15 juli USA

IM GOING TO TEXAS! :D

Nu har jag äntligen fått reda på vart jag ska, åååååh vad jag har gått och väntat! Jag ska iallafall åka till Texas, Brownwood. Till en familj med en mamma, LeeAnn och en dotter som är 15 år, Brittany Nicole. De har en hund och en ödla and the family enjoys sports, family/school activities and gymnastics. Skolan heter Zephys ISD (Zephyr Bulldogs) haha!

Det är det jag har fått reda på än så länge. Det är skolstart den 24 augusti så jag kommer förhoppningsvis åka den 11 (så har vi massor med tid att ses innan jag åker). Nu ska jag väl ringa runt till alla er och berätta, eftersom att det inte är någon som läser min kära blogg längre, haha!

Texas here I come!

14 juli

Fortfarande inget nytt om USA. Varje dag går jag och väntar på ett brev eller mail. Men det kommer inte. Snart hoppas jag! Orkar inte vänta längre, får krupp! Jaja, när det kommer så har jag lovat att skriva ut det här (även om jag inte har några läsare eftersom att jag inte har uppdaterat på sju år typ).

Det spöregnar ute just nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men jag lär väl hitta på något. Jag sitter iallafall och lyssnar på lite gamla låtar på youtube som man får värsta tillbaka-känslorna av, haha! S1 - Anna, QBN Flow - Kärlek 98. haha, det var verkligen mina favorit låtar förut, men det var ett tag sen nu. Men kul att lyssna på igen!

puss

RSS 2.0