28 oktober

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och jag kommer inte skriva så långt nu heller, för jag måste sova :) Men tänkte bara säga att jag har det bra och lever.

Hade väldigt kul i helgen, var på halloweenparty som FTW hade fixat för oss ubstudenter. Sen sov jag över hos lydia eftersom att det inte var i samma stad som jag bor i. Dagen efter så var vi lite i köpcentrumet och så, trevligt! Fick handla lite nya kläder, inte mycket. Men lite varmare tröjor eftersom det börjar bli kallt här! :O

Vi hörs mera imorgon, godnatt för mig!

18 oktober

Hej! :D

Kom hem från Dallas för ett tag sen. Vi hade det hur kul som helt! Awesome weekend, vill tillbaka! På lördagen var vi på SixFlags (som liseberg typ), åkte massa kul berg&dal banor och annat. Smakade en ny ben&jerry's glass, Pumpkin Cheescake, hur god som helst! Tror att det var limited edition för halloween kanske, men om ni får chansen, köp den! :D mums!

Vid 7 på kvällen åkte vi till hotellet och lämnade våra saker sen åkte vi till "the hunted house", spökhus som varar i en timme, galet! Vi fick stå i kö två timmar, men det var det värt, ganska kul det med faktiskt. Hade ju kul sällskap; alla andra studenter och ledare. Efter spökhuset så var alla hungriga så vi åkte och åt och kom inte tillbaka till hotellet förrän 3, halv 4. Trötta gick vi och la oss i sköna hotelsängar. :)

Idag åkte vi till ett zoo där vi gick runt och tittade på djur (såklart) och umgicks lite. Vi hade jättebra väder hela helgen, soligt men inte för varmt.

Kan knappt vänta till nästa helg. Halloween party med de andra utbytesstudenterna i Abilene (Närmsta större stad, ca 1.5h härifrån). Så ska åka dit och kanske sova över hos Lydia (utbytesstudent från sverige) och sen åka hem på söndagen, hoppas det går! :) Ska bli så kul att träffa alla igen, längtar! Så helgen efter det är det halloween, en tjej i mis klass ska ha halloweenfest och efter det är det filmkväll med FTW (FaceTheWorld, min organisation; de andra utbytesstudenterna), International dinner med FTW; alla ska laga mat från sitt land, Thanksgiving och massa annat så har massa saker att se fram emot! Ska bli så kul alltihopa! :D

Hoppas ni har det bäst hemma, puss och kram! ♥


(fler bilder på facebook)


14 oktober

Halloj! :)

Hoppas ni sover gott i höstmörkret! Jag har det super och är på jättebra humör, ska snart sova. Vill ju inte skryta men har två kul saker att berätta; jag kom 3a på crosscountry tävlingen idag sprang 2.3 miles (ca. 3.7km) på 14min någonting och jag är en av de bästa i min engelskaklass :) kulkul!

Så, jag kommer inte ihåg om jag redan har berättat det men vi ska till Dallas i helgen, gå på tivoli, zoo och någon galleria. Ska bli superkul, kan knappt vänta! :D Hoppas vi får bra väder!

Saknar er alla där hemma, vet att jag skriver det hela tiden. Men det är sant! :) Tack för att ni finns för mig! Tror inte man förstår hur mycket det betyder förrän man inte har sina kära nära. Tänker på er!

Godnatt ♥

12 oktober

Först och främst; Grattis på födelsedagen Mathias!!! :)

Ja, det var kul på Chas sweet16. Åt mat, tårta, dansade lite och så va. Efter kalaset kom Briannas mamma och hämtade oss och vi sov över där. Dagen efter så var vi i kyrkan och efter det hade familjen Griffin lite lunchbjudning (haha) Vi var där och familjen Simpson (typ 11 pers) :) Vi åt massa god mat och jag blev proppmätt, ojojoj! :)  Annars har det vart en lugn helg, inte gjort så mycket. Var ledig från skolan idag också, Columbus-day. Var och köpte lite godis och titta vad jag hittade;



Köpte såklart lite swedish fish, gott! haha :D

Hoppas alla har det bäst, puss på er!

10 oktober

Hey :)

Ska snart iväg på Chastitys birthday party. Ska bli kul! Ska hem till Brianna och Pim först, de kommer och hämtar mig snart.

Höll på att frysa ihjäl igår på matchen, 48 grader F. Typ 10 grader eller något, ah! Kallt!!

Måste kila!

Hoppas ni har det bäst, tänker på er!

6 oktober

Godkväll på er :)

Inget speciellt som hänt på sistone, allt rullar på. Lite seg dag idag bara.. Det är så himla fuktigt ute, iskallt inne i skolan/klassrummen, hur varmt och fuktigt som helst ute. Man går bara och väntar på att det ska börja regna, men så gör det inte det. Skulle gärna gå runt i höstkappa, halsduk och vantar just nu och är ganska säker på att ni gärna skulle sitta här i solen. haha :)

Men allt är bra! Lite trött i benen bara, sprang mycket idag. Och kommer springa långt imorgon också.. Men crosscountryn är snart över och då ska vi ju börja på gymnastik (förhoppningsvis, om min hostmom kan prata med tränaren någon gång, haha) :) Ska bli så kul! Saknar gymnastiken massor!

Hoppas alla har det bäst hemma, tänker på er!

Godnatt♥

1 oktober

Då vad det redan oktober alltså. Hoppas ni har en fin solig höst hemma i sverige! :)

Länge sen jag skrev, men jag säger det igen; det går så fort så helt plötsigt har det gått ännu en vecka. Så jag tänkte mest säga att allt är bra. Vi har haft six-week test denhär veckan. Man har prov var 6e vecka typ. Behöver inte vara värsta proven, lite olika. Men jag har gjort ganska bra ifrån mig. Fick "omdöme" här om veckan, och mitt average låg på 95. 90-100=A, 80-89=B, 70-79=C. Sen finns det ju D, E osv. Men för att bli godkänd måste man ha C och så det ser bra ut. Mitt lägsta låg på 92 tror jag. Så :)

Ska sova lite nu, (fast jag precis spillt ut vatten i min säng, haha!)

Puss och kram från er Joanna! ♥

ps. I helgen ska jag baka svenska bullar, glöm inte kanelbullens dag! :)


RSS 2.0