8 juni

Dålig update, i know! Kan inte direkt säga att jag har haft fullt upp heller. Men Jag mår bra och lever. Fortfarande, fortfarande (!!!) har jag inte fått reda på något om USA. Blir galen! Det måste komma snart!

Idag iallafall var jag hos tandläkaren och fixade en lagning som hade gått sönder så det blev att gå förlamad i halva ansiktet denna måndag också. Var hos tandläkaren förra måndagen också mämnligen. Men det gick så bra så! Nu är allt bra, haha!

Efter skolan så träffade jag och pappa mamma och vasilika. Vi hämtade ut min nya dator. Min förra (som jag fick i julas) gick ju sönder för ett tag sedan. Jätteledsen för det, gillade verkligen den! Men denhär var också hur snygg som helst så :)



Vit och svart. Väldigt stilren. Bra med batteri och minne och så. Det är väl den enda jag behöver veta egentligen, är ingen  expert så. haha! Men vi hörs och ses, ha det bra! ♥

4 juni

Godmorgon! :)

Härlig dag idag, (bortsett från regnet). Jag börjar 12 för att ha lite betygsnack sen börjar min nästa lektion 14.50 och då ska vi väl också bara ha betygsnack, haha! Nödvändig dag men jag vill verkligen veta så! Speciellt samhällskunsapen, tror jag ligger mellan vg och mvg, hoppas på mvg! Håll tummarna! Jag  måste kila iväg nu för min buss går om 8.

Puss på er! ♥


2 juni

Hejsan allihopa! :)

Orkar inte berätta så mycket om SM-helgen i uppsala. Mend et var vädligt trevligt iallafall. En tävling som gick väldigt fort, en härlig kväll som blev till morgon och ledde till dag med sol och final, tävling. Grattis till alla som tog sig till NM! :D

Idag var jag hos tandläkaren, lagade ett hål. Gick runt med bedövning i hala ansiktet hela dagen. Så obehagligt! Bet mig i kinden säker 1000 gånger utan att märka det för jag hade verkligen ingen känsel. Men efter tandis så gick jag och Vasilika lite i skäris. Jag köpte skorna som jag ville ha, fanns ett par kvar i min storlek, De hade tydligen försvunnit så fort de kom in imorse. Så glad! :D

Tråkigt med vädret, hade hoppats på att det skulle fortsätta vara superfint väder, iallafall lite sol resten av... livet? :)



Haha, såhär snygga var jag och Vasilika när vi var ute och gick igår.

RSS 2.0