godmorgon

Jag ska snart iväg på träning, om en timma ungefär. Sen tar det en timma dit, haha! Det känns skönt att åka och träna. Hoppas att det går riktigt bra idag!

Har lite ångest för hemkunskapen faktiskt, men jag får göra den imorgon och på måndag.

Ikväll ska jag hem till Rebecca, med några andra, ska bli funny!

cu!

28 mars

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag är helt slut, och lite besviken över min dag på stan. Det blev inget köpt, bara ett rouge. Tänkte köpa en BH som var hur skön som helst och jag ångrar jättemycket att jag inte köpte den, så jag får göra det en annan dag. Min fötter är helt döda efter nästan 6 timmar på stan, tur att jag inte tog klackskorna som jag tänkte göra från början. Det skulle aldrig gått. haha!

Egentligen ska jag till pappa idag, men jag åker dit imorgon efter träningen istället. Det är mycket skönare att åka från mamma till åkeshov. :) 
 

m

27 mars

Jag har precis kommit hem från träningen. Det gick bra, det var bara fristående så.. Orkar inte skirva så mycket mer om den. Jag har blivit riktigt dålig på att skriva om gympan, menmen. Om jag inte har skrivit detta så är det iallafall grencuperna junior nästa helg. funnyfunny! och måndagen därefter fyller jag år! wihu!

Jag är hur hungrig som helst, åt knappt något innan träningen för att jag inte var så hungrig då, och nu känns det som att jag snart ska svimma. Men maten är pågång! Pastan ligger i vattnet, mmmmm!


från 5 maj 2007


för allt du gör, för allt du säger och jag hör.
för allt du förstår och undrar hur jag mår.
för allt du kan, för att du gjort min dröm sann.
för allt du har och allt du är, för att du alltid finns där.
för allt du älskar, älskar jag.
det är därför jag älskar dig





(poeten inom joanna hittar ni på dikta.se haha)


mathias

Mathias loggade ut för ett tag sen nu. Det var skönt att prata med honom, saknar honon så otroligt mycket! Har äntligen bokat båtbiljetter till gotland nu. Åker 7april vid 21 (framme00.20) och kommer direkt till skolan på onsdagen, 9april vid halv 12 typ.

Nu ska jag gå och äta våfflor, en dagförsent, men vafan? :)

hallelåja

Nu har jag precis komit hem från stan, jag var och fikade med Linn. Jättemysigt! Tills jag fick värsta attacken typ och det började svida i mina ögon så jag inte ens kunde öppna dom, helt sjukt! Det var inte så kul ;)

Annars idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite. Tagit det lugnt. Nu väntar jag på att Mathias ska logga in på datan. Jag saknar honom sååååå! Speciellt när vi skulle åka hem från slussen och jag såg Katarinahissen.


lateeeeeeer....

.

godmorgon!

.

godnatt

träningen

Träningen idag gick helt okej, inte så jättebra på matta med bättre på hopp. Det var kul! :) Nu sitter jag och dricker juice (?) och tänker på Mathias. ÅH, jag saknar honom så jälva mycket, jag blir nästan sur på det! haha!

Jag funderar på om jag kanske ska åka och simma imorgon? Men jag vet inte, det skulle vara så himla skönt att komma igång med det. Om jag bara köper detdär jävla kortet så måste jag ju gå och simma då och då så.. Vi får se! Kanske har lust att åka in till stan, men jag vet inte. äsch, vi tar det imorgon istället.



missmissmissmissmissssssss u! puss m.

våffeldagen

Jag kom precis på att det är våffeldagen idag. haha! En liten notis bara.

Jag har riktigt kommit in i hemkunskapsuppgiften, jag skulle lätt vilja på i den lägenheten! Men nu har jag tagit en paus och skärt upp lite mango (i love) som jag sitter och äter framför datan. Jag tänker på Mathias! Nu är han säkert ute och dyker i röda havet, eller liggen på en strand och steker. Jag vill också!!!

morsning korsning

Nu har jag precis ätit frukost. Idag ser min ag ut såhär; hemkunskapen, data, träning, hem, sova. ungefär?  Jag längtar tills träningen, känns som att det var jättelänge sen. Hoppas det går riktigt bra, ska ladda hemma! haha!

love n' peace

kväller

Nu har emma gått hem, det blev inte godis; chips. haha! Nu är jag väldigt trött och ska gå och lägga mig, och det blir nog det tidigaste sen i torsdags typ. Asså helt seriöst så har jag somnat i soffan varenda dag sen dess och vaknat tyå vi 3 och gått och lagt mig. haha, det kan inte vara bra. Men jag måste ladda inför imorgon. Hemkunskap och gympan står på schemat, moahaha!

Godnatt på er!



?

Hej!

Jag är glad.
Väldigt glad.
Jag ska köpa godis med Emmah.
Vi ska titta på Wallander.
Jag saknar Mathias.
Jättemycket.

lalala, jag sjunger en såååång!

Hej då!

hemkunskap

Ja, nu har jag tagit en lite paus från min hemkunskaps-uppgift. Det är ganska kul faktiskt, att inreda en hel lägenhet. Men lite jobbigt. Får se om jag forstätter något idag, eller om jag gör det imorgon.

Det var bara jag och Emah som åkte in till stan, rebecca är sjuk :( Men vi hade det trevligt ändå. Jag köpte strumpbyxor och en kjol, ni får se den sen i något inlägg. Emmah köpte skitsnygga glasögon som passade henne jättebra och en typ vårjacka som var jättefin! :)




Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias! Jag saknar Mathias!

måndag

Godmorgon alla glada!

Jag har precis duschat och käkat frulle och nu ska jag fixa iordning mig för att snart möta Emmah och Rebecca vid tbanan och åka in till stan. Det snöar ute så det är lite svårt att veta vad man ska ha på sig, hatar att gå i vinterjacka i affärer, det bliv så jävla varmt, men annars fryser man ju ihjäl ute. Vi får se hur det blir. pözz

lördagkväll och söndag

Ja, gårdagen blev inte som jag trott så här kommer lite av vad jag gjorde. Jag och min syster vasilika åkte in till stan och efter det åktevi till våran kusin Marina med pappa för att fika lite och så. Efter det så unrade pappa om jag och Marina ville följa med på någon grekisk fest typ, och käka lite och så. Så det gjorde vi, och det var faktiskt kul, vi var uppe och dansade lite grekisk dans, som säkert alla vet hur det ser ut. Den otroliga längtan sökte sig fram, av all musik och känslan. Släktingar och allt. Jag saknar Grekland så otroligt mycket! Det var faktiskt nästan så att jag kunde börja gråta där, speciellt av vissa låtar som sjöngs (live såklart),låtar som jag hört sedan jag var liten. Jag hoppas verkligen att jag ska till grekland i sommar, annars vet jag inte vad jag kommer ta mig till, eftersom jag inte var där förra sommarn. Och denhär gången så känner jag att det spelar ingen roll om jag bara skulle vara i byn hos farmor och bara sitta på balkongen och ta det lugnt, eller vara vid lägenheten vid havet och bada. Att bara känna att man är där skulle vara så härligt. (Ni kanske inte förstod så mycket av detdär, men det var mest för mig själv, orkar inte riktigt förklara ;) Jag älskar Grekland! men vem gör inte det?

Idag iallafall så åkte jag, mamma, vasilika och dennis till landet och åt jättegod påsklunch, yummi! Egentligen skulle vi sova där, men det ble inte så. Så vi kom hemför ett tag sen och snart kommer Emmah och Rebecca hit och vi ska sätta oss på balkongen och röka lite vattenpipa och mysa. Har saknat dom! :)

Måste bara berätta också att jag fick ett gb av Mathias på playahead och blev jätteglad av det, har längtat! Han kan ju inte svara på mina sms (som jag skickar varje dag) så. Brukar aldrig vara inne på playahead längre nuförtiden, bloggen har tagit över, haha! Men under dehär två veckorna kommer jag typ vara inne flera gånger om dagen bara för att se om Mathe har skickat något. :)

c u later

Jarmo Ek - crimefighter



Jag vet inte om jag har berättat det förrut, men annars säger jag det igen; Att yippee-ki-yay ska bli en långfilm. Den som väntar så något gott väntar aldrig för länge! (:

lördag

Godmorgon,Godmorgon!

Som ni ser så ändrade bloggens outfit igår, blev inte så nöjd, men jag höll på fram och tillbaka så länge så ja orkade inte fixa mer när jag hade kommit såhär långt. Får se hur jag gör med den. Jag ska snart äta frukost, hör hur vasilika håller på i köket, haha!

Idag ska jag... Jag vet inte, kanske börjapå min hemkunskapsuppgift; lägenheten. Får se, jag tror det, om inget annat kommer ivägen. Imorgo ska jag iallafall till mormor och Jonas med mamma och vasilika. Dom kom hem från thailand för ett tag sen och mamma sa att de hade köpt jättefina saker. Men iallafall, där ska vi väl äta lite påskmat och ha det mysigt. Älskar landet! :)


vänner

Jag är proppmätt! Jag ska ladda ner vänner igen, jag gjorde ju det på pappas data, men nu är jag hos mamma så jag gör det på vasilikas data också, men det går fort. haha! Vet inte varför? Jag tittade på ett avsnitt som gick på tv, så kom jag på att jag såg det som gick dagen innan och då vart det så spännande,  så laddade jag ner dom, och nu är jag fast. (:






M♥J

pannkakor

Ja, nu har ja ätit midag, lite sent kanske? Ja. Det är ingen hemma , så jag gjorde amerikanska pannkakor som jag lärde mig att göra på hemkunskapen i onsdags. haha! Men det var gott faktiskt. Tänkt vad man lär sig, haha!

Det var nog bara det jag tänkte berätta för er som läser min blogg denna snöiga långfredagskväll. Vi kanske hörs senare (:

långfredag

Ja, dethär kanman kalla en långfredag. Jag har inte så mycket att skriva just nu, jag sitter i soffan hemma hos mamma, tittar på tv, inte så mycket annat. N måste tro att det är det enda jag gör,sitter i soffan, haha! Tro mig, jag kan göra annat också. Det är bara det att jag inte orkar, jag vill verkligen ta dethär lovet till att ta det lugnt, slappa,plugga lite, vila ut, så jag orkar med resten av veckorna som är kvar sen till sommarlovet. Förresten, när slutar ni skolan? Vi slutar redan den 5e, jättetidigt, men woho! Fast när man tänker efter, klassen jag går i är samma som jag har gått i sen 4an, även om jag inte är med alla så kommer man ändå sakna den. Våran klass, sammanhållningen, det vi har blivit. Man kan verkligen vara sig själv i våran klass, och det är så skönt! Jag älskar fan oss, även om det finns spänningar här och var, men vafan? Det kommer det alltid att finnas överallt!

Jag skickade ett sms till Mathias precis, för er som vill veta. Han har det säkert bra där, med över 30 grader om dagarna. Brun kommer han bli. ♥

later guuuuys!

godmorgon!

Godmorgon alla glada! Igårkväll satt jag helt ensam här hemma hos pappa och tittade på vänner so jag hade laddat ner. Jag sat uppe och kollade till klockan var 2 kanske, sen vaknade jag imorse lite innan 7 på morgonen. Haha, vet inte varför, kunde inte somna om. Så jag gick upp, plockade ur disken, la mig i soffan igen och tittade på vänner.

Guuud vad det snöar ute, helt sjukt. Snöflingor stora som 50-öringar faller ner från himlen och täcker hela alltet! Visst, det är mysigt, men det kom ungefär 3-4 månader försent.

Jag vet inte vad jag ska göra idag, om jag orkar hitta på något. Vi får se. later... (:


ps. jagsaknardig!jagsaknardig!jagsaknardig!jagsaknardig!jagsaknardig! ♥

yo

Egentligen skulle jag vilja blogga, men jag orkar inte just nu. Så ni får nöja er med dethär, kanske något mer ikväll, men jag lovar ingenting.

Jag saknar Mathias så, jag vill inte att han ska vara borta sådär länge nu! Vill bara ha honom här! Kom hem fort älskling! Du betyder mest för mig!

spanska

Jag glömde skriva om hur det gick på spanska-provet. Det kändes jättebra, inte svårt alls typ. Eller jag ska väl inte säga något innan jag fått reda på resultatet. Men det kändes som sagt bra iallafall!

Så glömde jag att skriva att jag har blivit sjuk igen, jag som trodde att jag var frisk, men när jag och Mathias kom hem så hade både han och jag lite över 38 grader, så imorgon ska jag inte till skolan, bara dit för att göra SO-provet. Jag blir fan galen på dethär! Att vara lite småsjuk med mesfeber, ska man vara sjuk kan man väl vara det ordentligt en kortare tid? Inte såhär! Detta betyder alltså ingen träning imorgon heller.......

onsdag

Dagen började med att jag höll på att missa bussen, men jag hann precis som tur var! På hemkunskapen var jag med Sandra och vi gjorde potatis-soppa och americanska pannkakor. Det var hur gott som helst. Fast jag vet inte riktigt vad som hände när jag skulle krydda soppan med peppar,jag tyckte inte att jag kryddade mycket alls och så kände vi att den var jättestark och när vi ätit upp den så ser vi på botten att det är hur mycket peppar som helst, det var typ helt svart, haha! Men gott vad det iallafall!

Efter hemkunskapen så så var det håltimma och lunch, jag väntade på Mathias och när han kom så gick vi ner och åt påsklunchen som Werner bjöd på i matsalen. Tur att vi inte gjorde så mycket mat på hemkunskapen!

Jag och Mathias åkte hem till mamma i snöovädret och var där ett tag innan han var tvungen att åka iväg för att möta sin famil och åka iväg till arlanda. Imorgonbitti åker dem iväg till Egypten och jag kommer sakna honom såååååååååå mycket! Men när han kommer tillbaka så ska vi vara med varandra, så är det bara!

later... (:

kväller

Nu är klockan snart 9 och jag har inte gjort så mycket mer än vad jag skrev inlägget innan, jag målade precis naglarna. Det skulle nog vara det isåfall. Imorgon ska jag till skolan eftersom vi har spanska prov, vi får se hur jag mår resten av dagen, men det ska jag väl klara av.

Jag längtar till imorgon!! Mathias, jag saknar dig!!

lalalaa...

Jaha, nu ska vi se vad jag har gjort hittills;

-Pluggat SO
-Pluggat spanska
-Suttit vid datan
-Tittat på tv
-Vilat

Jag börjar bli lite hungrig nu, har bara ätit frukost och ett äpple. För er som vill veta alltså. Ingen träning idag heller som alla kanske förstår.

Jag längtar till imorgon när Mathias kommer. Jag tänker inte låta honom åka iväg sen, bara så du vet Mathe! Du kommer hit på egen risk, du kommer inte komma härifrån. moahaha!

hemma

Ja, idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt så att jag kan gå till skolan imorgon och göra mitt spanska prov och självklart träffa Mathias utan att smitta honom precis innan han åker. Lite lång tråkigt att bara vara hemma kanske? Men jag måste plugga och så så det ska nog inte vara någon fara. Jag och pappa tittade på Meet the Spartans igårkväll, så jättebra var det väl inte, men för den so vill få sig ett gott skratt så rekomenderar jag den, speciellt om man har sett 300 kan jag tro. Fast väldigt överdriven. Nej jag vet inte, se det själva och skriv vad ni tycker :)

Tänkte göra en lista över vad jag ska/kan göra idag;

-Pugga spanska
-Plugga SO
-Måla naglarna
-Blogga
-Sitta vid datan
-Titta på någon film
-Titta på TV
-Läsa

Hahaha! Skriver i något mer om jag kommer på det sen. Händelserik dag? Jag kommer ha fett kul! ;)

lalala

Nu har jag sovit, tittat på tv, sovit, vart vid datan osv. Jag tittade på New York Minute förrut också. Hade inte sett den innan, men det var väl bra. Har precis laddad ner Meet the Spartans också som jag nog ska titta på, vet inte om jag ska göra det idag, jag ska nog inte till skolan imorgon, så jag får se. Pirjo blir nog inte så gla om jag kommer iallafall, hehe. Måste plugga också, något som jag tror att ni har listat ut att jag inte tycker är så kul. Eller det beror på vad det är kanske.

see you guys!


sjuk igen

Jaha, då hade jag feber igen. Blev hemskickad av Pirjo (skolsyster) för att jag hade 38graders feber. Så hade hon ett litet snack med mig om att jag måste ta hand om min hälsa och att jag inte får gå till skolan förrän jag har haft en feberfri dag och ingen träning förän tre feberfria dagar eller hur det nu var. Så nu blir det bara att vara hemma och vila. Jag som skulle göra min nyhetsredovisning (som jag äntligen gjort) men så gör jag den inte denhär veckan heller, undra vad Jens ska tänka. Herregud!

Jag tänkte sätta på någon film nu tror jag, 300 kanske? Vi hörs!

stick it

Nu är filmen slut och jag ska gå och borsta mina tänder och ringa Mathias för att säga godnatt. Åh, jag älskar den filmen, man blir så jävla taggad! Jag har sett den, ja, vet inte hur många gånger. Det är en sån film man kan se om och om igen. Kanske ska börja titta på den innan varje träning? haha!

Men nu måste jag gå, skola imorgon. Sista veckan innan lov, skönt! Godnatt, sov så gott!


äntligen

Nu äntligen har jag gjort min nyhets uppgift, det kommer nog inte bli mer än G på den, men jag orkar inte, det här var fan den värsta uppgift jag vart med om. Jag vet inte varför egentligen, men det var bara en sån grej man inte orkar ta tag i. Usch! Men nu är det klart, vse hjäplte mig lite i slutet med min inrikes, tack! :)

Nu ska vi sätta på Stick It, min favorit film typ, alla borde verkligen se den! Vi var och köpte lite godis för en tag sen, yummi. Så nu blir det move, vi hörs kanske senare. Annars får jag säga godnatt här och nu! :)

NR

Jag säger bara; vem vill inte ha Nicole Richies garderob? Jag vill det iallafall! På något magiskt sätt så förvandlas allt hon sätter på sig till guld, so beautiful! Man ser henne alltid med nya, snygga kläder.
Nicole, wanna switch wardrobe?
image78

söndag

Jag måste säga att det har vart väldigt fint och och skönt väder idag, soligt. Satt på balkongen ett tag, mot väggen där det var helt vindstilla. Mysigt! För övrigt så har jag faktiskt börjat på nyheterna. Är klar med min utrikes och ska bara göra inrikes och frågorna nu. Eller lite senare tror jag, Orkar inte mer just nu. 

Var och hämtade lite saker hos mamma för ett tag sen, sen gick vi och hälsade på farmos och några släktingar som bor här i närheten av pappa, samma område. Nu håller pappa på att laga mat, pommes med korv. Gott! Jag är hungrig som en varg.

Jag vill boka biljetter till gotland! Ska ju dit på kvällen på min födelsedag, längtar ihjäl mig! Men Mathias kommer ju hit på onsdag, så jag får säga hejdå till honom innan de åker till Egypten. Jag kommer sakna honom så otroligt mycket när han är borta, men jag kan inte göra så mycket mer. Vänta tills han kommer hem och jag åker till honom. längtarlängtarlängtar!!

godmorgon

Godmorgon kära blogg! Har ni sovit gott?
 
Jag vet inte varför jag har vaknat så tidigt med tanke på att jag somnade vid 2-halv 3 inatt. Låg och spelade lite harpan. Slog nytt rekord också; 190sekunder! Stolt! Men iallafall, nu är jag vaken och vet inte riktigt vad jag ska göra ( jag ligger i soffan, där jag somnade igår. Det var väldigt skönt att sova här kan jag säga), så jag kommer nog ligga här ett tag. typ hela dagen eftersom jag inte har någont träning. Jag kanske ska hem till mamma för att hämte lite saker och så, plugga, göra min nyhet. Denhär gången måste jag göra den!

Jag har inte provat gå på foten än, inte utan linda iallafall. Det ser inte så farligt ut, jag har bara ont i min knöl (inte ankeln, en annan typ extra-knöl som jag har som är ivägen och väldigt känslig.) Men jag ska ta mig till kylskåpen och ta mig en liten yoghurt nu tror jag.

g

love it  ♥

image77

bajs

Jaha, träningen. Vi började med att värma upp på trampolin för att Ingrid (våran tränare) skulle bli sen. Sen mjukade vi lite och körde lite styrka  och efter det började vi köra på matta. Det gick helt okej bra. Jag körde framåt; handvolt-540  och mina armar flög åt alla håll, måste få till det så att dom är in mot kroppen! Vi var inte så många idag på träningen, det är många som är sjuka. Men de fem andra som var där körde på bra de med!  Efter ett tag hade vi fruktpaus och sen skulle vi börja köra hopp. Innan vi började så skulle vi fixa landningsmattorna och så ska jag ner i gropen och känner att jag trampar på något hård (kanten) med halva foten och sen andra halvan ner i gropen. Denice går bakom mig och ramlar också ner och först börjar vi typ skratta sen känner jag hur ont jag har i foten, som att någon hugger den med en kniv. Så det blev inte någon mer träning för mig inte. Ingrid lindade foten hårt för att den inte skulle bli så svullen. Pappa fick komma och hämta mig med bilen och bära ut mig. Jag ville bara hugga av den! När vi kom hem så tog pappa på någon salva så att det skulle kännas bättre och det gör det väl, lite. Den är svullen, men inte så farligt. Det blir nog ingen träning imorgon iallafall och vi får se hur det blir på tisdag. Just nu vill jag bara hugga av foten från benet.

Hur har eran lördag vart?
Vi hörs senare, pussokram!

(lite detaljerat, men det kan väl vara kul med lite omväxling, haha)


Fredag

Hejhej! Hoppas alla mår bra och har haft en bra vecka!
 
Den här veckan har gått så hilma fort, helt sjukt! Eller vad tycker ni? Kanske för att jag, så fort jag kommit hem, direkt gått och lagt mig i soffan och sovit typ. Jag som hade tänkt göra mig nyhetsuppgift, (på riktigt verkligen!) men jag har inte hunnit. Eller hunnit var verkligen inte rätt ord,men jag har helt enkelt glömt bort den, veckan har gått så otroligt snabbt! Så nu måste jag sitta med den i helgen, precis vad jag inte ville.  

Emmae var inte i skolan idag efter som hon blev avslängd från sin häst igår och har brutit nyckelbenet, stackarn! Krya på dig älskling! Egentligen tänkte jag gå hem till henne idag efter skolan och överaska henne med lite choklad och en tidning kanske, men det gick inte för hon var tvungen att vila. Det får väl bli en annan gång.

Ikväll ska jag verkligen inte göra någongting, jag vill bara sitta hemma, med något gott nära mig, en film och bara vara helt för mig själv. Vasilika ska till pappa och det ska väl jag också egentligen idag, men jag åker dit imorgon istället för jag ska på träning imorgon så jag tänkte att jag kan lika gärna bara sova här ikväll. Så från och med imorgon och veckan ut så kommer jag att vara hos min fader, för er som undrar.

Tillbaka till ikväll. Jag kännererkligen för att chillachillachilla. Ligga i soffan och tjocka mig riktigt mycket och så får det bli! Prata med Mathias ska jag göra också, för jag saknar honom så! Vi ses på insdag hjärtat! :)

Och vi kanske hörs lite senare, vi får se, pok!

björn gustavsson

Hallå man kan nästan tro att jag har tagit ledigt från bloggen. Men det kommer. Denna torsdag har gått snabbt, härligt. Marina (min kusin) fyller år idag, så när mamma kommer hem så ska vi åka till henne. Ska inte på träningen eftersom jag fortfarande har lite feber. Så tänkte bli helt frisk till helgen istället! :)

Imorgon åker uganda gruppen i våran skola till uganda. Som de har längtat. Lite avis är man ju, men hopppas att ni får det jättebra! (från klassen är det isak, livia och alexandra) Vi kommer sakna er dessa två veckor!

Tänkte lägga in ett litetklipp på Björn Gustafsson, som avslutning. Funny! :)

sjuk

Hej alla som läser min blogg och är lite besvikna på att jag inte har skrivit. Det är faktiskt så attja plågar mig upp på mornarna (idag försov jag mig) och kämpar mig igenom skolan och sen när jag kommer hem så orkar jag inte så mycket mer än att slänga mig i soffan med mjukiskläder och en filt och tittar på tv/läser/pratar med Mathe. Så så är det. Jag sitter inte ens vid datan. När jag kom em från skolan idag hade jag 38.5 och nu har jag bara 38.2, så detgår neråt. Haha! Det där med kämpar mig upp och igenom skolan lät ganska hemskt, riktigt så farligt är det kanske inte. :)

Men nu ska jag sova lite,prata med Mathias först såklart. Saknar honom!

Godnatt och sov så gott!

outsiders

Hallo, har sovit ett tag, vaknade vid 19 någon gång och nu sitter jag och tittar på outsiders. och väntar på att Mathias ska komma hem, han är hos sina grannar. Jag saknar honom, vill prata lite med honom.  Vi skulle egentligen ses i helgen men det gick inte, så han kommer upp nästa onsdag och sover här sen åker han till egypten på torsdag och vara borta i två veckor. Jag kommer sakna honom sjukt mycket då. Men när han kommer hem så ska jag åka ner till honom på kvällen den 7april (min födelsedag) sen ska jag vara där den 8e och åka hem den 9e, det är iallafall vad vi har bestämt. För den 8april (som alla vet) har jag och Mathias vart tillsammans 1år. Tiden har gått så himla fort!  Men jag satt och tänkte lite nu innan och kom på att det är dig ag vill vara med Mathias, bara dig! :)

sjukling

Nu är jag hemma, jag gick till Pirjo (våran underbara älskade skolsyster) och hon tog tempen på mig och sa att jag hade 38.4 och att det var bäst att jag gick hem och vilade. Så jag gick hem i regnet och la mig i ett varmt och mysigt bad, jätteskönt! (även om jag inte är något fan av att bada badkar).

Nu ska jag lägga mig i soffan med en filt och lite te och titta på tv, är ganska trött så kanske somnar. Men vi hörs senare tror jag.

peace and love

måndag

Godmorgon! Nu har jag spanska och vi sitter i datasalen. Jag är trött. men i slutar nu, så vi hörs sen! :)

sova

Nu ska jag gå och fixa iordning mig och sen ringa Mathias. Sen ska jag sova utan att ha gjort nyhetsuppgiften och vakna imorgon och ta dagen som den kommer. Ska nog inte säga att jag ska göra den nästa vecka heller. För jag tror att det kommer bli likadant då. Bara för att man vet att man måste göra någonting så gör man det inte. Så jag gör den när jag gör den, sen säger jag till så redovisar jag bara. Så får det bli. Sista vecka att göra det är ju vecka 19, så jag behöver inte ha panik.

Godnatt och sov så gott alla! godnattpuss!

video på fanny

Eftersom jag lovade att lägga upp videos från helgens läger så måste jag väl göra det nu, annars kommer det inte bli gjort. Hade inte så många videos som jag trodde, men här är en :)



Detta är fannys dubbel-sträckt-540, you go girl!

trött

Asså jag blir galen, jag har fortfarande inte gjort min nyhetsuppgift, varför kan jag inte bara ta mitt ansvar och göra den (inte kvällen innan när klockan är typ 21 då alltså.) Nu orkar jag verkligen inte göra någonting, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tror att jag håller på att bli sjuk också.

bajsbajsbajsbajs,

söndagsmorgon

Hejhej! Nu ska jag vara sådär tråkig och säga att jag inte orkar skriva om helgens händelser. Men lite snabbt kan jag berätta. Ni vet ju att jag var på gympa-läger, det gick väldigt bra för mig på fredagen och början av lördagen, men sen fick jag sån himla huvudvärk, jag mådde illa för att jag hade så ont i huvudet så det var inte så kul. Annars så hade vi jättekul, och alla körde på jättebra! Ska lägga in lite filmer och bilder senare idag, det lovar jag!

När vi kom hem vid 18, så skulle jag fixa mig och sen på fest med några tjejer från gympan. Vi var hemma hos mig ett tag först, sen åkte vi till mälarhöjden. Tänker inte berätta så mycket mer om det, kul hade vi iallafall :)


Nu ska jag snart göra min nyhetsuppgift som är till imorgon, vi hörs hombres! :)

godmorgon godmorgon

Hoppas att alla har sovit gott! et har inte jag gjort, låg vaken ganska länge i natt. Men nu är jag uppe iallafall! :)

Oj vad klockan är tidigt och jag sitter här och äter frukost redan.Men inte allt för trött, en härligmorgon. Hoppas jag hinner måla naglarna innan jag går också,detlär jag ju göra, ellerhur? haha! :)

Efter skola så ska jag till tcentralen för att möta resten av sofiorna och åka till gävle så jag kommer nog inte krivaså mycker mer idag, kanskeett mobil inlägg? Annars så hörs vi igen på lördagkväll när jag har kommit hem.

torsdag

Jag vet, jag har inte skrivit på hela dagen, men jag har inte orkat och inte haft tid. Jag kom hem till pappa från träningen för ett tag sen. Innan träningen så var jag i skolan, sista lektionen och grekiskan var riktigt segt. Efter det gick jag hem till mamma för att hämta lite saker som jag skulle ha när jag åker till gävla med gympan imorgon.

Är inte så skrivglad idag, så det blir inte så mycket mer. Kanske lite senare, annars får jag säga godnatt nu! :)

trött

Jag ligger  soffan och segar. Ska nog gå och lägga mig snart. Jag har ont i mitt högra ben, jag tror att jag fick den  tisdags. Nästan som träningsverk eller växtverk eller något, fast skitont. Kan knappt sträcka helt på benet. Inte så kul. Vet inte om jag har sagt dethär, men på fredag ska vi (gympan) på läger i gävle. Vi kommer hem på lördag kväll. Det ska bli jättekul! :)

Jag saknar mathias, jag vill bara lägga mig i hans armar!

onsdag

Halloj! Bullarna blev skitgoda idag. mums! Jag, Emmae, Livia och Isak gick ner till matsalen och tog ett glas mjölk och gick och satte oss och åt bullar med mjölk. Juste, har ju glömt att berätta, vi har fått bubbelvatten till matsalen! Haha! Något som verkar uppskattas.

Vasilika ligger här bredvid i soffan och tittar på One Tree Hill, jag också kan man väl säga. Myspys. mihi

Nej, jag har inte så mycket att skriva om nu, vi hörs senare, pussokram!

godermorgon

Godmorgon, sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Jag har precis hoppat ur duschen och ska snart sminka mig. Bussen går om en halvtimma så det är ganska lugnt, skönt. Jag låg och drog mig länge i sängen imorse. Idag på hemkunskapen, andra lektionen, så ska vi bara bullar! yummi! Jag ska nog smsa Emmae och fråga om vi ska åka och simma efter skolan, det skulle faktiskt vara skönt. Är inte barnsvakt idag eftersom att Elviras mormor och morfar är hos henne tydligen. Ganska skönt, men inga pengar då. tihi

Vi hörs med senare, pok!

hemma

Nu är jag hemma och har ätit. Måste skriva att bussredan som skulle ta kanske en halvtimma tog en och en halvtimma, om inte mer. Orkar verkligen inte skriva något, är så himla trött och måste hitta massa saker om biobränslen och sen duscha. Sen sovasovasova! Utan min Mathias bredvid mig, igen... Jag saknar honom helatiden. Det är han som får tiden att gå, dagarna att gå. Jag längtar och längtar efter att han ska komma så att tiden bara rinner iväg. Världens bästa, vi två! :)

Godnatt kära blogg, vi hörs imorgon! :)

crazy bussresa (mobilbloggar)

asså vad ska jag ta mig till. Jag skulle ta bussen som gick mot skärholmen men den gick på andra sidan av vägen och det var typ värsta motorvägen med mellanrum mellan vägarna typ. Och om jag skulle till andra sidan så skulle jag behöva gå igenom värsta och då menar jag värsta våldtagartunneln. Och den var lång, eller såg väldigt lång ut och damen jag frågade om hur jag skulle ta mig till andra sidan kollade på tunneln och såg helt rädd ut och ba; oj.. Det gjorde ju så att man verkligen ville gå igenom där. Haha! Nu sitter jag iallafall i skarpnäck och här ska bussen stå i 20 min. Så det där om att jag skulle vara hemma halv kan jag ju drömma om. Vilken krångel. Jag får lära mig det här, vilka vägar som är bäst. Inte den här iallafall. Aldrig mer. Nu ska jag väl försöka sätta rekord på quadra pop på mobilen. Har en no-grej jag måste göra när jag kommer hem sen också. Magen skriker! Vi hörs säkert senare på bussen. Haha!

buss påväg hem (mobilbloggar)

nu sitter jag på bussen påväg hem från träningen och är jättehungrig. Jag hade helt glömt bort tiden när jag kom hem från skolan och när Vasilika kom hem så var klockan halv sex och min buss skulle gå om 10 minuter. Det var inte så kul. Jag fick byta om snabbt och skynda iväg till bussen helt enkelt. Men det gick bra på träningen iallafall. Med tom mage. Jag hade ett äpple med mig till frukt pausen som tur var. Det är typ någon som sitter och käkar pizza här på bussen någonstans bakom mig. Med banan och curry, jag känner doften. Inte så kul det heller. Haha! Ni kanske märker att jag är ganska trött. Kommer inte vara hemma förän halv 11. Och då ska jag ätaätaäta. Det är det enda jag kan tänka på typ, haha! Nu ska jag byta buss, skriver mer sen. Puss på er alla :-)

home

Hejhallå alla bloggläsare!

Äntligen hemma. Jag missade bussen i fruängen och den går bara en gång i halvtimman så jag fick vänta en halvtimma på nästa buss helt enkelt. Sista lektionen (SO) gick så otroooligt segt idag, bilden som var innan också. Men jag klarade mig igenom båda dom två. haha! Amen  ja.. Har inte så mycket mer att skriva. Eller jag orkar inte riktigt, haha! Så vi hörs senare, pusss!

godmorgon

Godmorgon på alla! Sovit gott? :)

Det har jag gjort, hade lite svårt att somna bara, vet inte varför. Men nu är jag vaken och ska snart gå till bussen. Halv går den. Det var inte lika lätt att komma upp idag som det var igår, kanske för att jag började 9 igår och 8.10 idag. Men det är sånt man får leva med helt enkelt. Nu kan jag inte sitta här längre, vi hörs senare, pok!


smala kändisar

Jag kollade precis på ett program på tv 400 som handlade om extremt smala kändisar. Sjävklart så hade dem med Nicole Richie, Victoria Beckham, mf. Det är otroligt hur de kan gå ner allt från 10-(tom. som en kändis hade gjort)45 kilo. Detta är helt sjukt. Hur kan man ens gå ner så mycket, och på inte alls lång tid. Att gå ner i vikt bara för att få bära en speciell klänning(stl.30) på en modevisning eller gå ner/upp i vikt för att få en speciell roll i en film. Detta kan inte vara sunt för deras kroppar och inte heller för dem, man kan inte må så bra psykiskt heller. Jag kan tänka mig att de har en väldig press på sig och att det (precis som de sa på programmet) har blivit som en tävling mellan kändisarna om vem som går ner mest i vikt och vem som är smalast. Det som var det värsta med detta vad att de kunde räkna ut hur gamla dessa smala kändisar skulle bli om de fortsatte såhär. Nicole skulle inte bli över 70 och Victoria räknade dem ut att hon bara skulle bli 54år (!!!). Skärpning på er, såhär kan det inte fortsätta. Tänk på vilken ikon dessa människor är för ungdomar idag.

Det var nog allt för mig idag. Godnatt på er alla och hoppas att ni har haft en bra dag! :)

saknasaknasakna

Ni kan få tycka att jag tjatar. Men jag saknar dig så mycket Mathe! Du var ju här hela lovet, hur ska jag kuna vänja mig vid att du inte är det nu. Det har bara gått ett dygn och jag kan inte sluta tänka på dig, miss you! Vill inte sova ensam inatt älskling. Vill ligga i dina armar. Eller bara veta att du finns nära.

you are the best ♥

när en tjej...

När en tjej är tyst - Så rullar det med miljoner av saker i hennes huvud. 
När en tjej bråkar med hennes kille - Tänker hon väldigt djupt.
När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor - Så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
När en tjej svarar "jag mår bra" efter några sekunder - Mår hon inte alls bra.
När en tjej kollar på dig - Undrar hon varför du ljuger.
När en tjej lägger sitt huvud på sin pojkvänns axel - Så önskar hon att du är hennes förevigt.
När en tjej ringer dig varje dag - Då söker hon din uppmärksamhet. 
När en tjej smsar dig varje dag - Vill hon att du svarar åtminståne en gång.
När en tjej säger att hon älskar dig - Då menar hon det. 
När en tjej säger att hon inte kan leva utan dig - Då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
När en tjej säger att hon saknar dig - Så kan ingen i hela världen sakna någon mer än hon saknar dig.
När en tjej kollar ner på golvet istället för dig - Då är du för söt för att kolla på.

(Tagen från http://marijnas.blogg.se) Vad tycker ni, stämmer det? Ganska bra va? ;)


måndag

Det är måndag och första dagen i skolan efter lovet, Jag hade inte svårt alls att gå upp imorse fast jag hade trott att jag skulle ha det. Det gick ju lätt som en plätt, klockan ringde och jag gick upp, bara sådär. Det var en chill dag i skolan. Jag gjorde inte min nyhet eftersom att jag inte hade haft mina papper hemma och kunnat göra något. Jens blev nog lite glad över det för han sa att det inte gjorde något eftersom vi skulle gå igenom massa saker. Skulle göra nästa vecka istället.

Snart ska jag och Vasilika måla i vårat rum här hos pappa. En svart vägg och de andra är redan ljusljusgrå. Det ska bli jättekul, moahaha! Fint kommer det att bli också.

Vi hörs senare (:

sakna

Nu har Mathias åkt, vi lämnade av honom i fruängen så åker han till tcentralen där han ska ta bussen till båten. Halv tolv kommer han att vara hemma stackarn. Det är väl lite mitt fel eftersom att jag övertalade honom att ta 20 båten istället för den som gick 12 eller något. Men det är jag glad för, han med tror jag. 

Jag sankar honom redan, usch! Jag vill bara att han ska åka tillbaka. Plinga på dörren. Jag vill inte sova ensam inatt :(

Nu måste jag plugga, har inte hittat några nyheter än. ååh, jag pallar inte! Imorgon är det skola också. abo, men det ska bli kul att träffa alla igen :)

söndag

Nu har både jag och Mathias duschat och nu ska vi plugga. Dum som jag var så sa jag till min so-lärare att jag kunde göra min nyhets-uppgift på måndagen efter lovet och jag har inte ens betygskriterier eller någonting med mig. Jaja, jag får väl försöka komma ihåg, annars kanske det står på schoolsoft.

Jag ser att det snöar ute, inte så kul. Det som har varit så fint väder nästan hela lovet.

see you :)


godmorgon!

Nu sitter jag hos pappa, med Mathias bredvid mig som kollar på ishockey, funny!  Vasilika och Dennis ligger fortfarande och sover. Jag längtar till frukosten för då ska jag äta farmors goda piroger som jag älskar!

Ikväll åker Mathe hem till gotland, och jag kommer sakna honom så mycket att jag inte ens vill tänka på det. Men vi har haft en bra vecka, chillat, vart i stan, på IKEA och lite annat kul.

Ni såg säker inlägget innan från min syster. Ett tag efter det så började Dennis och Vasilika laga mat (korv i ugn) och jag och Mathe åkte till ica kvantum i kungens kurva för att köpa godis till melodifestivalen. Ni som har vart där vet att det finns 500 smaker och att det spelar ingen roll om man bara tar 3 godisar av varje som man tar, det blir ändå huuuur mycket som helst. Vet inte om jag ska säga hur mycket vi köpte, men det var över ett kilo iallafall. haha!

Vi hörs guys, :)

gäst

Heeeeeeej! Storasyster här. JO och Mathe ligger här bredvid och kramas i soffan hos pappa. Pappa gick nyss så vi har FF, haha. Dennis hämtar vatten och twix åt mig nu.. och åt JO. Mathe är tönt som inte gillar choklad!

Idag har vi vart på ikea och kollat lite. Tror vi ska kolla på melodifestivalen ikväll, även fast det ät fett trist. Mathe röstar på fotboll... som vanligt.

Igår var jag och Anna ute på 90s för alla som vill veta. Det var naaaaaajs som fan.
Tack för mig, hejdåååå!

image75
Joanna och jag. Grekland 06

RSS 2.0