25 april

I thought I'd put up the other video from yesterday too. We had so much fun, haha! Its probably not the best video, all you can hear is us laughing so hard and you cant see much because Im just trying to hold on to the golfcart. Haha! :D In the other video you can hear me say: "I think Magnus is gonna be a safer driven than Sarah" But little did I know. He went crazy and Im glad we're alive! ;)


24 april

Kom hem för ett litet tag sen från TJs chef som hade bjudit över oss på middag. Det var jättertrevligt. De hade grillat hamburgare och korv och grejer. De bor lite utanför stan om man kan säga så.. Har en tomt på 88 acre, vilket är ca 35.6 hektar (0.36 kvadrat km), vet inte om ni vet hur mycket det är, men det var stort! ;) De hade longhorns (kossor med långa horn) och jättefint :) Vi körde runt lite i deras golfbil, haha! Det var hur kul som helst! Undrar ju verkligen hur det ska gå att ta körkort när jag kommer hem efter att ha kört den.. ;)


18 april

Ett helt meningslöst videoklipp faktiskt. Om ni inte har tid att kolla på det så missar ni ingenting. Om ni har tråkigt och tid över känn dig välkommen att titta. Haha, vet inte riktigt. Babblar på bara...
 


Love från mig ♥

 


14 april

Fort går det och om ynka 53 dagar så kommer jag hem!
Tänkte mest bara lägga upp en bild på tårtan de hade fixat åt mig i helgen. Vi hade lite picknick i parken med pizza och kaka :) Fin va?



Happy 18th Birthday Joanna står det på :) Magnus fick ju en likadan om ni kommer ihåg bilden? Men med norska flaggan såklart!

 


9 april

Tack för alla söta grattis, min facebook var full :) ♥

Vi gick ut och åt på kvällen, till chilli's. Det var trevlans! Måste berätta om min superburgare jag åt. Herregud alltså, jag tror att alla i skolan har tröttnat på att höra om den nu så jag berättar för er med. Jag åt alltså den absolut bästa hamburgaren som finns på denna jord! Jag tänker typ alltid när vi går ut och äter att jag inte vill ta hamburgare för det känns så tråkigt typ. Om man inte går till typ Mc D liksom. Men jag gick mot det i onsdags, Magnus hjälpte mig välja för som vanligt så hade jag lite svårt att välja mellan två saker (mamma pappa och vasilika kan skratta om ni vill, ni vet ju hur jag är med sånt, haha!). Ångrar inte en sekund att jag valde denna utsökta burgare! Alltså ni kanske tycker att jag är knäpp, men mums! Det var iallafall äppelstekt bacon, avocado, tomat, kött, mayo, kepup och sallad, ni vet. En annan sak jag alltid kännt att jag inte vill prova, för att det typ låter lite äckligt, är bacon på hamburgare. Men hallå, amazing! Iallafall, min slutsats är; bästa hamburgaren i mitt liv, kommer aldrig glömma dig!

Efter denna burgare då, så kom personalen ut och sjöng för mig och gav mig en chokladvulkan (som det kallas). Det är typ en grej där, de går alltid ut och sjunger och ger en en efterrätt på födelsedagar. Denhär var också helt stört god! Chokladkaka med chokladsås typ inuti och vaniljglass på toppen. Måste prova göra det någon gång hemma, haha! Det var min födelsedags middag och den var, som ni förstår, awesome!

Så nu, efter att ha pratat om mat ett helt inlägg, till något helt annat. JAG HAR FÅTT MITT FLYG HEM!!! Den 5 juni 13.40 lyfter mitt flyg. Jag åker från Abilene till Dallas, Dallas till Chicago, Chicago till London, London till Stockholm. Många landningar. Och detta kommer alltså att ta mig 19.25 timmar, så det betyder att jag är hemma på arlanda vid 17.20 tiden. Herregud! Det har gått så himlahimla fort nu! Den sista tiden, veckan kanske, så har jag vart lite typ "skönt det ska bli att komma hem". Men när de skickade min biljett så skickade dom lite panik i mailet också! Vill ju inte lämna allt här, förstå liksom att jag har fått ett liv här som jag ska lämna. Kommer bli så himla ledsamt! Usch, jag vill inte ens tänka på det! Självklart så är jag glad för att komma hem och träffa alla igen också, men.. :( ♥

7 april

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN JOANNA!


6 april

Wihu, imorgon fyller jag 18 :) I sverige är jag ju faktiskt redan så stor!

Track today. District meet. Jag körde bra, var i JV, kom etta i höjdhopp och 400m, vet inte än vart jag hamnade i längdhopp men bra tror jag, sen typ 3a eller 4a i 200m och 100m. Kul kul. Sista tävlingen för mig, lite trist men vi kommer fortsätta träna tror jag. Galet varmt varje dag, men det är skönt. Solen skiner och alla blir brunbrända eller rött solbrända varje tävling.



Måste ju skriva också att dethär är inget skämt, det är inte heller så att jag har typ fixat bilden så att jag ska se brun eller vit ut. Det här är reality, sån snygg bränna har jag fått. Så ni kan ju tänka er shorts och linne brännan också ;) haha!

Godnatt ♥

2 april

Tänkte bara lägga upp en bild på min balklänning jag köpte idag i Dallas. Åkte dit med Pim, Shannon, Brianna och hennes mamma :) Vi hade super kul och gick runt och letade klänningar, och vi alla hittade varsin och var nöjda med dagen. Vi gick runt lite i den stora gallerian. Kändes lite som att jag var hemma igen. Strosa runt och gå runt i affärer(med normala och snygga kläder), äta lunch.. Vet inte, men det kändes skönt. Synd bara att vi inte hade så mycket tid, hade shoppat upp hela Forever 21 annars. Så det kanske var bra iofs.. haha :)


RSS 2.0