27 oktober

Första dagen på jobbet, det gick bra faktiskt! Vi kämpade hårt och hann göra många pumpar, haha! Efter jobbet så åkte jag till sjukgymnasten och tränade, jobbigt, men jag märker resultat iallafall. Kommer få fetaste vad- och lårmusklerna, tränar mycket ben.

Nu är jag hemma hos Mathias, han sitter och äter, det luktar jättegott(om maten alltså), ska nog smaka en tugga, tihi. Han har vart jätteduktigt idag och skrivit ett CV så att han ska kunna fixa ett helg/kvälls jobb. Det vart jättebra faktiskt, kan inte tänka mig att någon kan tacka nej till honom! :)

Vi hörs och ses, puss♥

mörkt

Hej hallå! :)

Det blev inget Ikea, vi får åka någon annan dag. Det skulle säkert vara jättemycket folk idag, så det är väl lika bra. Vi gick och käkade på en grill istället, jättegott! Jag var och åt lunch med pappa igår också och hans brorsa och hans två döttrar. Vi åt på Italiano och det var hur gott som helst, jag åt spaghetti med mozarella, vitlök, chili och tomatsås. Åh, vad gott det var, mozarellan ver helt smält och skitgod! Kan rekommendera det! :)

Vid sju ska jag och fika med Vero, Isak, Mathe, och kanske Ylva och Rebecca, myspys. Klockan är bara fem men man kan tro att den är typ 9-10 någonting, sjukt mörkt ute. Lite läskigt ;)

Måste gå och lägga mig tidigt idag, börjar ju jobba kl 6 så måste typ upp vid 5 imorgonbitti.
love♥

26 oktober

Godmorgon! Hoppas att ingen har glömt bort att man skulle ställa tillbaka klockan en timma inatt, annars så ser ni det nu och ställer tillbaka klockan :)

Hemma hos Emmae i fredags var det jttetrevligt, hon fick sin present (intim, ett spel för att få veta lite mer om varandra, haha! från designtorget för er som undrar) När det var dags att gå hem så gick jag och Mathias hem till honom och sov.

Idag ska jag till Ikea med pappa, Vasilika och Dennis. Får se vad vi kan hitta.

puuuuuuss

24 oktober

Godkväll allihopa!

Nu är det höstlov och ja tänker inte säga att jag ska vila för det ska jag inte, jag ska jobba. Även fast detkanske skulle vart skönt med ett vila-lov. Men pengar är ju alltid kul att ha! haha! Ikväll ska jag hem till Emmae som fyller år imorgon, ska bli jättekul att träffa henne (och de andra såklart). Men jag måste börja fixa iordning mig nu, vi hörs guys!  love ♥

23 oktober

Godmorgon!
Har precis duschat och håller nu på att äta frukost och titta på vakna med the voice. Är uppe sjukt tidigt, ska ta bussen som går 07.14(!!!) tidigt,tidigt,tidigt.... Ska till sjukgymnasten, börjar skolan klockan 10 så. Klockan 8 på morgonen ska jag sätta mig på cykeln. aaaaaaah!

Hoppas ni för en underbar dag! :)

21 oktober

Grattiiiiiiiiiiiiiis Vasilika till körkortet!!!!  :) (varning för er andra)

Är hemma hos Mathias, har håller på att göra mat. Vasilika ska komma och hämta mig sen, vi får se hur det går. Om hon vågar åka iväg själv, haha!

Kan skriva lite snabbt om hur det gick på tävlingen. Vi hade bäst poäng på matta; 8.20. 8.0 i hopp och 7.975 på vårat helt sprillans nya fristående, och det känns jättekul, för nu kan det bara bli bättre. Totalt kom i på 4e plats med 0.05 från medalj. Det suger ju att komma 4a med så lite förlite. Men med tanke på att nästan halva laget är skadat och att dethär var en tävling som vi inte skulle satsa på så känns det bra ändå.

I helgen har Emmae kalas, för  hon fyller år på lördag. Hittade den perfekta presenten till henne idag. Det bara klickade, den måste hon ha!! :)

ha det bäst, puss!

Utkast: Some people ...

Some people want it all
but I don't want nothin at all
if it ain't you baby
if I ain't got you baby
some people want diamond rings
some just want everything
but everything means nothing
if I ain't got you

Some people search for a fountain
that promises for ever young
You know...
some people need three dozen roses
And that's the only way to
prove you love him
Hand me the world on a silver platter
And what good would it be
with no one to share
with no one who truly cares for me

If I ain't got you with me baby oh
so nothing in this whole
wide world don't mean a
thing
if I ain't got you with me baby


...

orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:)


16 oktober

Halloj!
Kom precis hem från träningen, det gick bra idag, (fick ont men det visste jag att jag skulle få från början så...) Vi körde igenom med dräkter, kom på miner och satte allt, känns super bara det att Helena har ont i knät och Sonja är sjuk.  Jaja, imorgon åker vi, 7 timmar på buss, utan stopp(!!!)


höööööörs later!

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one..     ♥

15 oktober

hejhallå, lite depp. orkar inte göra så mycket just nu, har matteprov imorgon men orkar inte bry mig. Det går som det går heltenkelt, har ju hängt med på lektionerna iallafall. Idag på träningen gick det väl helt okej. fristånde bara as usual.  Tävling i helgen ju, hoppas verkligen att det går bra! Får se hur mitt ben mår efter all träning innan, under och efter tävling. Får se, kommer ju säkert ha ont och inte få köra på ett tag efter det. Men man vet aldrig.

13 oktober

Hejhallå allohopa!

Idag har det vart en helt vanlig måndag. Inget speciellt hänt. Men när vi hade media så hade jag inte så mycket att göra så jag gick igenom min bilddagbok (som jag nästan hade glömt bort att jag hade). Jätteroligt verkligen! Det finns så mycket om mig och Mathias där, första gången vi träffades och när vi började prata med varandra första gången. Jättekul verkligen, så jag tänkte att jag kanske skulle ta upp den igen. Starta upp den lite igen. Jaja, jag vet vad ni tänker nu; "du skriver ju ändå aldrig i din blogg så det kommer väl bli likadant med den" och ja, det kanske det blir, får se helt enkelt. Man vet aldrig. Men det vore kul att göra det.

http://jjoanna.bilddagboken.se

Nu ska jag nog gå och lägga mig i badet och plugga lite :)
pussss

12 oktober

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MATHIAS!  ♥






(för er som vill veta vad han fick i present så vad det två fiskar. haha!)

11 oktober

Hejhejhallå!

Idag är det 11 oktober och imorgon är det Mathias födelsedag. Kulkul! Min present till honom är här hemma hos pappa, men imorgon som ni försår är den hos Mathe.

Ska på träning idag runt 2. Ska träna fristående eftersom jag får det nu. Med benet har det väl gått bra i guess, har tränat på hos sjukgymnasten. Men efter att jag hade kört mycket fristående i torsdags så fick jag ganska ont. Och dagen efter fick jag ju skylle mig själv för att ha kört så mycket dagen innan. Men vad ska jag göra? Jaja, vi får se hur det går heltenkelt.

Måste säga att jag är med i the vioce shop til you drop-tävlingen. Och om man vinner så vinnner man 100 000kr att shoppa för i Täbycentrum. Chansen är ju inte så stor att man vinner det, men någon måste ju vinna. Men fatta att shoppa för 100 000kr, det är stört mycket pengar att bara handla för! Tänk om!Tänk om!Tänk om!

Jaha, nu ska jag göra annat, vi hörs, puuuuss!

RSS 2.0