29 maj

Godmorgon! Nu sitter jag här igen och äter frukost. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår. Ville ju gå ochläggamig tidigt, men jag somnade i soffan och vaknade vid 1-halv 2 och gick och lade mig då. Hade lovat att ringa Mathias, men jag somnade ju så så blev det inte, förlåt älskling! ♥

Funderar på att åka in till stan idag efter skolan och sen åka direkt till träningen. Ska fundera vidare... :)

Vi hörs, pok!

tröttis

Hej igen!

Sitter fortfarande framför datan, har tråkigt... Tänker på Mathias, han kommer nästa onsdag. Tänker på om jag kommer åka till grekland iår eller inte? Jag hoppas det, men tror inte det. Vet inte. Annars tänker jag vara på gotland hela sommaren!

Ska nog lägga mig tidigt ikväll, vill inte vara helt seg imorgonbitti :)

28 maj

Hejhejhallå! Jag är jätteglad just nu, vet inte varför, härligt väder goda nyheter i skolan. Kommer få mgv i spanska,wihu!! Läste mitt horoskop idag där det stod att jag skulle vara lättirriterad och försöka hålla mig ifrån det mesta, det var inte riktigt sant tycker jag. Fast jag brukar tycka att horoskop stämmer :)

Håller på att laga falukorvoch mackisar, är jättehungrig!

lite funnyfact of the day;
- vi disikerade kalvöga idag på no:n, usch!
- gjorde kycklingsallad på hemkunskapen
- gjorde min bildanalys i skolan och har inget kvar att göra nu

Vi hörs sen, kram! :)

godmorgon! godmorgon!

Ska snart kila iväg till bussen. Tänkte skriva ett litet morgon inlägg först bara.Hoppas ni har sovit got allihopa! Idag ska det ble varm så klä er inte för kyla, 20 grader typ,och resten av veckan blir det 23, hur härligt som helst! :) Själv har jag jeansshorts och en vit t-shirt, får nog ta på mig en kofta nu på morgonen också.

Ha en underbar dag! pusssssss!

snart skolavslutning

Det är helt sjukt att det snart är skolavslutning och jag går ut 9an. Det är bara denhär veckan, sen chill. På torsdag sätts betygen och vi ska väl ha lite betygsnack och så. Man vet ju hur man ligger till i det mesta, men några ämnen är lite osäkra. Vi får se helt enkelt. Sommarlov, efterlängtat! Känner mig ganska trött såhär på slutet av terminen. Men det är ju som sagt inte mycket kvar. Vet inte vad jag ska ha på avslutningen än, och så måste jag fixa en väska till balen. Annars är allt fixat. Imorgon ska jag in till stan tror jag och kolla runt lite.

peace n' love!


klassresan!

Dag 1; Vi kom fram till gotland runt 3 och lämnade vårt bagage som skulle köras iväg till stugorna (Gustavsvik) och så hämtade vi cyklar och syklade iväg till stugorna. Jag och Emmae tog en tandem, det gick lite sisådär i början men vi fick till det tillslut. När vi kom till stugorna så packade vi in oss och åt lite middag sen cyklade vi in till visby allihopa. Där gjorde vi som vi ville, gick runt och kollade lite, åt glass och så. Vi cyklade hem vid när det var dags för solnedgång så vi stannade och fotade lite.

Dag 2; Det började med en trött morgon med god frukost (jättegott bröd! haha). Vid klockan 11 så cyklade vi iväg mot visby och var där ett tag, åt glasspå glassbaren och sen cyklade vi vidare till en bowlinghall där vi spelade bowling en timma och åt pizza. Kul och gott! :) Jag och Emmae åkte till Mathias och hälsade på honom ett tag tills Eva ringde och sa att det var vi som hade nyklarna och att dom inte kunde komma in, så vi cyklade hem igen.
När vi kom hem så åt vi middag (det var fisk så jag tror inte alla åt så mycket). När vi smält maten och körtlite brännboll så gick vi upp till stugorna och grillade korv, spett, marshmallows. myspys! När vi var klara så gick vi in och tittade på melodifestivalen som redan börjat. Jag var så himla trött så jag såg fram till sveriges bidrag sen halvsov jag och såg på greklands bidrag sen somnade jag igen. Vaknade vid 1 kanske och fick höra resultatet. Usch, jag tycker eurovision har blivit ett fiasko!

Dag 3; Vaknade på morgonen, trött och jävligt ont i rumpan (från dom där jävla cyklarna med sämst sadel, alla hade hur ont i rumpan som helst,kunde knappt sitta ner), men upp och äta frukost var det. Gott! Sen duschade vi, packade våra saker som bilen kom och hämtade och vi cyklade in till visby. Där gick alla runt lite fritt och chillade i det sköna vädret. Åt lunch, glass på glassbaren, kollade runt lite. Träffade Mathias. Vi lämnade tillbaka cyklarna och gick mot båten efter att ha haft en härlig klassresa tillsammans!

Lite funnyfact som jag kanske inte fick med i texten;
- Emmae och Jonas badade första dagen
- Alex, Timmy, Kevin och Erik snaggade sig
- Love fick åka in till akuten efter att han spelat fotboll.Fick reda på att han hade en blödning, ledbandet var av och korsbandet hade slitit av en skelettbit. Stackarn! (inte så funny kanske)

Bilderna frånklassresan hittar ni på facet!  :)

27 maj

Hejhallå!

Det blev inget skrivande igår, jag var så trött och mådde jätteilla så jag gick och la mig när jag kom hem till pappa, pluggade lite, vilade lite till,såg på en film och gick och la mig igen. Så vaknade jag idag. Ingen speciell dag direkt. Ska snart iväg på träning. Sista träningen innan sm, börjar bli lite nervös tror jag. Det ska gå bra! :)

Ska ladda upp bilderna nu så jag har det gjort, och skriva om klassresan! :)

sorrrry

Hej och förlåt för mitt lilla uppehåll utan förvarning, men jag har bara inte haft tid helt enkelt. Mycket i skolan sista dagarna. Känner mig jättestressad med allt. Massa som ska fixas, lämnas in, bli klart, betyg osv. Men det ska jag väl klara, snart är det ju sommarlov. Det är bara denhäe veckan som är vanlig och måndagen nästa vecka. Sen är det Städdag/bal, klassensdag, avslutning (!!!)

Så är det ju så att jag och min klass (nästan hela) var på klassresa på gotland i helgen. Och vi hade det helt underbart kul och trevligt.

Ska hem till pappa nu, men jag lovar att skriva om klassresan och lägga upp lite bilder senare ikväll, jag lovar också att ni som vill ha bilderna från förra helgen ska få dom ikväll också :)

puss!

15maj

Ojoj, vilken dag! Fick reda på att jag fick mvg på matte nationella så jag är självklart tvungen att skriva det här. Och ikväll kommer mathias. Kan det bli bättre? ;)

Ska snart iväg på träning, så vi hörs sen! :)

14maj

Idag var en helt okej dag. Inte bra, inte dålig. Var och bytte ut väskan som jag fick av min farbror när jag fyllde år, för den hade gått sönder. Bytte ut mot en likadan, för jag gillar verkligen den!

Imorgon kommer Mathias, han skulle kommit idag egentligen, men han hade tagit fel på dagar eller nått, så... Längtar iallafall! ♥

Långt och muntert inlägg ;)

12maj

Godmorgon! Ska snart iväg till skolan, har lite extra tid som man ska fördriva först bara. Sitter och tittar på vakna med the voice. Idag ska jag hålla mitt tal på svenskan. Hoppas att det går bra! Det gör det nog. Ska öva lite till på det.

Ska till stan med emmah efter skolan, hon ska fixa sin piercing, den har ju blivit infekterad och nästan växt igen. Ska kolla om dom kan göra något åt det.

Nu måste jag kila, vi hörs senare :)

trött

Tänkte inte skriva så mycket nu, för jag orkar verkligen inte. Men lite. Jag har haft en massa underbara dagar med härlig värme, från sol och kompisar. Har vart jättekul och trevligt. Träningen idag gick bra, (för alla tror jag). Bättre än i lördags när alla var trötta och varma.

Imorgon ska jag lämna in gymnasievalet;

1. Kärrtorp - Sam-media-ekonomi
2. Värmdö - Sam-Beteende
3. Kärrtorp - Sam-media-sam


På onsdag kommer Mathias och jag håller på alla längta ihjäl mig! Imorgon åker farmor till grekland, vill bara följa med henne!!

Vi hörs, puss!

idag

Jag måste säga att gårdagens pluggande gick bra! Fast det gick inte lika bra på provet som jag hade hoppats på, vi får se, vi får se. Blev klar med talet och gjorde nästan klart so-läxan, bara en fråga som jag inte fattade och var tvungen att fråga om idag. Nu är det inte mycket kvar! Sjukt att man snart går ut nian, det har gått så fort dethär året. Jaja,

Ska snart iväg på träning, fristående. Har sån jälva träningsverk i låren bara, har ju cyklat till skolan hela veckan. Jobbigt! haha, trodde jag hade mer muskler än så. Men det blir många uppförsbackar tidiga mornar, men det klarar väl jag? ;) 

Så härligt väder idag måste jag säga också! Hade shorts på mig för första gången, jätteskönt! Så får man lite färg på benen också. Ska ha det imorgon också tror jag. :)

8 maj

Idag har jag och mathias vart tillsammans i 13 månader, sjukt länge! Du är världens bästa älskling! ♥
image84

7 maj

Hej kära medmänniskor!  :) Tänkte skriva lite kort här innan pluggandet drar igång. Helt okej, men trött dag i skolan idag. Inget speciellt hände.

I måndags var jag och min kära syster i stan, Köpte två linnen och en skjorta, jättefint! Och ett par örhängen, ch såklart; skor till balen, bara väska som fattar nu, men jag vet vilken jag ska ha så... Kan lägga upp lite bilder sen kanske. Jag skulle ha köpt en kjol som jag prövade också, men jag gjorde inte det och nu ångrar jag mig lite, så vasilika skulle åka in till stan efter skolan och köpa den så delar vi. Kanske har den på lördag, när jag ska till veronica som har middag, trevligttrevligt! Ska hinna köpa en present också, vi får se vad det blir! :)


Men nu måste jag verkligen plugga, här är schemat för dagens pluggning;

  • Svenska tal
  • SO-uppgift
  • NO-prov

Vi hörs lite senare! pok!


6 maj

Jaha, har precis kommit hem från träningen och sitter och äter plättar med glass och sylt, mums! Träningen gick helt okej, bra på matta, men i slutet blev jagh så sjukt trött i benen. Cyklade till skolan idag, så det kan ha vart därför, inte så van vid det. Det kändes liksom som att benen skulle vika sig när som helst. Men jag klarade mig :)

Tyvärr så får ni nog nöja er med detta ikväll, hoppas er dag har vart underbar!



Ps. fredag - 25 grader (!!!)

yo broes

halloj! Jag sitter och väntar på att bulldegen ska jäsa, så jag tänkte berätta lite om vad som har hänt under tiden som jag inte har skrivit;

Idag var jag och Mathias i stan, chillkade runt lite, kollade efter skor och väska till balen och lite efter avslutningskläder, hittade inget. Så vi åkte hem, gick till ica, köpte taco grejer som vi snart ska fixa :)

Igår så gjorde vi typ ingenting, vi var ute, gick till apoteket och köpte skavsårsplåster till mina vidriga skavsår, gick en liten prommis till isak och hade en mysig hemmakväll då vi tittade på film och åt godis.

1 maj, så var jag, viktor, veronica och mathe i tanto, åt och chillade, sen åkte vi till isak och där spelade "the grabs" fotboll. Lite senare så skulle jag, mathe och isak käka (pizza) så alla gick hem till sig, sen när vi var klara så kom veronica, rebecca, ylva, emmah, pontus och viktor och joinade oss. Vi försökte köra anden i glaset, men det vart inte så seriöst, så vi rökte vattenpipa och åt lite kaka istället. Sen gick alla hem runt ett-tiden någon gång : )

Så valborg... Ja, vi möttes i hamnen och gick upp till myrberget och hade jättemysigt, vi grillade korv, åt godis och lite så tills det började regna, då gick vi hem till isak där vi hade väldigt trevligt, jag var jättetrött efter en lång dag i skolan, men det var kul ändå! När vi efter det gick hem så var det bums i säng.

Så det var kortfattat om vad jag har gjort under valborgshelgen, hoppas ni har haft det lite trevligt och bra som jag! Men nu är nog degen färdigjäst, eller vad tror ni? :)


RSS 2.0