30 augusti

Hejhejhej! Jag vet att jag inte har skrivit på ett bra tag nu, men det är bara för att det har vart ganska mycket denhär veckan och jag är inte lika bloggish som jag var förrut. Så det kanske kommer vara såhär ett tag att jag skriver ibland och sen kanske det tar ett tag innan jag skriver igen och ibland kanske jag skriver flera gånger per dag. Svårt att säga.

Ska iväg på träning senare, men först ska jag och Mathias till mina kusiner som bor här i närheten för de har kalas och sen efter träningen ska jag på tjejmiddag hos rosanna, det blir säkert jättetrevligt! :)

Vi får se hur det går på träningen idag eftersom att jag börjar bli lite sjuk, ont i halsen och så plus att jag har ont i benet. Tänkte gå till vårdcentralen någon gång nästa vecka och se om de vet vad det kan vara. Nu har jag liksom börjat få ont bara när jag går, och så kan det ju inte vara :(  Hoppas att det inte är någon fara. Men trots det så ser jag fram mot träningen. Så himla glad att jag har börjat göra det igen. Vi har målträning idag och skulle köra lite olika stationer tror jag. Och så fick vi i uppgift att göra 50 flickisar på hela träningen. Jaja.. Nu ska jag vara lite social med Mathiasälskling!

Vi hörs, ha en trevlig helg! :)


25 augusti

Morsningmorsning! Ska snart åka iväg till skolan, tog lite längre tid är jag trodde med bussen från pappa, men det är ju bara buss, inga jobbiga byten. 47 minuter tar det iallafall, men det ska jag väl klara, haha!  Finns andra som har det värre (Mathias som måste åka ända till täby)

Språk och foto står på schemat idag, kuligt! Men nu måste jag kila iväg. Ha det bäst! (:

23 augusti

Jahaja, det ar första veckan i skolan. Den gick ganska snabbt, det komer väl säkert göra det de första veckorna. Det har iallafall vart en rolig vecka och jag trivs jättebra på kärrtorp och i min klass. Igår hade vi våran första fotolektion, det var kul. Vi lärde oss lite om hur kameran fungerar med ljus och sånt sen skulle ta porträttkort på varandra som vi sedan ska göra om i photoshop.

Idag har jag vart i skärholmen med Vasilika, Dennis och Mathe. Jag köpte ett nytt puder på make up store eftersom mitt andra är slut. När vi kom hem så gick Mathe till sig för att käka och så och jag gjorde en rabarberpajsom precis ble klar och medan den var i ugnen så badade jag Popsie så snart måste jag borsta henne också :)

Det var ingen träning idag för att ledarna skulle ha möte, men imorgon så är det träning igen, fun!

Vi hörs babes! :)

skola och flytt

Nu har skolan börjat och det har gått bra faktiskt, lite nervöst var det ju första dagen. Men nu känns det bra! Har inte haft så mycket tid att blogga eftersom det har vart skola och flytt på gång. Mathias lägenhet är klar nu, det är bara lite småsaker som ska in, typ gardiner, mattor och lite sånt. Vi tänkte gå upp och sova där inatt, första kvällen. Åh, det har blivit så fint, och vi har vart jätteduktiga och målat och massa. Men det har bara vart kul!

Tänkte inte skriva så himla mycket egentligen, bara säga till att jag fortfarande lever ;)

Godnatt, sov sött! :)

13 augusti

Inte många dagar kvar tills skolan börjar nu. På måndag.

Hade träning igår, gud så jag längtat. Det var typ första gången jag längtat till en träning efter lovet på väldigt lääänge! Så det var kul. Vi började ganska härligt också, två timmars fysträning med lite styrka, voltstyrka, kondis. Vi var ute och sprang i regnet, jätteskönt! (även om konditionen inte är den bästa) Samma sak blir det på torsdag och sen i helgen så bärjar träningen som vanligt igen.

Jag var i stan och klippte mig idag och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd. Hade en jättetrevlig frisör också, det är ju ett plus! På PUB för den som vill veta.

Nu ska jag klippa min syster, vi får se hur det går :)

10 augusti

Herregud, om 7 dagar börjar skolan. För mig illafall. Det har gått fort dethr sommarlovet, men så känns det väl alltid i slutet? Spännande...

Här om dagen var det OS invigning, kul att se på. Idag 18.30 på eurosport så är det gymnastik, AG damer. Ska bli kul att se, det är inte gymnastik på TV så ofta, synd!


träningssugen

Hejhejhej!

Imorse såg det ut som att det skulle bli ganska fint väder, man såg himlen  och så, men nu har molnen kommit och lagt sig över oss igen. Men inget regn iallafall!  :)

Jag är jätteträningssugen idag men orkar inte riktigt gå ut och springa eller så, så jag håller på att göra en dans till Not ready to make nice - DixieChicks. Det går ganska bra faktiskt, gillar att dansa. Man känner sig så fri på något sätt och liksom ett med musiken. Kan låta töntigt men så är det.
(Observera att när jag skriver dansa så menar jag inte dansa runt som på fest utan lite seriös koreografi)
Inte för att jag är värsta dansarn, verkligen inte, men det är kul iallafall. Så får man lite träning också. Ska någ köra ett styrkepass sen också :)

Ikväll kommer Mathias, vid 7 ungefär. Är superglad, kanske därför jag fått denna superenergi? :)





 

regnregnregn

Nu har det regnat hela kvällen igår, hela natten tills nu och det ser inte ut att sluta. Men på tv4vadret.se såg jag lite hopp om att det skulle bli sol och 22 grader i stockholm, hoppas på det!

Med 12 dagar kvar till skolstart står jag fortfarande som 4e reserv men som sagt så spelar det inte så jättastor roll. Men jag hoppas fortfarande! Idag så har jag städat mitt rum lite, fixat min byrå och så. Jag körde ett styrkepass också. Jag tycker ändå att jag har vart duktigt som har gjort 2 (av 3) pass i veckan på sommarlovet. Lite stolt är jag nog, för det trodde jag aldrig (Jag menar.. Det har ju aldrig hänt förrut att jag har tränat på ett lov)
 
Snart är "Humor från tv4" hemma, ska se det då. Sen ikväll så ska jag på BIO med mami och sis och se Mamma Mia.

Ha en fortsatt trevlig dag kära läsare! ♥

tredje augusti

Hej hallå! Ettl itet kort inlägg om vad jag har gjort idag bara;

Ja, idag har jag vart på IKEA med mamma och ann-sofie. Vi köpte en byrå till mitt rum, jätteskönt. Har velat ha det länge och nu när den är uppe och klar så passar den bra där bakom sängen.

Emmah kom hem ikväll och jag blev jätteglad när hon sa att hon ville träffa mig. Jag trodde att hon skulle komma hem imorgon så det var trevligt! Har saknar henne så mycket! Och hon var sjukt brun verkligen, henne vill man ju inte gå nära nu. å ser man väl ut som värsta blekfisen! haha!

Det blev ett kort och lite konstigt inlägg,men kände för att skriva lite om dagen.

Godnatt på er alla, puss!


den första augusti

Jag har precis kommit hem från jobbet, en härlig dag som gick väldigt fort. Precis som dehär två veckorna har gjort, skönt att ha det överstökat nu, känns extra bra när man får sin lön också. Som jag nu kommer få till mitt bankkort som jag var och gjorde med mamma idag efter jobbet. Bankkort och legitimation. Det var på tiden, skönt att slippa gå runt med pengarna i plånboken som ändå bara försvinner.

Är lite besviken just nu eftersom jag precis såg att det ska bli väldigt molnigt och kanske regn nästa vecka och det har vart kanonväder hela de två veckorna som jag jobbat. Men det får man väl leva med, hoppas på bättre väder senare :)

Vasilika åker till Göteborg idag med några kompisar och hennes pojkvän Dennis, de ska på Liseberg.Jag vill också, jättekul ju! :)

Vi hörs senare, puss!


RSS 2.0