart en ganska skön dag, onsdagar brukar gå fort för att vi alltid har så lång lunch då. och idag var det jullunch, jätte gott :)
Första lektionen var teknik och vi hade betygsnack, MVG, haha, jätte stolt! Nu ska vi inte har någon mer teknik alls, ganska skönt faktiskt. Och vi spanska fick jag vg, men hon sa att jag kunde få mvg nästa termin, så det är ju braaaa :)

Nu sitter jag och väntar på att mathe ska höra av sig, han är påväg hem från skolan nu. (och var inte så glad) Men jag gillar dig ändå!  Längtar till den 26e för då ska jag åka till gotland, och den 30e kommer emmah så ska vi fira nyår där :) najsigt! Men innan det är det julafton och massa mys. Jag, mamma och vasilika ska till mormor och jonas på landet, som vanligt, det ska bli jättemysigt! Sen den 25e så ska jag ock vasilika till våra kusiner och pappa och fira jul (typ grekisk jul) som vi också brukar göra den 25e. Så ska vi äta massa god julmat, det är sån skillnad på den grekiska och den svenska, jag älskar bådeoch! eller egentligen är jag väl ingen jättejulätare, köttbullar och potatis typ, HAHA! nejmen, ingen fisk, sill, senap och sånt, usch! Men oliver, fetaost, sovlaki ocv, finns det något godare? :D

skriver väl lite mer senare, har blivit värsta bloggarn, men det är ju skitkul! bajbaj!


godmorgon!

morgonstund, jag sitter vid bärbara och väntar på att tiden ska gå. Jag fattar inte att ag allti ska gåupp så jag hinner med massa tid över, eller så ska jag försova mig. haha! Men det är skönt att ha lite tid och bara chilla you know ;)

Idag är det sjullunch i skolan, mumsigt! Sen vi typ 7 någon gång så ska alla nior åka och se på en teater; Romeo och Julia, det skabli kul, har inte sett den förrut. Så får vi komp. imorgon, jätterskönt, eftersom våra torsdagar alltid är såååå lååångaaaa och seeegaaa!

Men nu är det väl dags för mig att gå, baj!


träningen

Det där med vila innan träningen.. haha, jag försov mig så vasilika kom och väckte mig 20 över 6 och undrade om inte jag hade träning idag, och jo, den börjar halv 7, så jag var lite sen, men tränade ändå inte eftersom jag kände mig lite hängig. Nästa träning är på torsdag och det är den sista. Då ska vi väl forstätta komma på lite nytt i friståendet. Hoppas bara att det kommer lite fler då än vad det har gjort de senaste två friståendeträningarna :)

Tisdag

Nu sitter jag här, har tempen i munnen, får se vad det blir. Har vart en ganska seg dag, eller iallafall i slutet av skoldagen. Känner mig lite sjuk, så jag får se om jag ska på träningen idag. Känner mig slö i kroppen, ska bli ganska skönt med jullov. Slippa alla stress och press som har man på sig dem här sista dagarna i skolan. Fast betygen är ju satta nu, så det är ju skönt.
(38 grader, får se hur jag gör med träningen, ska vila lite tror jag.)
Jag bajsar snett på alla jävla lärare som inte ser vad man gör på lektionerna. Men det blir väl bättre nästa termin. Kommer få typ 250 poäng nu tror jag, mgv i syslöjd och geografi :)

Men nu ska jag och vasilika laga mat,spaghetti och köttfärssås, mums!


Hej

Halloj! Mitt första blogginägg. För allt som vill veta, eller säkert redan vet så heter jag Joanna och är född -92 och går i aspuddensskola. Går på gymnastik i sofiaflickorna, tränar 4 gånger i veckan. Har en syster, vasilika, mamma annelie , pappa george och hunden popsie. (har en orm som heter aladdin också)
Pojkvän, mathias, bor på gotland (själv bor jag i stockholm). Det kan vara jobbigt, men vi klarar det! :) Vi har vart tillsammans i 9 månader den 8 januari. love!

Det var väl lite om mig. bajbaj!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0