BLOGG Hejhej, jag tänkte prova om det går att mobilblogga. Här är%

Liten Joanna.jpg
BLOGG Hejhej, jag tänkte prova om det går att mobilblogga. Här är jag när jag var liten, troll. Hoppas att det kommer fram nu då, så kan jag blogga lite om hur det går på tävlingen. Godnatt på er!

träning

Hej igen, nu är jag hemma. Alla var ganska trötta på träningen idag, men det gick bra ändå. Imorgon åker vi. Vi ska samlas i tcentralen och åker tåg därifrån till göteborg. Sen kommer vi hem (glada och lyckliga hoppas vi på!) på lördag kväll, vilken tid vet jag inte riktigt, men runt 6 - 7 någon gång tror jag. Som ni förstår så kommer jag då inte att skriva något i bloggen. Kanske kan försöka lära mig hur man sms-bloggar. Får se :)

image33 
Sonja på bild

Om jag inte skriver mer ikväll så får alla ha det så bra och en god natt! kram!

torsdag

Halloj! Nu har jag precis kommit hem från skolan, hade grekiska sista lektionen. Det känns lite sådär att gå dit när alla andra slutar, men när jag väl är där så är det bra. Jag går dit direkt efter att jag har slutat och slutar 15, så det är ju hur bra som helst!

Snart är det fristående träning, sista träningen innan JNM-kvalet. Det går säkert bra.

natti

Nu ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött. Så hoppas att alla har haft en bra dag, för det har iallafall jag haft! Godnatt på er alla! :)


mathias

Skrivet 18 jul 07

Det finns en sak som jag vill att bara en person ska veta, och få höra. Jag hoppas att du redan vet om det, men jag vill verkligen att du ska förstå. Det var du som gjorde min dröm verklig, det är du som alltid får mig att le. Hur skulle jag klara mig utan dig, när jag vet hur underbart jag kan ha i din närhet. Framför allt vill jag bara vara i din famn, sitta och titta ut över havet, med solen på nedgång. Hur ska jag förklara och visa hur mycket jag vill att det för alltid ska vara du och jag. Du är så lång bort från mig och jag saknar dig. Men vi klarar det, det gör vi alltid, och sen när vi ses kan inget ord i världen beskriva hur lycklig jag är. Jag tänker på dig hela tiden och det går inte en sekund utan att jag tittar på min mobil för att se ett missat samtal eller ett sms, från dig. Jag frågar mig själv hur det kan finnas en människa som dig, och hittar inget svar. Det finns ingen som du. Du är den första jag känner såhär för, du är den första som jag tror på, jag tror på oss. På att det ska vara du och jag.
Jag gillar dig, verkligen, och för varje minut som går så älskar jag dig bara mer och mer.


onsdag

Som ni kanske vet; det blir inte så mycket skrivande när mathe är här. Men nu har mathias precis åkt :( Hans mamma kom och hämtade honom så skulle dom åka iväg till nynäs. Men innan dom åkte så åt vi spagetti och köttfärssås och på tal om det så var det precis vad jag gjorde på hemkunskapen. Jag var själv idag för att isak var sjuk. Men det gick så bra iallafall! Efter hemkunskapen skulle jag, mathe, och emmae på ett ärende, simon var också med. Och det gick så bra så. Emmae var egentligen sjuk idag, men ett ärende är ett ärende och måste uträttas. Krya på dig bajs!

Det var nog allt om idag, skriver mer senare. puss&kram!


Tisdag

Hej alla glada! Hoppas att alla mår bra! Det gör iallafall jag, bara min bränna som svider lite. Asså imorse, jag blev nästan lite rädd när jag såg mig själv i spegeln, sjukt röd, hoppas det lägger sig till imorgon. Idag hände inget speciellt. Slutet av so-lektionen var ju lite flummig, jag, Emmae och Livia var väldigt trötta och visste knappt vad vi gjorde tror jag. Men det är bra att Jens har fått sin lilla bebis för några dagar för då kan man ju inte vara sur!

Mathias har åkt iväg för att träffa sin mamma och gå på tibbles öppethus, hoppas att det går bra där. Jag sitter bara här vid datan och gör ingenting, ska iväg på träning snart. Eller träning och träning, det är väl mest genrep inför JNM-kvalet, ska bli kul! Så jag ska väl få i mig något att äta, sen ska jag åka iväg. Längtar redan efter mathias!

Jag hade inte på mig stegräknaren idag, men tänkte bara skriva att jag gick 10100 steg igår :)

Vi hörs lite senare, puss&kram!

måndag

Idag har det vart en lång dag, jag ska berätta lite snabbt orkar inte med detaljer. Vi åkte skridskor på idrotten (som var sista lektionen)och det gick faktiskt väldigt bra, bättre än jag trodde. Juste, det här får jag inte glömma, jag fick mgv på mitt spanska-brev så I'm happy!

Men iallafall, efter skridskoåkningen så åkte jag och emmae in till stan. Vi skulle lämna tillbaka emmas väska som hon köpt på Bianco, men hon skulle bara få tillbaka tillgodokvitto eftersom hon inte hade med sig något kvitto. Så hon hittade direkt ett par skor, en plånbok och lite annat. Skorna var på 75% rea. Även jag hittade ett parskor där på rean. Dom kostade från början 500kr men jag köpte dom för 100kr, och då blir man ju alltid glad! Så köpte jag två linnen från hm.
 


Vi gick en snabbis till McDonalds där det hände massa saker som jag inte orkar skriva om, hahah! Det var inte riktigt min dag. Men när vi var klara där så åkte vi och solade i hornstull och nu är jag lite burnad i ansiktet, men det lägger sig nog snart. Sen åkte vi hem till oss, efter en hektisk dag. Men vi var hela och belåtna. Speciellt nöjda med våra fynd!
 
Snart kommer Mathias. Klockan 21 någon gång skulle dom komma, så det plingar nog snart på dörren. Ann, mathias mamma, skulle också komma upp och häsa på en liten sväng. Trevligt! Jag har saknat dig så mycket älskling!

Jag har en liten varning till Ann Finer (?), din dotter har viktiga saker att prata om ikväll, lycka till! (haha)

Vi hörs kanske lite senare ikväll, puss&kram!

godkväll

Nu har våga gäster gått, det var min gudmor med hennes äldsta dotter och min kusin och hennes mamma som var här. Vi fikade och pratade lite. Jag hade namnsdag den 7 januari, och när min gudmor skulle komma då så var jag inte hemma så har jag inte haft så mycket tid på ett tag så då blev det att dom kom idag, och jag gick tre glas till min samling; blåklocka. Varje år när jag har namnsdag så får jag ett eller flera glas därifrån, jättefina verkligen! Jag använder dom ju inte, men det är kul att ha när man blir vuxen. Vinglas, grogglas osv i samma 'märke'.

Det här blir nog det sista för idag, vi hörs mer imorgon! Godnatt på er alla!

Antal steg idag; 3700, (+träning 3 timmar då jag inte hade på mig den)

Träning

Jaha, då var jag hemma igen då. Ingen speciell träning. Alla verkade vara hyfsat trötta. Men det tar fixar sig på tisdag! Sista redskapsträningen innan JNM-kvalet. Sen är det en fristående träning på torsdag och då sätts allt, ellerhur?

Vi hörs lite senare, love u gajs!

söndagsmorgon

Godmorgon allihopa, hoppas alla mår bra! Jag har precis ätit upp min frukost (gröt) och nu sitter jag här vid datan. Jag vaknade jättetidigt idag, typ kvart i 8, vet inte varför men jag kunde inte somna om iallafall. Idag ska jag på träning igen, 13.30 börjar den och slutar 16.30 så jag är hemma vid 17 någon gång. Min gudmor ska komma på besök vid 19 också, trevligttrevligt!

Jag har försökt ringa mathias ett par gånger, men han ligger nog och sover så om du vaknar och det dethär så vet du att jag tänker på dig!

Skriver mer senare, kram!

godkväll

Nu sitter jag vid datan igen, jag har tittat lite på harry potter, pratat med mathe i telefon och nu äter jag apelsin. Det är så jäkla gott, underskattat helt klart! Jag älskar apelsiner. På tala om det (?) så kommer mathias på måndag kväll, han ska på öppethus på tibble på tisdag. Gud vad jag längar, jag saknar honom så mycket helatiden! Men det går inte att beskriva hur glad jag är när du är här, så det är det värt! Jag ska snart gå och lägga mig, är väldigt trött faktiskt. Så vi hörs mer imorgon. Godnatt!

Antal steg idag; 2015, lite skillnad från igår, men tänk på att jag tränade i 3 timmar och inte hade på mig stegräknaren då! :D

jarmo&musse i sexbutik


Träning

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, kom hem från träningen för ett litet tag sen. Det gick faktiskt bra på träningen idag, det var jätteskönt, eftersom det har gått lite sisådär innan. Men idag var det en bra träning. Vi började på hopp och sen matta och där fick känna efter själva vad vi behövde träna på. Så jag valde framåt varvet; sträcktfrivolt-handvolt-halvskruv. Och det går väl bra kan man säga, jag har bra fart och så men det är bara det att jag inte vågar ta upp den, utan jag kör den ner i gropen, så det ska jag öva mer på, måste våga! Tar en liten bit i taget :)

Just nu håller jag på att koka spagetti som jag ska äta med någonting, vet inte vad än. lite grönsaker, fetaost och oliver kanske? Vasilika är inte hemma och mamma jobbar, så då får det duga! Ska inte göra något speciellt ikväll så jag skriver säkert lite senare, kram sålänge!


image30

Igårkväll

Sorry för att jag aldrig skrev ett ingäll igår, Men när jag kom hem från att jag hade vart på cybertown och vart och ätit så var jag ganska stessig, jag fixade bara iordning mig snabbt och gick hem till rebecca.

Det var iallafall jätteroligt på cybertown, Jag var typ sämst, kom på 22a plats av 24, men det var skitkul! Jag hade typ 187 poäng, medens alla andra hade typ 400 någonting. haha! Men efter min förlust så åkte vi till kungshallarna och åt, jag åt libanesiskt, kyckling med potatisklyftor och olivröra. Hur gott som helst. Dom andra åt lite olika, sushi, wok, taco osv.
                     image27



När jag kom hem igen, var det dags att gå till rebecca. Jag träffade emmae och simon på vägen så dom följde mig ner. Det var funny där, ganska mycket folk. Några som gick i vår skola förrut och några man inte kände, men det var kul ändå! När det var dags att gå hem så ringde vasilika och undrade om jag var hemma, för hon och dennis var påväg hem, så jag bad dom ta med sig Poppe och komma och hämta mig: Och det gjorde dom så snällt. När vi kom hem satte vi oss och drack te och åt lite mackor. Sen var det sovtime.



Antal steg; 10666 (+att jag inte hade på mig den när vi spelade laserdome och inte när jag gick till rebecca.)

fredag

Hej allihopa! Nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter vid datan i vasilikas rum och dricker chailatte. Ja, vad ska man säga om dethär veckan då? Det har gått snabbt. Det är väl inget speciellt som har hänt tror jag?16.30 ska jag möta gympatjejerna och så ska vi till cybertown och sen ska vi och käka i kungshallen. Ska bli jättekul, jag har bara vart på cybertown en gång innan och då var jag typ 10år eller nått. När jag kommer hem sen så ska jag fixa iordning mig lite sen ska jag hem till rebecca som har lite party eftersom hon blev 16år i veckan. Grattis förresten! Det ska bli najsigt! Nu inna jag åker ska jag chilla lite, kanske vila lite? För jag är så himla trött efter denhär dagen. Vi hade innebandy på idrotten och jag kämpade verkligen! Egentligen skulle jag till stan med emmae efter skolan, men så hade hon glömt alla sina saker hemma typ så det blev inget och jag som ville köpa ett par mjukisar. Såna som mamma har, jag hade på mig dom igår på träningen. Dom är verkligen så himla sköna! Svarta med en stor mudd nere vid fötterna. Ska nog köpa dom imorgon innan gympan istället, för jag vill verkligen ha dom!

Skriver mer senare, kram!

torsdag

Torsdag, det känns som att torsdagarna bara går fortare och fortare nu förtiden och det är ju bra!

Träningen idag, det var fristående. Det börjar se riktigt bra ut nu. Små sakersom kommer bli bra till tävlingen. Fanny har lagt upp en video på facebook och jag bad henne lägga upp den på youtube så att jag kan lägga upp den i min blogg så att dom som vill kan se.

Tänkte börja med en ny sak här i bloggen eftersom att jag har köpt en stegräknare. Varje kväll innan jag går och lägger mig, eller iallafall i sista inlägget så skriver jag upp hur många steg jag har gått. Det är faktiskt kul, man vill försöka slå sitt rekord helatiden. I förrigår gick jag 9200 steg ungeför, igår ca. 9000 och idag har jag bara gått 6716 steg. Då vet ni det och jag tycker verkligen att ni ska köpa en ni också! Det finns på ex stadium och andra sportbutiker och den jag köpte kostade bara 179kr. super!

Jag ska lämna en hälsning till min syster Vasilika och Dennis! Bajbaj!

träning

Igår var det träning. Eller träning och träning. Det skulle komma tre domare för att kolla på när vi körde så bromma-killarna och vikingarna var också där för att få visa upp sig. Det var som på en riktig tävling skulle man väl kunna säga. Först förträning i alla grenar och sen 'tävling'. Det gick ganska bra tycker jag faktiskt. Om ni undrar varför det kom domare och tittade så var det för att vi snart ska vara med och kvala in till JNM (Junior Nordiska Mästerskapen) Och då kan det vara bra att veta vad man behöver göra för att allt ska bli perfekt. Jag kommer inte ihåg hur många lag som skulle vara med i damernas tävling men det är iallafall bara två lag som går vidare så det kommer bli en hård och spännande tävling! Jag kan lägga upp lite bilder och filmer någon annan gång så ni som inte vet riktigt vad gymnastik är får reda på det.

Nu ska jag kila, pok!

dagens dag

Jaha, nu känns det som att jag har mycket att skriva om och mycket att göra. Så har jag kännt hela dagen. Först ska jag blogga lite om dagen, gymnasie osv. Sen ska jag skriva om träningen igår och efter det ska jag fixa lite i mitt rum tänkte jag och så ska jag hinna läsa. Helst läsa ut boken (En komikers uppväxt, som vi läser på svenskan)eftersom jag har lånat emmaes bok och jag inte vet vart min är. Det är faktiskt första gången jag har tappat bort en av skolans böcker så jag hoppas jag hittar den i mitt rum. Iallafall och under denhär tiden som går så vill jag gärna prata med mathias också. Men det är väl lika bra att börja;

Efter skolan så åkte jag och Emmae in till slussen och gick och satte oss på 7eleven. Vi åt en sandwich och drack, sen köpte vi lite godis (ajabaja på en onsdag)När vi hade suttit där i mer än en timma så kände vi att det var dagt att gå. Vi åkte iväg till kärrtorp för att utforska skolan. Och som både jag och emma visste så verkade det vara en bra skola. Jag känner nästan att jag inte vet om jag ska välja kärrtorp eller värmdö, det står liksom mellan dom nu. Men jag tror iallafall att det blir värmdö som första sen får kärrtorp komma i andrahand, fast jag skulle verkligen inte bli besviken om det blev kärrtorp jag började på. Det var en trevlig och fräsch skola!

Nu har jag precis kommit hem och vart ute med popsie, vi hörs kanske lite senare, om jag känner att jag har tid för det :D

yippee-ki-yay


onsdag

Idag är det onsdag och jag sitter i datasalen i skolan och väntar på att hemkunskapen ska börja. Vi ska göra någonting med kött idag tror jag. Efter hemkunskapen är det världens håltimma, men det är skönt! Efter skolan ska jag och emmae till stan (som jag tror att jag skrev om i det förra inlägget). Vi ska strotsa runt lite och äta lite innan vi ska på öppethus på kärrtorps gymnasium. Det var allt, vi hörs ikväll!

Tisdag

Hela dagen idag trodde jag att det var onsdag, bajsjobbigt! Men det var det inte. Jag och Emmae satt tom och pratade om vad vi skullegöra på randig-tiden som vi har på onsdagar. Efter skolan så gick jag hem till emmae en snabbis innan jag åkte för atthämta elvira på dagis. Jag kan inte göra det imorgon eftersom jag ska på öppethus då. Det gick bra, efter att hon hade ätit mellis så ville hon gå ner till sina grannar och dom sa att jag kunde gå upp igen och typ titta på tv så då gjorde jag det. haha! När jag kom hem från barnvakten så bytte jag om och åkte iväg till träningen. Men jag skriver mer om den imorgon, tänkte ladda in lite filmer och bilder då också. Vi får se.

Imorgon ska jag och emmae åka in till stan efter skolan. Där ska vi kika runt lite sen ska vi äta någonstans sen ska vi åka direkt tillkärrtorps öppethus. Det ska bli jättekul att se hur det blir, har hört så mycket bra! Men nu måste jag gå och lägga mig för mathias väntar på att jag ska ringa. Godnatt på er alla!!


skola

Nu är jag i skolan, vi har lunch och jag, emmae och livia i datasalen. Snälla peter släppte in oss (som vanligt, han är van att vi kommer besök runt lunchtid). Snart har vi SO, sen idrott och så ska vi till skärholmshallen för att spela handboll. Det ska bli ganska kul faktiskt, jag och livia ska satsa. Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, mvg livia, mvg!

Efter skolan ska jag och emmae stanna kvar i skärholmen och gå lite i gallerian. Nu ska stegräknaren bli köpt. Får se om det blir något annat också.

Vi hörs lite senare, kram

kväll

Halloj! Nu har mathe åkt :( men han kommer den 28e igen, så det är inte så länge. Vi var precis ute och gick en promenad, jag, vasilika och dennis. Men nu ska vi titta på film; hot fuzz. Förresten, vi kollade på Bee movie igår istället för I am legend. Imorgon är det skola 9.05. Men nu måste jag kila för filmen börjar.

godnattkram!

söndag

iIdag är det söndag och jättefint väder! eller det var iallafall fint väder. Jag och Mathias var ute på en promenad med Poppe. Men efter en stund så blev det för kallt så vi gick hem igen. Nu väntar vi på att pajen som jag och mamma bakade ska bli klar, den ligger i ugnen. Mathias masserar mig lite just nu för de som är intresserade. Snart ska vi fika, mums!  Skriver kanske lite mer sen, puss&kram!

Lördag

Jag och mathe åkte in till stan ett litet tag, för att vi skulle fixa min gitarr, men musikaffären var stängd. Så vi gick runt och kikade lite. Sen gick vi och åt på kungshallarna vid hötorgen, jag åt tacobar och mathe åt kebab. När vi kom hem tittade vi lite på tv och spelade lite piano. Jag börjar bli riktigt bra.

Tänkte lägga in en dagens outfit här också;



Jacka och väska från Zara
Kofta från ginatricot
Jeans från weekday
Skor från vagabond

Nu ska jag, mamma och mathe titta på film; I am legend. Skriver nog inget mer idag, så godnatt på er alla!


halå

Godmorgon! (kanske man inte kan säga nu?) Det blev inte så mycket skrivande igår, och det kommer nog inte bli det på hela helgen heller, men ska försöka skriva en gång iallafall. Ska inte på träningen idag, känner mig lite dålig. Inte sjuk. Men lite nere, jag vet inte varför. Men såna dagar måste vi väl alla få ha. Det blir nog en slapp dag idag. Mathe ville åka och fixa min gitarr, fixa strängar och stämma den och då. Så det kommer vi väl göra.

Vi hörs lite senare. puss&kram

home

Nu är jag hemma. Mathias kom till skolan idag vid 12, så fick han mina nycklar och åkte hem ett tag. Sen när vi slutade för dagen så åkte jag, mathe och isak in till stan. Det blev ingen stegräknare. Det blev inget alls, vi var inte i stan så länge. Det blev ingen musik heller för våran SYO skulle gå igenom hur man söker till gymnasiet. Så vi får forstätta på våran låt nästa fredag.

Äntligen är mathias här, jag har saknat honom jääääättemycket! Han sitter här bredvid och tittar. Snart ska gå och köpa pizza (tror jag),  godis och så ska vi titta på film. myspys!

Skriver kanske senare, pok!

godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost, te och scones. Ska snart till skolan  och på schemat står det musik och slöjd, kulit! På musiken håller vi på att göra egna låtar i små grupper och påslöjden ska vi komma på något som vi skulle vilja jobba med resten av terminen, men jag har inte kommit på något. Någon som har något förslag? 
 Mathias kommer vid lunchtid någon gång. Efter skolan ska vi in till stan, så jag skriver mer då. Får se om jag köper något. Hoppas alla har en bra dag! kram!


sovis

Det blev ingen dagens outfit idag, jag orkar inte hämta kameran och ladda in bilderna på datan. Så jag läggar in en imorgon istället tror jag.

Mathias ringde nyss och sa att han var trött och det är jag också, så nu sa jag gå och borsta tänderna och så, sen ska jag ringa mathias. Jag ska nog byta lakan innan jag går och lägger mig också, älskar att sova med nya lakan. Vi hörs imorgon, godnattpuss!

dikt

Tänkte lägga in en liten dikt som jag skrev 12 april 2007. Fyra dagar efter att jag hade träffat mathias för första gången.

Jag ska berätta för dig lilla, vackra vårblomma. Han kom till mig som en stjärna från himlen, och som ett äpple faller från sitt träd, så föll jag för honom. Från början kände jag inget speciellt, han var en helt vanligt kille som tog kontakt. Sakta blev jag mer och mer intresserad och vi började prata mer med varandra. Telefonen blev min bästa vän. Varje gång jag hörde hans röst, varje litet ord, så rös jag i kroppen. Det pirrade i magen. Allt han sa var så intressant och jag ville bara höra mer. Mer av honom, hur han levde, hur han hade det, vad han hade gjort idag. Hur gick det till? Helt plötsligt så låg jag i hans fälla, och jag nu vill jag aldrig komma därifrån.
Vi pratade hela dagarna, hela nätterna och jag föll bara längre och längre ner i hans djupa, underbara inre.
Dagarna gick och jag längtade mer och mer för varje dag som gick efter hans närhet. Så en dag, ska du veta, en lyckans dag så stod han framför mig som en ängel sänd direkt från himlen. Jag tog honom i mina armar, och kände att han la sina armar runt mig. Och vet du vad? Den känslan, som jag kände, som jag känner varje gång han tar mig i sina armar, det är då jag är som lyckligast och bara vill skrika och springa av lycka.
Du lilla, vackra vårblomma må vara det finaste jag sett. Men han har allt, din charm, ditt leende, dina färgglada färger, din kärlek, allt som den perfekta killen ska ha och vara, fast 1000 gånger bättre!


godkväll

Nu har jag ätit och pluggat. Vasilika hade gjort soppa och scones. Jättegott! Jag är nästan klar me mitt spanska brev. Har bara slutet kvar men det ska jag göra snart. Har målat naglarna också, rosa, fast bara ena handen än så länge, kanske ska göra om och måla rött? Jag får se hur jag gör, vad tycker ni? (världsproblem, haha)

Jag längtar till imorgon; fredag, mathias kommer, helg. Vi ska bara ha teoretiskt på idrotten imorgon så man behöver inte ta med sig en massa gympakläder heller, skönt. Jag funderar på att åka in till stan efter skolan och köpa en stegräknare. Jag och vasilika köpte ju en till mamma i julklapp, men nu har vasilika den helatiden och jag vill också ha en så :)

Har ganska tråkigt så det lär komma fler inlägg ikäll :D pok!

riddarfjärden

Jaha, då var det bara att stryka ett gymnasium på listan. Ursäkta mig om det är någon som går där som läser nu, men jag måste bara skriva det här; sämst! Det verkade verkligen as dåligt. Tjejen som guidade runt oss i skolan (som förresten låg i münchenbryggeriet typ)var jättetråkig, hon var inte motiverad alls. Jag är jättebesviken,för jag trodde att det skulle vara en bra skola och så. Menmen, jag hade ju ändå inte tänkt välja det som första eller andra så.

Nu måste jag verkligen plugga, ska ha skrivit ett brev på spanska till imorgon som kommer vara betygsgrundande och jag satsar på MVG i spanska i år så! :D

Hörs senare! kram

torsdag

Hallåhallå! Nu har jag precis kommit hem från skolan. Seg morgon, men dagen gick ändå hyfsat fort, fortare än de flesta torsdagar. Snart ska jag möta Isak vid tbana för att åka iväg till Riddarfjärdens öppethus. Så, jag måste faktiskt kila iväg nu, skriver mer om hur det gick lite senare. Lägger in en dagens outfit också skulle jag tro. Ha det bäst sålänge, pok!

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska ringa mathe också. Tänkte bara kika in lite och söga godnatt. Imorgon är det torsdag, långa tråkiga torsdag. Och så är det riddarfjärdens öppethus. Vi hörs imorgon!

Nattinatt!

16 januari 08

Jag kom hem från Elvira för ett tag sen. Det gick bra, jag hämtade henne från dagiset vid 16 och mamma ulrika kom vid 19. Vi åt lite mellis, tittade på tv, ritade, lekte och lite så.

Jag bara måste lägga ut en bild på min och isaks paj vi gjorde idag på hemkunskapen. Asså jag har aldrig smakat godare! Fast jag mådde lite illa efter den stora biten, men vad gör man inte?   mumsmumsmums!
 

Det börjar någon film klockan 21 sa vasilika, får se vad det är för något.

Jag saknar mathe! Längtar tills fredag när han kommer!

Skriver lite senare maybe, puss&kram!


godmorgon!

God morgon! Nu sitter jag i datasalen i skolan. Vi har NO och håller på att skriva om ozonskiktet och sånt. Jag tror att jag måste tacka Livia här så att alla ser det för hjälpen med NO-frågorna. Efter NOn har vi hemkunskap och då ska vi göra bärpaj. Yummi! Onsdagar är härliga, efter hemkunskapen så har vi håltimme, sen är det kort språklektion, mentorstid och elevensval.

Vi hörs sen, pok!


gymnasium

Jaha, då har jag kommit hem från östra reals öppethus för ett tag sen. Det verkade bra faktiskt, men det slog inte värmdö.  Jag kände inte riktigt att det klickade lika bra liksom. Men vi får se, jag har två öppethus till att gå på.
 
Såhär tror jag nog att mina val kommer att seut;
Värmdö - sam- ekonomi-engelska
Värmdö - sam-beteende
Kärrtorp - sam-ekonomi-media
Östra real - sam-journalistik
Riddarfjärden - sam-media

Men man kan ingenting veta. Jag får se hur det går med kärrtorp och riddarfjärden. Men snart måste jag bestämma mig. 15e februari ska det vara klart!

Men nu ska jag vara snäll mot mathias och prata lite med honom i telefon, han sitter och väntar i telefonen. Godnatt på er alla!

Dagens outfit

yes, dagens outfit;

-kofta, linne , tights från h&m
-halsduk från cozmima
-skor från vagabond
-väska från Zara




Ja, så såg jag ut idag, ingen speciellt klädsel direkt, men skön! :)

lång dag

Hallåhej! Äntligen hemma, men ska iväg snart igen. Efter skolan så åkte jag in till slussen för att köpa en sak på make up store och sedan åka till Elvira (flickan som jag är barnvakt hos). Vi var på hennes dagis för att hälsa på fröknarna och för att jag ska veta vart jag ska hämta henne på onsdagarna. Däremellan så var jag hemma hos veronica ett tag för. Trevligttrevligt att träffa henne, det känns som att det var jättelänge sen. Vi satt i hennes rum och snackade lite innan jag skulle möta Ervira och hennes mamma. Nu ska jag bara äta, och sen ska jag iväg på östra reals öppet hus, där jag hade tänkt söka sam-journalistik. Vi får se hur det går. Skriver mer om det senare, och slänger nog in en dagens outfit sen också. Ha det så bra sålänge!

 Denna här, köpte jag. Har hört mycket gott om den :)

yippee-ki-yay MF

Måste bara lägga in videos på yippee-ki-yay MF, vääärldens roligaste serie. Asså jag dör av skratt varje gång jag ser ett klipp så jag tänkte dela med mig lite av min glädje! Jag måste tom ha en egen kategori för detta, så sjukt roligt!  Titta och njut!


tatuering

Tänkte bara lägga upp en bild på min syrras tatuering, fin va?

image21

Nu ska vi ut och ta en promenad, sen ska vi titta på film; 2 days in paris och äta sockerkaka.

måndag

Sovmorgon idag, till 09.05. Inget speciellt hände i skolan idag. Det var bara en helt normal lite extra skojj dag. Vet inte varför faktiskt, men jag kände mig glad idag. På idrotten körde vi handboll, och Ann, jag hoppas du såg hur mycket jag kämpade. Nu jävlar, dagens idrott var inget G i boll inte!

Det känns som att denhär helgen gick lite för fort, men snart är det en ny och då kommer mathias. Gud så jag längar! pusspusspuss på dig!

Tänkte börja med en ny kategori, "Dagens outfit". Och jag veeet, typ alla har det, men dåså, varför inte jag? Får se hur det går med den, men det blir väl lite då och då.

Jag idag:



-Kofta och linne från h&m
-Jeans från cheap monday
-Skor från vagabond
-Väska från Zara
- Jacka och halsduk från h&m

Nu tänkte jag gå och plugga lite SO. Skriver senare, pok!

söndagens träning

Ja, söndagens träning. Den gick helt okej, inte bra, inte dåligt. Hopp, matta och trampoling och styrka, sen i slutet av träningen så körde vi lite fristående. Vi skulle få in en till balans någonstans i friståendet, och det fick vi + att det ser riktigt bra ut, alla måste bara träna på den, så kommer det att bli perfekt! Efter träningen så skulle ju jag och vasilika köpa sim-kort och simma, så när jag är på väg dit, så smsar vasilika att dem stänger 15. Varje söndag! Så det blev inge simning idag inte. Kanske tar det imorgon istället, men jag ville åka in till stan imorgon. äsch, jag får se hur jag gör.

Hoppas alla har haft en bra dag, jag skriver kanske lite senare :)


söndagsmorgon

godmorgon alla! Idag är det jättefint väder, riktigt vår-väder. Fast blåsigt. Jag sitter och väntar på att äggen ska koka färdigt så att jag och mamma kan äta frukost. klockan 14 idag så är det träning och efter det ska jag åka och simma, så jag skriver mer efter det. Ha en underbar dag, och gå ut! :)

pirr i magen

Finns det någon bättre känsla än när den man älskar säger något som får det att pirra helt galet i magen? Måste vara världens bästa känsla! eller vad säger ni?

Jag blir så glad av dig!

lördag

Träning i åkeshov idag. Det gick bra till en början på hopp, men var tvungen att köra styrka sen. Får ont i ryggen. Vi var hos läkaren för ett tag sen men han visste inte säkert vad det var, så vi fick hem en lapp efter ett tag där det stog att vi skulle ringa och boka tid för röntgen. Men jag vet inte om mamma har gjort det än, ska fråga henne det sen. För det känns ju bra att veta vad det är och om det gör att göra något åt. Jag har fått lite övningar som jag ska göra så ofta jag kan. ex. när jag sitter på tbanan, sitter på lektion, för jag kan göra det när jag sitter ner på typ en stol. Men jag måste bli bättre på det, glömmer alltid bort det. Ska gå och säga till mamma nu. Nästa träning imorgon, hoppas det känns bättre då! :)


Gymnastiken

Som alla vet så tränar jag gymnastik 4 gånger i veckan. Jag tränar truppgymnastik där man tävlar i 3 grenar, hopp, matta och fristående. För er som inte vet vad fristående är så kan man väl säga att det är som en dans ungefär, där man måste ha med vissa obligatoriska moment. Gjorde en kategori för gymnastiken där jag tänkte skriva lite om mina träningar. Jag tränar tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Det är många som undrar om det inte är jobbigt att träna hela helgerna och ja, det kan det vara, men man vänjer sig. På lördagar tränar jag vid 14.30, så då hinner man åka till stan eller göra något en stund innan om man är morgonpigg.

Så, här man ni läsa om gymnastiken :)

image16

lördag

Idag innan träningen så åkte jag och vasilika in till stan för lite shopping. Det behövdes verkligen! Och jag fick lite köpt på rean, vasilika också. Så nu är jag glad. Köpte en kofta från hm, en blus från monki och en väska från zara, kan lägga upp bilder på den sen. Men träningen började halv 3 så vi var inte inne så länge. Efter träningen åkte jag hem till marina (kusin) där mamma och vasilika var. Vi käkade och fikade lite. Jättegoda "choklad-kakor". Iallafall, nu sitter jag här, försöker få tag i emmah så får vi se vad som händer. Skriver mer lite senare!

hemma

Nu är jag hemma. Vi hade jättetrevligt, fast rebecca var inte med, synd. Vi åkte till rådmansgatan för att gå på café60, men det fanns inga platser.Så vi tog en liten prommis och kom fram till espresso house på östermalmstorg istället. Vi satt där ända tills dom kom fram och sa att dom skulle stänga, så då åkte vi hem. Och nu är jag iallafall hemma, och trött. Så ska nog gå och lägga mig nu. Ska bara ringa mathe först :)

Hörs imorgon, godnatt!

fredag

Jag och min syster kom hem från pappas bror för ett tag sen. Farmor hade lagat utsökt soppa med piroger, mums. Vasilika övningskörde när vi skulle hem och har lätt sitt körkort inom ett halvår. Ska ge mig iväg och fika med ylva, emmah och rebecca snart. Så nu ska jag väl gå och fixa iordning mig lite.

hörs sen! :)

törsdag

Jahaja, idag är det torsdag. Inget speciellt i skolan, hatar torsdagar, dom är så jälva lååååångaaaa! Igårkväll kollade jag på ciao bella, det var jättebra tyckte jag. Det har ju fått dålig kritik, men det måste vart något fel! haha! Men det var ett så bra budskap i filmen. hm, 3-4 J ger jag den iallafall! moahahaaa!

Nu sitter jag här framför datan och gör ingenting. Pratar med mathias på msn, men längtar tills vi ska gå och lägga oss så vi kan prata i telefon. För dem som inte vet det så gör vi det faktiskt vaaaarjekväll, om det inte är något speciellt.  Men först ska jag blogga lite, kolla runt, gå in på gymnasiekvalitet.se, fick en någon katalog om den sidan. Verkar bra, så det är väl bäst jag kikar, eftersom det snart är dags att välja :)

Imorgon ska jag och min sís hem till pappa och hans bror och farmor och äta lite och så. Ska bli kul att se lägenheten som dom flyttade till för pappa ska ju få en ungefär likadan tror jag. Han flyttar in i början av februari har jag för mig. Så har jag bestämt mig nuuuuu, (igen) på   söndag efter träningen så ska jag till simhallen och köpa detdär sim-kortet, vasilika ska också det tror jag. Hon möter mig väl där kanske? Får se om jag orkar gå och simma direkt efter träningen. Men det är så skönt! :)

allt för today, have a good time! :D


onsdag

helllllo! Onsdag idag, och hemkunskap, jippie! haha! Jag var iallatall med isak och vi skulle göra pizza. Skitgod blev det, godast tror jag? :D

Från en sak till en annan- Jag var ju barnvakt idag. Det gick jättebra. Kom dit klockan 17 och åkte hem lite över sju. Jag har vart där en gång innan på "intervju" och det gick bra, så nu var jag där en litenstund bara när mamman skulle iväg och storhandla ett tag för att se om det gick bra och så. Vi tittade på tv, ritade, hon berättade om sina gossedjur ovs. kuligt! Men så nu är det iallafall bestämmt att jag ska komma dit varje onsdag direkt efter skolan, slutar ju 15.40 och ska hämta Elvira från dagis vid 16 så det är perfecto! På tisdag ska jag dit en snabbis också, då ska mamman visa mig vart dagiset ligger och säga till fröknarna där att jag ska hämta henne på onsdagar och ev. andra dagar. Äntligen! Är så glad för att jag på något sätt har hittat ett jobb där jag kan tjäna lite extra pengar. Det är ju svårt eftersom jag tränar så mycket, men det är kommer bli bra. För er som undrar vad hur mycket jag får så är det 60kr/h innan klockan 6 och 70kr/h efter klockan 6 och på helger. Det tycker jag är lagom, så jag är nöjd :)

Det var väl allt för idag, inte så mycket att s

tisdag

Godkväll! Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig, tänkte bara blogga lite om idag först. Första dagen i skolan, och det var ingen mjuk-start direkt.. Engelska första lektionen, läxa till torsdag. Men imorgon så har vi hemkunskap, wihu! Ska var  med isak, dreamteam! haha!

Men när jag kom hem från skolan så satte jag mig vid datan och försökte lära mig hur jag ändrade min bloggdesign, så den blir mer som jag vill ha den. Är inte riktigt klar, fattade inte allt så ska försöka mer imorgon. Med såhär får det se ut sålänge. Iallafall, sen åkte jag iväg på träning. Det gick sådär, mita (våran sjukgymnast) var där och kollade lite, så kollade hon min rygg och så. Hade ont, så jag tränade inge matta, men lite på hopp och det gick sådär. Vågar inte riktigt ta i när jag har ont. Men vi ska iallafall boka en tid nu om röntgen, så vi får se hur det går.

När jag kom hem från träningen så såg jag att jag hade fått mail från en familj där jag ska vara barnvakt, hon ville att jag skulle komma imorgon klockan 17, så det ska bli jättekul! Har vart där en gång tidigare på typ "intervju" och det gick ju bra så.. Skriver mer om hur det har gått imorgon. :)

Men det bästa av allt idag, måste väl vara att det är den 8e januari. Du vet vad jag menar! <3 Jag och mathias har vart tillsammans i 9 månader. Jag är så himla glad att jag har dig, du är världens bästa!! Jag älskar dig, och det vet du! Grattis på 9månaders-dagen älskling! <3


godnatt på er allaaaa!


lite tankar bara

tralalalalaaaa, jag skriver vad jag vill i min blogg, sen är det upp till var och en om man vill läsa den eller inte. Om man tycker att det är jobbigt, eller inte kan hantera det så behöver man inte läsa. Jag skriver också mina egna tankar och funderingar och hur jag ser på saker och ting, detta behöver inte betyda att det är så, eller någon annan måste tycka likadant. Kul med folk som tror det. Men det är sant, jag har inte alltid rätt, även om man kanske kan tro det (ha ha ha). Det är det ingen annan heller som kan ha. Konstigt vore det ju bara om det var någon som hade rätt helatiden, det skulle ju inte vara mänskligt ens. Man måste bara lära sig se att man kan faktiskt också ha fel ibland, det kan vara svårt, men det är sant!

En annan sak jag också har tänk på är hur folk försöker intala sig själva och övertala sig själv på olika sätt. Vissa kanske står framför spegeln och säger saker till sig själv, så man tillslut börjar tro på det själv, och som man känner sig, så är man ju faktiskt, det är den människa du intalat dig att vara som du blir. Andra söker komplimanger och behöver få höra mycket från andra. Och då blir det att som andra ser en, så börjar man se sig själv. Det kan både vara bra och dåligt. Sen finns det några som vill intala sig om att skriva ner saker. Antingen så skriver man det för sig själv. Eller så kan man skriva det så att alla kan se, så att alla ska veta om det och faktiskt veta att si och så är det. Men det tycker jag personligen kan bli lite tjatigt, och bara se lögnaktikt ut, typ som "vem försöker du lura". Och då kan det kanske bli att man som utomstående istället tror att 'den där tjejen/killen mår inte så bra'. Och det skulle jag tycka var värre. Men alla har sina olika knep.

du har dina och jag har mina, vi har våra och ni har era.


söndag

yo alla fans! först vill jag bara tacka er alla som stöttar mig i dethär, love you all! sen vill jag bara säga; skämt åtsido.. Har lite tråkigt bara. Mathias spelar tv-spel, jag ska nog gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Det här har verkligen vart en chilldag. Vi gick upp typ halv 1 och åt "frukost". och sen har vi typ inte gjort så mycket mer.. kollat lite på tv, suttit vid datan, fixatlite i mitt rum, plockat bort julgranen (den barrade så jävligt). juste, så bakade vi bullar, jättegoda :) fast det är ju klart att dom blir, haha!
imorgon vet jag inte riktigtvad vi ska hittapå.mathias åker hem på kvällen. Vi kanske åker in till stan en liten stund, mathias ska klippa sig igen, han blev inte så nöjd tror jag. Men jag tycker att han är världens finaste! Det spelar ingen roll!

Gud vad det finns människor, och så finns det människor. Människorna beter sig som jävla svin, sviker, bajsar på en. Och människorna älskar en, kastar blomblad på en. haha, nejmen det är sant. Jag har inga ord för dig. Du gör som du vill, du förstör bara för digs själv. Jag vet att du vet vem jag menar, och att jag menar dig. Men den struntar jag i.

Jag har iallafall kommit på ett nytt löfte för iår, får se hur det går. :) Nu ska jag sovis, godnattbaj!

lördag

Idag så var det träning 14-17 i åkeshov. Första träningen efter lovet så imorgon kommer jag ha träningsverk! Det gick ganska bra för att ha vart första träningen och med tanke på hur dåligt det hade gått träningarna innan lovet. :)

När jag kom hem så var jag jättetrött och det var ingen hemma. Bara mathias som hade vart hemma hela dagen medens jag var på träning. Han läste ut harry potter-boken. haha! Så nu är han lite ledsen för att alla potter-böcker är slut. Men iallafall, vi gick till ica och handlade lite eftersom det knappt fanns någonting att äta i kylen. Kebab-spett köpte vi, men potatisgrejer :) Det var jääättegott. Mathias gjorde maten medens jag duschade, så när jag var klar så var maten också klar. gottgottgott!
image9'

Efter att vi hade ätit så gick vi och la oss och kollade på Eva&Adam, alla gamla avsnitt. Kan alla repliker utantill, största fanet! haha! :D

BAJ!

fredag

hejhallå!

Vill börja med att säga, FYFAN vad kallt det är ute! Men härligt att det är snö! Igårkväll var jag och mathias ute i arkenparken och "lekte i snön" (oj, vad perverst det lät, men inte menat så! haha) vi åkte pulka, hade snökrig och massa kul. Han är verkligen helt.. bäst! Han får mig att må så bra och skratta så jag nästan kissar på mig! Det var så längesen jag var ute i snön och "lekte". asså.. GÖR DET! Det är ju stört kul!

Men iallafall. Idag så åkte jag och mathias in till stan för att shoppis lite, men vi hittade inget. Jag blir så irriterad på att när jag för en gångs skull har bra med pengar och det är rea och allt sånt så hittar jag inget. Jag vill verkligen köpa nya kläder. Får ut och leta mer någon annan dag. Det är alltid så, när man inte har pengar och bara är ute och kollar, så hittar man saker, men när man väl har pengar så hittar man verkligen ingenting som man vill ha. Jag bajsar på det! Men det var det.. Vi träffade mamma och vasilika som också var i stan så åt vi i kungshallen. Jättegott :)  Så kollade vi runt lite mer och åkte hem efter en stund när vi var jättetrötta. Och nu har jag spelat lite piano, eller piano kan man väl inte säga. keyboard kanske. Jag håller påattlära mig, ganska stoltöver mig själv faktiskt, fast jag har ju mathias hjälp, och isaks ibland :D
Påtal om piano, jag har inte berättat vad jag fick av mathias i julklapp va? Jag fick iallafall jääättefina örhängen och två böcker, en som det står hur man tar olika ackord och annat på piano, och sen i den andra finns det massa låtar med ackord i som jag (snart) ska kunna :) TACK HJÄRTAT!

Men nu ska jag nog öva lite mer, mathias ligger i min säng och läser harry potter så.. :)

baj<3

År 2007 frågor


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
yeees

Höll du några av dina nyårslöften?
nja, är inte så bra på nyårslöften..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope

Dog någon som stod dig nära?
nej

Vilka länder besökte du?
österrike

det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
hm, det är nog mycket.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
2007-04-08

Vad var din största framgång 2007?
hm.. vågade sjunga på lucia kanske? haha

Största misstaget?
...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk ja,

Bästa köpet?
oj! ingen aning!

Vad spenderade du mest pengar på?
min jacka? gotlandsresor :)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
verkligen!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alicia Keys - No One
Leona Lewis - Bleeding Love
Delta Goodrem - Lost Without You

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det hände väldigt mycket bra.  men slutet av året mådde jag nog som sämst i mitt liv.

Vad önskar du att du gjort mer?
lagt mer tid åt mig själv kanske?

Vad önskar du att du gjort mindre?
tänka negativt

Hur tillbringade/tillbringar du julen 2007?
på landet hos mormor, jonas och vovvarna, med mamma och syster :)

Blev du kär i år?
kärare kan man inte bli!

Favoritprogram på TV?
yippie-kai-yey mf!

Bästa boken du läste i år?
Linas kvällsbok :D

Största musikaliska upptäckten?
huh?

Något du önskade dig och fick?
kameraaaaaaa, kärleken

Något du önskade dig men inte fick?
hm, nej? eller en snowboard

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
tjejmiddag med mina då närmaste vänner, dock inte emmah för hon var i indien (?)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
egentligen inte, ångrar ingenting och fått allt jag velat :) mamma&pappa kanske..

Vad fick dig att må bra?
komma in i en gymnastikhall, se all gymnastik. :')

Vem saknade du?
mathias när han var borta :´)

De bästa nya människorna du träffade?
Mathias


Du&Jag

image8

Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one..    


hos mathias

Hejhejhej!

Nu har jag inte skrivit på jääättelänge, men jag ahr vart hos mathias och har inte haft tid. Så här kommer allt. Jag åkte till mathias den 26e och kom fram till honom vid 23.30 någon gång. Den 30e kom emmah också till gotland men dagarna däremellan så var vi lite på stan, tittade på film myspys.. Mathias blev jättevarm och febrig typ den 29e eller nått. haha, dethär måste vara jättetråkigt att läsa, berättar bara lite i stora drag :)

Men den 30e kom emmah och då gjorde vi inte så mycket, men den 31a så gick jag och emmah och solade, inte så mycket resultat, menmen.. gotlandssolarium.. haha! nejmen, sen så gick vi hem, vilade lite, lästime. Vi hade ganska mycket lästime helatiden när vi var på gotland, men det var soft. haha! Jag läser svenne nu, en bra bok faktiskt, inte jätte, inte ganska, inte lite. En Bra bok helt enkelt :)  Sen var det dags att fixa iordning sig inför nyår.

Först gick vi hem till mathias kompis linn, som bodde jättefint btw, inte för att jag såg hela huset, men mittenplanet :) sjöng lite singstar och you know! Så vid halv 12 någon gång så gick vi ner till hamnen där typ hela gotland var samlat, jättemycket folk. inte så mycket raketer. Alla känner typ alla där, och så jag och emmah. haha! Men det var kul ändå, gick runt och 'skaffade nya kontakter'. Träffade lite av mathias kompisar, hans bror och lite andra. Det var väl det mesta, i stora drag här med. Sen gick vi hem trötta, eller jag var iallafall väldigt trött vid 3 någon gång :)


image7



Nyårsdagen, lästime, godis. Inte mycket gjort den dagen. Den 2a skulle vi gått och bowlat, men vi orkade inte för det var så dåligt väder och man skulle gå långt ;) Så vi tittade på tv istället. Skulle spela tv-spel, men det fungerade inte så bra. (tur för mig kanske?)

Och så idag, den 3e, åkte hem tidigt på morgonen, mathias åkte med. Och mamma fyller 39 idag :) GRATTIS! <3







RSS 2.0