29juni

Hej allihopa! Har precis kommit hem från en promenad på 40 minuter, känner mig stolt! Ska nog börja gå ut och gå oftare, det är härligt, rensa tankarna lite. Poppe var med också. Har precis ätit lite fruktsallad också istället för att ta en bit paj. ojojoj! hahaha!

Har snart packat klart för imorgon. Åker ju på läger till Falun med gympan. Ska bli jätteroligt! Hoppas att det blir bra väder. Kommer hem igen på lördag, vet inte vilken tid. Men någon gång på kävllen skulle jag tro. Sen på söndag så åker jag till gotland, till Mathias. Mamma är där då också, jobbar där då. Sjlvklart hoppas jag på superbra vder då också. Eftersom att man inte ska utomlands så får man försöka bli brun i Sverige, men det ska nog gå. Hörde på TVn att det ska bli högsommarvärme nästa vecka. Jippie! :)

Ha det super bra! :)


27 juni

Hejhallå!

Idag har jag inte gjort så mycket i världen men faktiskt, hör och häpna så har jag storstädat i mitt rum.  Och nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, moahaha! Sis är i grekland, hoppas hon ha det bra! Men det har hon säkert, fredag idag så det är väl party på g :)

lateeeeeer ♥

bajs

Jag saknar Mathias, jag vill till Grekland, saknar Mathias och vill till grekland. Vill till Grekland. Saknar Mathe! Villvillvillvill till Grekland!!  Mathe♥

25 juni

Denna dag började med att jag och Emmah gick ner på stranden och åt frukost, Isak kom lite senare också. Efter ett tag blev det lite molnigt och vi åkte in till stan istället. Måste ju själklart berätta att jag blev medlem på Make Up Store, 100kr för ett år, så får man 10% varje gång man köper något, man blir bjuden på clubkvällar där man får 20%på allt och där det finns presentpåsar och när jag blev medlem så fick jag en fin ögonskugga i present. Sommarfin ljusblå :)

Vasilika åkte till Grekland idag också, är så jälva avundsjuk! Jag vill också! Har tjatat massor om hur mycket jag vill åka utomlnds idag. Ska spara mina pengar jag fåt när jag jobbar och så ska jag fan åka till Thailand i vinter och sen jobba lite mer och åka till Grekland jäääääääätteläääänge nästa sommar.Gud vad jag har bestämmt det, ska börja kolla biljetter till Grekland så fort det kommer.

Just nu tittar jag på matchen, Tyskland-Turkiet. Vet inte vilka jag vill ska vinna, är inte så mycket av ett fotbollsfan som de flesta vet. Men EM är ju kul att titta på och turkiet vet jag har spelat bra. Jag hejjar på de som vinner ;)

Trevlig fortsatt kväll, puss Joanna


vecka med mathias

Nu har det gått ett tag igen, Mathias har vart här. Vi hade en underbar midsommar på landet med vasilika, dennis, mamma, mormor och jonas (och vovvarna såklart). Åt gott, var nere på ängen där det var midsommarstång med dans runt och fem-kamp och annat. Efter ett litet tag som en ordentlig regnskur, kom fort och slutade lika fort. Men skrämde iväg lite folk. Hände inte så mycket mer speciellt,vi fortsatte att ha det mysigt, :)

Nu precis har Mathias åkt, är jätteledsen för nu kommer vi inte ses på 13 dagar. Jättelänge, först denna vecka, sen veckan efter är jag på gympaläger i falun. Sen ska jag åka till Mathe! Lägret i Falun ska iofs bli hur kul som helst, så det kommer nog gå ganska fort (tyvärr) Längtar iallafall! :)

Snart kommer Emmah och Veronica hit så ska vi iväg och se Sex and the City på bio, kulkul! Det var hur länge sen som helst jag var på bio, kan inte ens komma ihåg vilken film det var. haha! Sjukt länge sen, så det ska bli najs!

Vi hörs, håll ut :)

M♥J


saknar

Jag saknar mitt långa hår, kan det inte växa lite snabbare?


lördag

Hej alla :)

Idag ser det ut som att det inte blir så mycket gjort, men det känns skönt efter veckan som gått. Men ikväll är det fotboll,Sverige-Spanien först sen Grekland-Ryssland. Måste säga att det var pinsamt att titta på Sverige-Grekland-matchen. Grekerna spelade riktigt dåligt, sämst taktik. Hoppas verkligen att de ändrat på det och har fått upp tankarna på vinst och inte nöja sig med 0-0!

Jag saknar Mathias otroligt mycket, speciellt idag när man bara är hemma och inte gör någonting. Du är det enda jag tänker på älskling! Men han kommer på onsdag som tur är, fast jag jobbar onsdag, torsdag men det ska nog gå bra. Sen på torsdag-kväll så ska vi; jag, Mathe, Vasilika, Dennis och mamma till mormor och Jonas på landet för att fira midsommar. Det är såmysigt där, och otroligt fint! Speciellt på sommrarna med alla blommor och allt!

hörs senare guys, puss!

jobbjobbjobb

Hej alla! Jag vet att jag inte har skrivit på länge, detta är pga denhär flytten till publisheme (?) och jag har inte kunnat logga in, men nu går det igen.

Dels därför och dels för att jag har jobbat hela denhär veckan. Jag och Vasilika jobbar på pappas jobb, IMO, där vi monterar pumpar dagarna i ända. Det är faktiskt helt okej, man är trött som fan bara när man kommer hem. Det finns massa olika avdelningar där man gör olika saker, och på den avdelningen som vi är på så monterar vi pumpar som sedan byggs ihop med något annat och blablabla. Iallafall, det är olika storlekar på dem; 45, 52, 60 och 70 (ni fattar säkert ingenting av dethär, haha) och 60 pumpen väger typ 40kg när vi har gjort klart den, så fatta vad tung! Helt okej jobb, roliga människor som jobbar där + pengar så varför inte? Funderar på att kanske jobba 2 veckor i slutet av sommaren också, vi får se hur det blir :)

Som ni förstår så har det inte vart en sån händelserik vecka i det stora hela. Men på jobbet händer det mycket. haha! :) Jobbar nästa vecka också så ni förstår om jag inte skriver då, men ska försöka så ofta jag kan (gäller hela sommaren)

puss på er alla! :)


länge sen, igen...

Nu var det sådär länge sen igen, dumma Joanna! Men det händer så mycket och jag har inte tid/ork att skriva om allt, haha! Det kommer säkert bli så under sommarlovet också, så ni är vet ;)

Iallafall så hade vi bal igår, klassens dag idag och imorgon slutar vi(!!!) Mathias kom idag också, jag har saknat honom så sjukt mycket!

Om ni vill se bilder till balen så håller jag på att ladda upp dem på facet just nu.

Som sagt så är det avslutning imorgon. Kläderna är fixat och allt. Först ska vi vara i klassrummet, sen går alla nior upp till kyrkan och där vet väl alla vad man gör på en avslutning, sjunger/rektorn pratar/ betyg osv. Men inte bara att jag slutar 9an, Vasilika, min älskade storasyster tar studenten imorgon. Grattis!

Nu blir det nog inget mer än såhär. Men vi hörs när vi hörs, man vet aldrig :)


RSS 2.0