28 november

Helghelghelg :) Veronica kommer hit när som helst för att titta på lite idol, funny! Annars är det träning hela helgen, vara med Mathias får se om han ska få sin överraskning då eller någon annan gång. Det kan man aldrig veta. 1 advent i helgen och allt, då måste man ju baka lussebullar så det kommer jag nog att göra på söndag, mysigt! Och som ni ser under min bild så är det bara 21 dagar kvar till jullovet(!!!) Skönt!

Men nu måste jag kila, idol väntar, hahaha!

puss på er

26 november

Jag vet, måste gå och lägga mig, men måste ju självklart bara skriva först att jag har  hittat min nyårsklänning idag. Vasilika satt hemma och budade på den medan jag var på träning. Här är den;



Ursprungligen från H&M (förra året), men jag köpte den på tradera. Så lycklig! :)

25 november

Hejsanhejsan!

Idag efter skolan så var jag i stan och kikade runt lite. Kollade lite julklappar och sånt, man måste ju börja i tid! Men jag älskar det verkligen, gå runt, gärna själv. Okej att det är jättekul och trevligt att gå med en kompis och det gör jag gärnagärna, men ibland kan det vara skönt att gå själv i stan, det är lite som någon slags avslappning. Tycker iallafall jag. Man går runt, tänker lite på vad som hänt under dagen eller något annat som berör en och bara går runt och tittar och kanske hittar något man vill ha, eller ännu bättre; något som någon annan vill ha som man kan köpa i julklapp. Underbart!

Jag köpte iallafall hårfärg och te. Lite rödbrun-aktig, man ser inte så stor skillnad men det blev fint iallafall. Och Teet som jag köpte, heeeeeelt underbart! Kryddstarkt, pepparkakste typ :) Ni som känner mig vet ju att jag har blivit värsta te nörden dricker det helatiden, så jälva gott!

Vill tillägna ett litet hörn på inlägget till Mathias också. Jag är så glad att jag har dig älskling! Du är nog det bästa som har hänt mig och jag skulle aldrig byta ut vår tid mot allt i världen. När jag är med dig känner jag mig hel och som världens lyckligaste person!!♥

keviiiiiin!

Kevin i Idol är bara bäst alltså, i love him, så jälva braaaaaaaaa! Dör! ♥

21 november

Godkväll!

Ikväll blir det hemmakväll framför idol, men imorgon är det tjejmiddag hos Matilda :)

Jag var  stan idag efter skola och kikade runt lite, asså det var sjukt länge sen verkligen. Men jag var inte där så länge var lite trött och Isak var med men var tvungen att åka hem efter ett tag. Det var lite trist för det var så skönt, mysigt på något sätt, gå runt och titta på allt. Lite julkänsla. Såg massa fina saker också, som jag gärna vill ha. Ett par skor från topshop som jag har velat ha sen i somras. Då var jag typ helt besatt av dom, så jääääälva sygga, men lite dyrt för en studerande. haha! Men vet ni vad? De var på rea!! Vill ha dom i julklapp,har inte hittat en bild på dem men om jag gör det så ska jag lägga upp den direkt så ni ser vad jag vill ha i julklapp, hahaha! Hittade en paljettklänning på tradera nyss också, ska se efter vad den kollar om några dagar så ska jag nog slå till om det inte är allt för dyrt. Till nyår såklart :)

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iallafall. Mycket skratt  :D

träning

Ska iväg till träningen nu, vi ska träna i Heron City i en spegelhall, fristående alltså. Det är kommer nog bli jättebra, det behövs! :)

Matteprovet idag gick inte så bra, bajs, eller egentligen så vet jag inte. Men undertiden som jag gjorde det så kändes det dåligt. Var så stressad. Hade ingen redovisning heller eftersom halva min grupp inte var i skolan, inte så förvånad iofs. Hoppas att de är i skolan på tisdag för då ska vi redovisa iställetför idag. Men nu måste jag åka iväg, ska vara där om en kvar :)

Puss på er♥

20 november

Godmorgon!

Idag har jag både matteprov och sh-redovisning, hoppas att det ska gå bra! Matte första lektionen. Gick upp lite extra tidigt för att ha lång tid på mig (alltid skönt) och för att kunna skriva ner min redovisning på datan, gjorde inte det igår. Men nu ska jag snart ta bussen.

Mathias åker till Gotland idag, han ska till tandläkaren, och så stannar han hela helgen. Kul för han och träffa sina gamla kompisar. Men jag kommer sakna honom! Fast vi ses ju igen på måndag, kanske tisdag om jag inte har tid på måndag. Men hoppas :)

Ha en trevlig dag! ♥

18 november

Godkväll!
Vilket jävla pissväger det har vart idag, iskallt och regn, vintern är verkligen påväg!

Jag har precis bakat till klassen eftersom att vi ska ha lite fika och sammarbetsövningar, ska bli mysigt och kul :)
Tänkte fixa en sak lite senare, kan tyvärr inte säga vad eftersom att jag vet att en viss person läser min blogg så.. moahaha!

Vill träffa Mathias, han har snaggat sig idag, vill se! ♥

17 november

Hejsansvejsan! :)

Har haft en jättemysig helg med Mathias. Sov hos honom hela helgen, vi såg på tre filmer; burn after reading (inte såbra, inget jag rekommenderar), tropic thunder (rolig och bra), och sist men inte sämst utan tvärt om bäst; Taken. Se den!

I söndags så var jag och Vero och simmade i västertorp, skönt. Men jobbigt! Det var jättekul att träffa henne över en simtur, haha! Vi simmade en kilometer, 40 längor i en 25m pool alltså. Efter det var jag helt slut i hela kroppen så när jag kom hem till Mathias så sa han åt mig att sova en stund och det gjorde jag och när jag väckte mig efter ett tag så hade han gjort jättemysigt, han hade tänt ljus och gjort egen pizza som var hur god som helst! Så tittade vi på tropic thunder, taken och Sanningens ögonblick. Vi chillade galet helt enkelt, hahaha! myspys!

c u lovers!

9 november

Hejhejhej :)

Har vart på träning idag, igår också. Var inte på någon träning under lovet efter som att jag var och tränade hos sjukgymnastn plus jobb. Men när jag kom in i hallen igår... vill tränaaaa! Vill börja träna igen, förstår inte hur jag skulle klara mig utan det igentligen. För det första så blir man så mycket piggare av att träna och såklart för alla underbara tjejer i gruppen. Jag har myror i benen, vill så gärna! Vet inte vad jag ska ta mig till, det är tråkigt att träna helt själv i ett gym hos sjukgymnasten och jag blir galen av att titta på när de andra kör och jag ligger och kör styrka. Men i december ska jag få träna igen! Äntligen! Saknar det så otroligt mycket. Och det som suger hårdast är att äckelskadan skulle komma precis när jag hade kommit igång och verkligen bestämmt mig efter sommarlovet. Var tvungen att gunga lite på trampolinen idag, inga hopp, bara lite gung. Underbart! Det är mitt liv! ♥



8 november

Ja, 8 november och 19 månader tillsammans med världens bästa! Sjukt länge, men den bästa tiden i mitt liv och jag är så glad att jag har dig Mathias! Du lyser upp alla mina dagar och du vet precis hur du får mig att bli glad hur jag än mår ♥





läs gärna inlägget "jag och mathias" från 14 Februari :)

plugg....

pluggpluggpluggplugg...... Jag kommer aldrig bli klar med denhär jävla idrottsuppsatsen om syreupptag i kroppen känns det som. Den ska lämnas in på fredag och imorgon har jag träning som jag ska gå på och kommer inte vaqra hemma förän 9 någon gång.

Påtal om träning så har vi ingen matte imorgon så vi kommer börja 11.50, men jag har tid hos sjukgymnasten klockan 8 på morgonen, inte så kul. Men vad gör man inte? haha! jobbigt ;)

Tillbaka till pluggandet, pluggpluggplugg.. Vill bara vara med Mathias! ♥

glömde....

Glömde skriva att jag fick hem skolfotona igår, det var kul att sitta och titta igenom den, så lite koll på folket i kärrtorp. :)♥

5 november

Godmorgon alla morgonpigga :)

Jag sitter och tittar på vakna med the voice, som vanligt på morgonen. På dagens schema står spanska prov.  Pluggat? -Ja. Kommer det gå bra? -Vill nog inte utsäga mig om det, fördet brukar bli precis tvärt om än vad jag tycker/tror. Men hoppas!

Hörde precis att det var alltså Barack Hussein Obama som har blivit USA:s nya president, grattis till honom, och till usa såklart :)

Nu måste jag börja fixa iorning mig, skönt att kunna ta det lungt på morgonen!

pok♥

2 november

Goddag! :)

Emmah och Isak sov här inatt, vi låg och kollade på skräckfilm, (som jag hatar) tycke att sånt är jätteläbbigt så jag övertalade dem att sova över här. Emmah var tvungen att gå tidigt imorse för att hon hade träning och isak gick för ett litet tag sedan.

Men nu måste jag iväg till tbanan, ska möta Mathias som är påväg hem från gotand. Har saknat dig älskling! ♥

Vi hörs lite senare, cu :)


1 november

Hej hallå! Mitt internet har inte fungerat på ett tag och det är därför jag inte har uppdaterat något, så ni vet. Men jag orkar inte skriva allt som har hänt. Kan bara dra igenom det lite snabbt, jobb, stan, jobb, mangovip-kväll, jobb,tjejmiddag, jobb,jobb,jobb.... haha!

Det har gått bra på jobbet men nu äntligen är det över! Skulle på halloweenfest ikväll egentligen men det har tydligen blivit inställt så jag får försöka hitta något annat, om någon vet så skriv gärna!

Mathias är på gotland och jag saknar honom sååååååå! Men han kommer hem imorgon, pyss på er alla!

RSS 2.0